stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
δεν ερχομαι λογω ανταγωνισμου...χαχα δεν ερχεται,δε μ εμπειστευεται
δεν ερχομαι λογω ανταγωνισμου...χαχα δεν ερχεται,δε μ εμπειστευεται
δλδη?δεν ερχομαι λογω ανταγωνισμου...
Πάντως ρε παιδί μου καί αυτό το πράμα να μην κλείνουνε ούτε μήνα στο μαγαζί κάποιες είναι σπαστικό ! κάτι σαν είδα φώς καί μπήκα καί όταν ξημέρωσε έφυγα !!!!
δεν ερχομαι λογω ανταγωνισμου...
ειναι που εσυ εισαι σεξυ μπουλης, και εγω σεξυ ντουλαπα και ως γνωστον οι ελλεινιδες γουσταρουν τους λαικους πραγμα που εγω δεν ειμαι..
φοβασε οτι θα σε παει μαρουλι ο νωντας ε?????????ειναι που εσυ εισαι σεξυ μπουλης, και εγω σεξυ ντουλαπα και ως γνωστον οι ελλεινιδες γουσταρουν τους λαικους πραγμα που εγω δεν ειμαι..
καλησπερα
οχι.. θα μου φαει της γκομενεςφοβασε οτι θα σε παει μαρουλι ο νωντας ε?????????
Πάντως ρε παιδί μου καί αυτό το πράμα να μην κλείνουνε ούτε μήνα στο μαγαζί κάποιες είναι σπαστικό ! κάτι σαν είδα φώς καί μπήκα καί όταν ξημέρωσε έφυγα !!!!
οχι.. θα μου φαει της γκομενες
γιαυτο υπαρχει και η παροιμια "ποτε μην αφηνεις για αυριο κατι που μπορεις να κανεις σημερα"
η αναβλητικοτητα στοιχιζει
αφου ειναι θεος ο νωντας ρε.............οχι.. θα μου φαει της γκομενες
αφου ειναι θεος ο νωντας ρε.............
σε σενα εχω καταληξει καυλιαρα μου..νομιζω οτι εισαι η ιδανικη για πρωτη επισκεψη στο μαγαζι...μπορεις να ερθεις και να παρεις οποια σου κανει το κλικ εσενα............η να ερθεις να μας παρεις και τις 2.....δικια σου η επιλογη...
καλησπερααααααααααααααααααα πουν ειναι οι αγορινεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ????????????????
ναι,ειναι κολπο ;)λες οτι λεω ρε??????????
σε σενα εχω καταληξει καυλιαρα μου..νομιζω οτι εισαι η ιδανικη για πρωτη επισκεψη στο μαγαζι...
ναι,ειναι κολπο ;)