You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στούντιο Σαχτούρη 1
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anzela$$$
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 622
- Εμφανίσεις 179K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Δεν την στέλνεις και από δω , την είχα συναντήσει πέρυσι στο Στούντιο Αφροδίτη ...μου άφησε καλές εντυπώσεις, αν και το τότε περιβάλλον του χώρου δεν βοηθούσε.Στούντιο Κ Όθωνος Αμαλίας 100 τηλ.261 034 6443. Από αύριο 30.12-31.12-01.01 είναι η ΣΤΈΛΛΑ
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 4.143
- Πόντοι
- 456
Καλή χρονιά μόλις ανοίξει Τρικάλων καρδιτσης θα έρθει το κορίτσιΔεν την στέλνεις και από δω , την είχα συναντήσει πέρυσι στο Στούντιο Αφροδίτη ...μου άφησε καλές εντυπώσεις, αν και το τότε περιβάλλον του χώρου δεν βοηθούσε.
Soksok9990
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2024
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Καλη ειναι αξιζειΠηγε κανεις ζιζελ?
bartanestis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
H Τίνα είναι η Σάρα που δουλεύει Κρήτη;
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 4.143
- Πόντοι
- 456
Δεν το γνωρίζωH Τίνα είναι η Σάρα που δουλεύει Κρήτη;
Λοιπον χθες περασα με την Σοφια πηρα το προγραμμα των 50€ με μασαζ στο τελος αλλα κατι μου ετυχε και δεν το εκανα επρεπε να φυγω βγαινοντας ζητησα ευγενικα τα 10€ στην τσατσα και μαζι με την Σοφια αρνηθηκαν να μου τα δωσουν με προφαση οτι δεν φταιμε εμεις που επρεπε να φυγεις τελος παντον του λεω ετσι θα χασετε πελατες και μου λεει η τσατσα οτι δεν την ενδιαφερει μαζι με κατι ρωσικα γαλικα και μου εκλεισε την πορτα ( μαλιστα ειμαι συχνος πελατης ) αυτα Αντζελα δεν το περιμενα οχι για τα χρηματα αλλα για τον τροπο Καλημερα
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 4.143
- Πόντοι
- 456
Καλημέρα ζητώ συγγνώμη για το περιστατικό και να φροντίσω να διορθώσω το λάθος προσωπικόυΛοιπον χθες περασα με την Σοφια πηρα το προγραμμα των 50€ με μασαζ στο τελος αλλα κατι μου ετυχε και δεν το εκανα επρεπε να φυγω βγαινοντας ζητησα ευγενικα τα 10€ στην τσατσα και μαζι με την Σοφια αρνηθηκαν να μου τα δωσουν με προφαση οτι δεν φταιμε εμεις που επρεπε να φυγεις τελος παντον του λεω ετσι θα χασετε πελατες και μου λεει η τσατσα οτι δεν την ενδιαφερει μαζι με κατι ρωσικα γαλικα και μου εκλεισε την πορτα ( μαλιστα ειμαι συχνος πελατης ) αυτα Αντζελα δεν το περιμενα οχι για τα χρηματα αλλα για τον τροπο Καλημερα
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 4.143
- Πόντοι
- 456
Μπορείτε να περάσετε όποτε σας βολεύει για τα Χρήματα το προσωπικό έχω ενημερώσειΛοιπον χθες περασα με την Σοφια πηρα το προγραμμα των 50€ με μασαζ στο τελος αλλα κατι μου ετυχε και δεν το εκανα επρεπε να φυγω βγαινοντας ζητησα ευγενικα τα 10€ στην τσατσα και μαζι με την Σοφια αρνηθηκαν να μου τα δωσουν με προφαση οτι δεν φταιμε εμεις που επρεπε να φυγεις τελος παντον του λεω ετσι θα χασετε πελατες και μου λεει η τσατσα οτι δεν την ενδιαφερει μαζι με κατι ρωσικα γαλικα και μου εκλεισε την πορτα ( μαλιστα ειμαι συχνος πελατης ) αυτα Αντζελα δεν το περιμενα οχι για τα χρηματα αλλα για τον τροπο Καλημερα
bartanestis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Ντάρια πότε ξανάρχεται Πάτρα; ανυπομονούμε.....
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 4.143
- Πόντοι
- 456
ΑργότεραΝτάρια πότε ξανάρχεται Πάτρα; ανυπομονούμε.....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις