Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 456
Δεν βγαίνει παραπάνωΓιατί μόνο για μια μέρα ρε καύλα ?
Δεν βγαίνει παραπάνωΓιατί μόνο για μια μέρα ρε καύλα ?
Κρίμα...Δεν βγαίνει παραπάνω
Όντως τη Μαργαρίτα την έχουμε χάσει αλλά όπως είχε γραφτεί τα ακριβά αρώματα είναι σε μικρά μπουκαλάκια και τα βάζουμε σε μικρές δώσειςΤην μαργαριτα μαύρα ματια κανουμε να την δουμε..ποτε θα ξαναέρθει
ποσων χρονων ειναι;Στούντιο Κ Όθωνος Αμαλίας 100 από σήμερα Κυριακή 4.08 η ΝΤΙΆΝΑ
Από την πίσω "όψη" και την πλάτη πρέπει να είναι.... Αν των 40 Μαΐωνποσων χρονων ειναι;
Ωρε φίλε που τη θυμήθηκες την Εμμανουέλα. Πραγματική τσόντα ήταν. Είχα ρωτήσει κάποτε την τσα2 για αυτήν κσι μου είχε πει πως είχε ανοίξει δικό της μαγαζί στην Αθήνα για αυτό και δεν ξανάρθε. Πολύ καλό κορμί αλλά δεν ήθελε και πολλά πολλά. Αξέχαστη θα μου μείνει η ατσκα της όταν την έβαλα στάση prone bone κσι μου λέει μωρο μου πονάω και δε θα μπορώ να γαμηθω μετάΜπέλα Μισέλ Μαργαρίτα ξέχασαν να έρθουν Πάτρα. Και απτό παλιό το Όθωνος Αμαλίας εκτός από Σοφία και Στέλα ήταν και μια Εμμανουέλα καλή με κάτι τατουάζ όπως και μια ζιζελ πιο παλιά
Μπέλα Μισέλ Μαργαρίτα ξέχασαν να έρθουν Πάτρα. Και απτό παλιό το Όθωνος Αμαλίας εκτός από Σοφία και Στέλα ήταν και μια Εμμανουέλα καλή με κάτι τατουάζ όπως και μια ζιζελ πιο παλιά
Φίλε Ducker για αυτήν την Εμμανουέλα λες ;;;Ωρε φίλε που τη θυμήθηκες την Εμμανουέλα. Πραγματική τσόντα ήταν. Είχα ρωτήσει κάποτε την τσα2 για αυτήν κσι μου είχε πει πως είχε ανοίξει δικό της μαγαζί στην Αθήνα για αυτό και δεν ξανάρθε. Πολύ καλό κορμί αλλά δεν ήθελε και πολλά πολλά. Αξέχαστη θα μου μείνει η ατσκα της όταν την έβαλα στάση prone bone κσι μου λέει μωρο μου πονάω και δε θα μπορώ να γαμηθω μετά
Oxi αυτή που είχε έρθει το Νοέμβριο του 19Φίλε Ducker για αυτήν την Εμμανουέλα λες ;;;
Καλημέρα αστέρι! Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τα δυο studios που είναι στο λιμάνι. Στο Κ και στο Monica home ποιες κοπέλες είναι;Στούντιο ΣΑΧΤΟΎΡΗ 1 από αύριο Τετάρτη 7.08 είναι η ΜΙΣΈΛ