stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
δεν ερχομαι λογω ανταγωνισμου...χαχα δεν ερχεται,δε μ εμπειστευεται![]()
δεν ερχομαι λογω ανταγωνισμου...χαχα δεν ερχεται,δε μ εμπειστευεται![]()
δλδη?δεν ερχομαι λογω ανταγωνισμου...![]()
Πάντως ρε παιδί μου καί αυτό το πράμα να μην κλείνουνε ούτε μήνα στο μαγαζί κάποιες είναι σπαστικό ! κάτι σαν είδα φώς καί μπήκα καί όταν ξημέρωσε έφυγα !!!!
δεν ερχομαι λογω ανταγωνισμου...![]()
ειναι που εσυ εισαι σεξυ μπουλης, και εγω σεξυ ντουλαπα και ως γνωστον οι ελλεινιδες γουσταρουν τους λαικους πραγμα που εγω δεν ειμαι..
φοβασε οτι θα σε παει μαρουλι ο νωντας ε?????????ειναι που εσυ εισαι σεξυ μπουλης, και εγω σεξυ ντουλαπα και ως γνωστον οι ελλεινιδες γουσταρουν τους λαικους πραγμα που εγω δεν ειμαι..![]()
καλησπερα![]()
![]()
![]()
![]()
οχι.. θα μου φαει της γκομενεςφοβασε οτι θα σε παει μαρουλι ο νωντας ε?????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως ρε παιδί μου καί αυτό το πράμα να μην κλείνουνε ούτε μήνα στο μαγαζί κάποιες είναι σπαστικό ! κάτι σαν είδα φώς καί μπήκα καί όταν ξημέρωσε έφυγα !!!!
οχι.. θα μου φαει της γκομενες![]()
![]()
![]()
γιαυτο υπαρχει και η παροιμια "ποτε μην αφηνεις για αυριο κατι που μπορεις να κανεις σημερα"
η αναβλητικοτητα στοιχιζει![]()
αφου ειναι θεος ο νωντας ρε.............οχι.. θα μου φαει της γκομενες![]()
αφου ειναι θεος ο νωντας ρε.............![]()
![]()
![]()
![]()
σε σενα εχω καταληξει καυλιαρα μου..νομιζω οτι εισαι η ιδανικη για πρωτη επισκεψη στο μαγαζι...μπορεις να ερθεις και να παρεις οποια σου κανει το κλικ εσενα............η να ερθεις να μας παρεις και τις 2.....δικια σου η επιλογη...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλησπερααααααααααααααααααα πουν ειναι οι αγορινεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι,ειναι κολπο ;)λες οτι λεω ρε??????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε σενα εχω καταληξει καυλιαρα μου..νομιζω οτι εισαι η ιδανικη για πρωτη επισκεψη στο μαγαζι...
ναι,ειναι κολπο ;)