εγω ημουν ησυχος,αλλα λογω παρουσιαστικου με πηγαν εμπλοκη μεχρι τελους....
(πολλα τατουαζ στα χερια κ παλια σημαδια στα αυτια απο σκουλαρικια... )
μια χαρά ήσουν δεν είχες ανάγκη....πάντως καλά πέρασα ακόμα και στο ξερονήσι που βρέθηκα ;)
εγω ημουν ησυχος,αλλα λογω παρουσιαστικου με πηγαν εμπλοκη μεχρι τελους....
(πολλα τατουαζ στα χερια κ παλια σημαδια στα αυτια απο σκουλαρικια... )
πάντως καλά πέρασα ακόμα και στο ξερονήσι που βρέθηκα ;)
ήμουν ατίθασος και δεν μου άρεσε η ιδέα του στρατού, παρά μόνο όταν βγήκε η μετάθεση για 88ΣΔΙ ηρέμησα ;)
Αχχχχ αλητη μου εσυ!!!
όντως,είχα μεγάλη γλώσσα και πολύ θράσσος ακόμα και όταν πήγα στην Λήμνο, τα ίδια και χειρότερα έκανα και εκεί
δεύτερη μέρα στο στρατόπεδο και με έβγαλε αναφερόμενο μια Εποπινα γιατί δεν υπάκουσα σε διαταγή της
Υ.Γ η μοναδική καμπάνα που έφαγα στον στρατό ήταν 2 μέρες Σ.ΕΞ
20 μερες φυλακη απο τον διοικητη του ταγματος δεν εχετε φαει ρε στραβαδια...
ξερεις τι λεμε για τη λημνο? Λαθος Ηταν Μανα μου Να Ορκιστω Στρατιωτης...ασε εισαι ψαρακας μπροστα σε αυτες που εχω αρπαξει εγω!
Εντάξει φρόνιμος ήσουν, εγώ 4 μέρες κράτηση επειδή ήμουν εκτός θέσης ένα πρωινό σε επιθεώρηση θαλάμου, μαλακίες δηλαδή... Όπου ο ίδιος ο λοχαγός μου χάρισε την τελευταία και μου τις έκανε 3 γιατί κατάλαβε ότι παραήταν πολλές γι' αυτό το παράπτωμα Παρεμπιπτόντως εξήγησε στις κοπέλες του studio τί σημαίνει το Σ.ΕΞ. μη νομίσουν κάτι άλλο...
Είμαι περίεργος να μάθω τί μαλακία έκανες κι έφαγες τόσες απ' το δίκα...
Εντάξει φρόνιμος ήσουν, εγώ 4 μέρες κράτηση επειδή ήμουν εκτός θέσης ένα πρωινό σε επιθεώρηση θαλάμου, μαλακίες δηλαδή... Όπου ο ίδιος ο λοχαγός μου χάρισε την τελευταία και μου τις έκανε 3 γιατί κατάλαβε ότι παραήταν πολλές γι' αυτό το παράπτωμα Παρεμπιπτόντως εξήγησε στις κοπέλες του studio τί σημαίνει το Σ.ΕΞ. μη νομίσουν κάτι άλλο...
Είμαι περίεργος να μάθω τί μαλακία έκανες κι έφαγες τόσες απ' το δίκα...
Υπηρεσια το απογευμα ????
Παντα υπαρχει το απροβλεπτο..........dn einai duskolo na mantepseis che... :p
mporei na perasw mia volta angela m...mias ki exw kairo na se dw
Τπτ σπουδαιο....μ εβγαλε αναφερομενο ο αυδμ γτ του μιλαγα με τα χερια στις τσεπες....(δεν ηξερα οτι ηταν αυδμ κι οτι ειχε ακτεβει για εφοδο μεσημεριατικα....θαλαμοφυλακας ημουν)...Απλα γινανε κατι τρελα σκηνικα με αλλους την υπολοιπη μερα,τα πηρε στο κρανιο και οποιος βγηκε αναφερομενος εφαγε 20...
εχει παρει αδεια απο τη σημαια
που ειναι τι κανει...........αγνωστο
Υπηρεσια το απογευμα ????
Μωρό βλέπω επηρεάστηκες απ' την κουβέντα που είχαμε για το στρατό κι άρχισες να μιλάς κι εσύ φανταρίστικα