You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kolomagoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τουμπανο η θεα αφροδιτη
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Τα 2πιτα πρέπει να τα τσακίζει άν κρίνω ...σφαιρικά !!
kolomagoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μια χαρα μουνι μου φαινεται...Τα 2πιτα πρέπει να τα τσακίζει άν κρίνω ...σφαιρικά !!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Η Αφροδιτη δεν ειναι καιουργια κοπελα στα studio.
Την πρωτογνωρισα στην αλυσιδα Πειραι ως 196 - Κηφιοσυ 30 (τοτε).
Απο τις πιο εμφανησιμες και εντυπωσιακες γυναιοκες που εχω συναντησει.
Δυστυχως ομως η εμπειρια μου μαζι της προ διετιας περιπου, δεν ηταν η καλυτερη δυνατη.
Ισως να μην ηταν καταλληλη η στιγμη και να μην ταιριαξε η χημεια μας, μιας και οπως λεω παντα
[size=9pt]"Αυτά για την εμπειρία μου με την , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη."[/size]
Στην συνεχεια εργαστηκε στην αλυσιδα Βριλησσου 42-Βουλιαγμενης 68, και στην συνεχεια στην Γερμανικη αλυσιδα.
Τωρα πλεον απ΄οτι βλεπω στο Oriental.
Αν καταφερει και οι υπηρεσιες της ειναι αναλογες της εμφανισης της, τοτε θα μιλαμε για μια πολυ καλη περιπτωση, μιας και απο παρουσιαστικο ση οπως εγραψα και πριν "σκιζει"..
Την πρωτογνωρισα στην αλυσιδα Πειραι ως 196 - Κηφιοσυ 30 (τοτε).
Απο τις πιο εμφανησιμες και εντυπωσιακες γυναιοκες που εχω συναντησει.
Δυστυχως ομως η εμπειρια μου μαζι της προ διετιας περιπου, δεν ηταν η καλυτερη δυνατη.
Ισως να μην ηταν καταλληλη η στιγμη και να μην ταιριαξε η χημεια μας, μιας και οπως λεω παντα
[size=9pt]"Αυτά για την εμπειρία μου με την , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη."[/size]
Στην συνεχεια εργαστηκε στην αλυσιδα Βριλησσου 42-Βουλιαγμενης 68, και στην συνεχεια στην Γερμανικη αλυσιδα.
Τωρα πλεον απ΄οτι βλεπω στο Oriental.
Αν καταφερει και οι υπηρεσιες της ειναι αναλογες της εμφανισης της, τοτε θα μιλαμε για μια πολυ καλη περιπτωση, μιας και απο παρουσιαστικο ση οπως εγραψα και πριν "σκιζει"..
Για τα διπιττα δεν ξερω! Παντως η κοπελα ειναι κουκλαρα και εντυπωσιακη! Τετοις γλυκες καμπυλες τετοια φατσουλα και τετοια γλυκα οταν σε κοιταει δεν εχω ξαναδει!
Να κανει και καλο αυταρχικο αραγε???
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Για τα διπιττα δεν ξερω! Παντως η κοπελα ειναι κουκλαρα και εντυπωσιακη! Τετοις γλυκες καμπυλες τετοια φατσουλα και τετοια γλυκα οταν σε κοιταει δεν εχω ξαναδει!
Να κανει και καλο αυταρχικο αραγε???
ειναι exper στο ειδος
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ειναι exper στο ειδος
Δεν είναι απο τα γούστα μου αλλά οί επαίωντες φαίνεται θα 'φχαριστηθούν ξύλο !
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Πάντως έχει πετυχημένη περμανάντ
pk_plasma69b
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εσύ μάλλον τους κάνεις κάτι και δεν θυμούνται.
despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Εσύ μάλλον τους κάνεις κάτι και δεν θυμούνται.
εγω κανω μονο ωραια πραγματα............... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
αν ρωτησεις τον φιλο σου θα στο επιβεβαιωση.............
καλησπερα τι κανεις εισαι καλα??????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
aleksandros84
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εκαναν μείωση 20% και μας το διαφημιζουν στο συγκεκριμενο στουντιο και τους απαντησα σε μηνυμα τα εξης
Mono 20 %(40eyrw to aplo programma) ??? 3 xronia twra ti meiwseis exoume dei stous misthous mas kai se ola ta upoloipa kai eseis mono 20% ?????? pate kala? 25 eurw kai polla einai
oi ferrari pou exete sto profil sas kai oi ibizes(diakopoules me dika mas lefta) sas peiraksane tous egkefalous prosgeiwtheite sth pragmatikothta!
prokaleite!
και με διαγραψανε. ειπα κατι που δεν το σκεφτονται ολοι? κατι που δεν ισχυει?
ιδιαιτερως προκλητικο το προφιλ και η συμπεριφορα τους
η ferrari τους μάρανε
Mono 20 %(40eyrw to aplo programma) ??? 3 xronia twra ti meiwseis exoume dei stous misthous mas kai se ola ta upoloipa kai eseis mono 20% ?????? pate kala? 25 eurw kai polla einai
oi ferrari pou exete sto profil sas kai oi ibizes(diakopoules me dika mas lefta) sas peiraksane tous egkefalous prosgeiwtheite sth pragmatikothta!
prokaleite!
και με διαγραψανε. ειπα κατι που δεν το σκεφτονται ολοι? κατι που δεν ισχυει?
ιδιαιτερως προκλητικο το προφιλ και η συμπεριφορα τους
η ferrari τους μάρανε