ButtLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.815
- Πόντοι
- 366
Για αυτο παιδια, σκεφτομαστε πριν μιλησουμε..
Χορήγηση ενδοφλεβιαΓύφτισσα με μάσκα και ακάποτο;; Αυτό θα σήκωνε 5λιτρη fanta μετά!
Με το δίκιο της. Πώς αφήνεις τέτοιο κελεπούρι;Στράβωσε κιόλας η τσατσά που έφευγα και μου λέει. Ανωμαλίες εδώ δεν κάνουμε!
Μάλλον έπιναν μπάφους μέσα στο κουζινάκι
Νήμα, ή μνήμα;...μετά θα άνοιγαν νήμα.
τσιμπούκι εννοούσε ειναι εμφανέςΑκαποτο τσιμπούκι ή κρεμπιεδακι εννοούσε η τσα2;
ουτε με καποτα γίνεταιΑκά τσιμπούκι με μάσκα δεν γίνεται ρε τύπε. Εκτός αν είναι καινούργιο αυτό. ΄Έχω μείνει πολύ πίσω
Μήπως να μπει και σε καραντίνα;Επίσης κάνε καί ένα πλύσιμο με μπεταντιν όλος αφού μπήκες εκεί μέσα.
Κατακουζηνός speaking .
Ουτε καν, αμα ειναι για γυφτισσα παμε σε εξτριμ ομοιοπαθητικες τυπου ρουμανικη φαντα με γευση στρουγκουρι.Γύφτισσα με μάσκα και ακάποτο;; Αυτό θα σήκωνε 5λιτρη fanta μετά!
αυτο με τη φαντα τι σημαινει και πως εχει βγει;Γύφτισσα με μάσκα και ακάποτο;; Αυτό θα σήκωνε 5λιτρη fanta μετά!
Where it is licated?I did a cruise last night after months on something declining. At some point I enter a dark brothel. There was another sitting in the back of the chair, probably a Pakistani. The thick tsatsa comes out and the poem begins. He was talking to me because the other one I do not know but it seemed that someone was waiting. maybe none of his friends. It turns out a chubby thing I probably plastered.
It tells me. "The girl works with a mask but for you extra without a hood under the 20"
Such a cult scene has never happened to me. I left at once and went to Vouliagmeni studio.
Has a similar phase happened to you?
This is a really bad Google translationWhere it is licated?
΄Έκανα μια καταδρομική χθες το βράδυ μετά από μήνες σε κάτι παρακμιακά. Σε κάποια φάση μπαίνω μέσα σε ένα σκοτεινό μπουρδέλο. Ήταν και ένας άλλος που καθόταν στο βάθος στην πολυθρόνα μάλλον Πακιστανός. Βγαίνει η χοντρή τσατσά και αρχίζει το ποίημα. Σε μένα μίλαγε γιατί ο άλλος δεν ξέρω αλλά φαινόταν ότι κάποι
Ο ορισμος του ζειν επικινδυνως!΄Έκανα μια καταδρομική χθες το βράδυ μετά από μήνες σε κάτι παρακμιακά. Σε κάποια φάση μπαίνω μέσα σε ένα σκοτεινό μπουρδέλο. Ήταν και ένας άλλος που καθόταν στο βάθος στην πολυθρόνα μάλλον Πακιστανός. Βγαίνει η χοντρή τσατσά και αρχίζει το ποίημα. Σε μένα μίλαγε γιατί ο άλλος δεν ξέρω αλλά φαινόταν ότι κάποιον περίμενε. ίσως κανέναν φίλο του. Βγαίνει ένα κοντόχοντρο πράγμα μάλλον γύφτισα.
Μου λέει. "Η κοπέλα δουλεύει με μάσκα αλλά για σένα έξτρα χωρίς καπότα από κάτω στο 20άρικο"
Τέτοιο καλτ σκηνικό δεν μου έχει συμβεί. Έφυγα με την μία και πήγα στούντιο Βουλιαγμένης.
Σας έχει τύχει παρόμοια φάση;
αυτο με τη φαντα τι σημαινει και πως εχει βγει;