Ευχαριστουμε φιλε, το σκεφτόμουν. Περιμένουμε την επόμενηΑρίνα: Πιο μέτρια και από τη μετριότητα... Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, η τύπισσα βαριέται τη ζωή της και δεν το έχει με τίποτα. Αφήστε που βγάζει και γλώσσα και το παίζει ιστορία... Πού τις βρίσκετε κάτι τέτοιες... Τέλος πάντων, απογοήτευση πλήρης. Αυτά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στούντιο Σαχτούρη 1
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anzela$$$
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 533
- Εμφανίσεις 143K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Δείτε τα όλα τα μπουρδέλα και τα studio της Πάτρας στον κατάλογο
Έτσι ακριβως!!!!Ωραιος γίγαντα
Αλλα θα πω το εξης,εφοσον ζητανε 40 τωρα πρέπει οι κοπέλες που έρχονται να περνανε απο ιερα εξεταση απο την ιδιοκτησια του οίκου και αν ακούγονται παραπονα κατευθείαν να αλλάζονται.
Με λιγα λογια οταν ανεβαινει η τιμή ανεβαινουν και τα στανταρ,δεν γίνεται να υπάρχει τετοια συμπεριφορά.
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Ευχαριστώ για την συμβολή, αλλά να αποφασίζω εγώ το τι θα κάνω και πώς στην επιχείρηση μου, και δεν θυμάμαι να σας είχα προσλάβει σύμβουλο επιχειρήσεις. Σας παρακαλώ να ασχοληθείτε λιγότερο μαζί μας.Ωραιος γίγαντα
Αλλα θα πω το εξης,εφοσον ζητανε 40 τωρα πρέπει οι κοπέλες που έρχονται να περνανε απο ιερα εξεταση απο την ιδιοκτησια του οίκου και αν ακούγονται παραπονα κατευθείαν να αλλάζονται.
Με λιγα λογια οταν ανεβαινει η τιμή ανεβαινουν και τα στανταρ,δεν γίνεται να υπάρχει τετοια συμπεριφορά.
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 595
- Πόντοι
- 81
Ωραιος γίγαντα
Με λιγα λογια οταν ανεβαινει η τιμή ανεβαινουν και τα στανταρ,δεν γίνεται να υπάρχει τετοια συμπεριφορά
Μακαρίσαντες υμών το απειρόκακον ού ζηλούμεν το άφρον.Ωραιος γίγαντα
Και απο αυριο τι καλο να περιμενουμε?Η ΒΑΡΒΆΡΑ σήμερα τελευταία μέρα
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.164
- Πόντοι
- 376
κορμαρα-βυζαρες-κ τρομερο σερβις!!!
ρε μεγαλε, λες η κοπελα, να γραφει τα Ελληνικα και να μην μπορει να τα μιλησει?Μιλάει ελληνικά η Άντζελα;
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 456
Μπορώ να κάνω κάτι ιδιαίτεραρε μεγαλε, λες η κοπελα, να γραφει τα Ελληνικα και να μην μπορει να τα μιλησει?
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.164
- Πόντοι
- 376
εγω μεσα ειμαι,παντα μ αρεσαν τα ιδιαιτερα μ εσενα!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις