Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
:-* :-* :-*
:-* :-* :-*
ΤΡην αλλη φορα που θα συναντηθουμε θα ηθελα να φορας τα γυαλιά.......Αχ αχ αχ , μαναρια μου Σασ περημενω στη ζεστη μου αγκαλια !!!!!!!!!!! :-* :-* :-* Αυρηο θα με βρητε 10.00 - 17.00 studio ''STAR'' :-* :-* :-*
ΤΡην αλλη φορα που θα συναντηθουμε θα ηθελα να φορας τα γυαλιά.......
''CHEYENNE'' sexy antra moy , oti pis ;) :-* ''trikardos'' mvro moy mi zilevis , ella kei esi........ ;) :-*
Εφχαρηστω πολλυ ματακια μου :-* :-* :-*Αχχχχχχχχ θεά του έρωτα, δεν έχω φράγκα αυτόν τον καιρό.
Με τα γυαλία εισαι σκέτη κάβλα
εμενα απο την φωτο με τα γυαλια μου αρεσουν πολλη τα πλακακια που ειναι στο μπακραουντ !!!
μηπως ξερεις κανεις που θα τα βρω εχω τα ιδια σε ενα σπιτι που ενοικιαζω και εχουν σπασει μερικα και δεν εχω αλλα!
''larousse'' σε καλω να ερθησ στο χορο μασ, κει για παρτη σου κει μονο να σου βγαλο απο το τηχο οσο πλακακια χρεαζεσε ;) :-* Κει μεταξη να δηαπηστοσησ κει μονοσ σου αν αξηζω η ............. Τη λεσ ; Φιλια :-* :-* :-*εμενα απο την φωτο με τα γυαλια μου αρεσουν πολλη τα πλακακια που ειναι στο μπακραουντ !!!
μηπως ξερεις κανεις που θα τα βρω εχω τα ιδια σε ενα σπιτι που ενοικιαζω και εχουν σπασει μερικα και δεν εχω αλλα!