You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Γαμώ την βάρδια μου, γαμώ...........κανεις λάθος μωρό μου δεν πήγανε όλη σπίτι "ΣΑΟΥΡΟΜΑΝ" ΜΠΕΤΥ SPEED ΕΛΕΝΗ ΝΕΦΕΛΗ περάσαμε τέλεια χθες στο γκάζι
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Αφου λοιπόν , απ΄οτι βλεπω κανεις δεν εκανε ρεπορταζ για την χθεσινη βραδιά ας πέσει σε μενα ο κλήρος.
Ισως το καλυτερο event.
Πολυς κόσμος, πολυ κέφι, ολες οι κοπέλες του roster εκεί.
Η Κέλλυ με νεα κόμωση με αφέλειες, σε στυλ Κλεοπατρας ντυ,ενη με ενα ασπρο κορμακι 9εαν το λεω σωστά0 την κολάκευε πολυ, η Ελενη με στολη αστυνομικινας και τα μαλλια της ολοισια κατι που πιστευω πως της παει περισσοτερο, , η Μπετυ γελαστη και κεφατη αλλα και πολυ sexυ στο μαυρο κορμάκι της.Η Αντζελα "ντυμενη" με λευκά εσωρουχα και ενα special μαυρο t-shirt, ηταν απαστραπτουσα.
Αναστασια και Αλικη οπως παντα αψογες στην εξυπηρετηση των θαμώνων, και η Μαρίνα για μία ακομα φορα εξαιρετικη οικοδέσποινα.
Ευχαριστη εκπληξη η Αλεξανδρτα, που τιμησε με την παρουσια της την παρεα μας, πραγματικα μια πολυ γλυκιά και ομορφη κοπέλα, αλλα και ακρως εντυπωσιακη με τις μαυρες ψηλες μποτες της και το μαυρο απ[ντελονι, που τονιζε τις καμπύλες της..
Αρκετοι πλεον απο τους "παλιούς", τα ειπανε σε φιλικο κλίμα και γνωρίστηκαν και με πρωτοεμφανιζομενους στα παρτυ και ετσι η παρεα οσο παει και μεγαλωνει.
Λογω βραδυνης εργασιας χρειαστηκε να αποχωρησω νωρις και δεν πρόλαβα την Νεφελη και την Σαρα που ηλθαν αργοτερα.
Παντα τετοια.
Ισως το καλυτερο event.
Η Κέλλυ με νεα κόμωση με αφέλειες, σε στυλ Κλεοπατρας ντυ,ενη με ενα ασπρο κορμακι 9εαν το λεω σωστά0 την κολάκευε πολυ, η Ελενη με στολη αστυνομικινας και τα μαλλια της ολοισια κατι που πιστευω πως της παει περισσοτερο, , η Μπετυ γελαστη και κεφατη αλλα και πολυ sexυ στο μαυρο κορμάκι της.Η Αντζελα "ντυμενη" με λευκά εσωρουχα και ενα special μαυρο t-shirt, ηταν απαστραπτουσα.
Αναστασια και Αλικη οπως παντα αψογες στην εξυπηρετηση των θαμώνων, και η Μαρίνα για μία ακομα φορα εξαιρετικη οικοδέσποινα.
Ευχαριστη εκπληξη η Αλεξανδρτα, που τιμησε με την παρουσια της την παρεα μας, πραγματικα μια πολυ γλυκιά και ομορφη κοπέλα, αλλα και ακρως εντυπωσιακη με τις μαυρες ψηλες μποτες της και το μαυρο απ[ντελονι, που τονιζε τις καμπύλες της..
Αρκετοι πλεον απο τους "παλιούς", τα ειπανε σε φιλικο κλίμα και γνωρίστηκαν και με πρωτοεμφανιζομενους στα παρτυ και ετσι η παρεα οσο παει και μεγαλωνει.
Λογω βραδυνης εργασιας χρειαστηκε να αποχωρησω νωρις και δεν πρόλαβα την Νεφελη και την Σαρα που ηλθαν αργοτερα.
Παντα τετοια.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
καλησπέρα σε όλα τα μωρά....αρσενικά κ θηλυκά....και μετά και μετά;
Τετοια γραφετε και εμεις που ειμαστε απο μακρια και δεν μπορουμε να ερχομαστε Αθηνα για τα παρτι ζηλευουμεΑφου λοιπόν , απ΄οτι βλεπω κανεις δεν εκανε ρεπορταζ για την χθεσινη βραδιά ας πέσει σε μενα ο κλήρος.
Ισως το καλυτερο event.
Παντα τετοια.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
θα βάλουμε κτελ....Τετοια γραφετε και εμεις που ειμαστε απο μακρια και δεν μπορουμε να ερχομαστε Αθηνα για τα παρτι ζηλευουμε
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
γεια σου κούκλα μου....έμαθα χτες το κάψατε....καλησπέρα σε όλους..
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
τι ώρα μαζευτήκατε χτες??καλησπέρα σε όλους..
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
που σαι παιδί μου εσύ???γιατί χάθηκες???τι ώρα μαζευτήκατε χτες??
Δεν παει εκει η καραβι η αεροπλανο!!θα βάλουμε κτελ....
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
anek lines....όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει...από που είσαι???Δεν παει εκει η καραβι η αεροπλανο!!
ιδικα ανεκ!!!! ΧΑΝΙΑanek lines....όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει...από που είσαι???
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
ωραία τα χανιά....είχα έρθει κ είχα μείνει στο παλιό λιμάνι....ωραία πόλη...άντε ανέβα αθήνα...αξίζει...ιδικα ανεκ!!!! ΧΑΝΙΑ
ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
Για σου αγάπη μου ,,ναι τρελες κάναμε περάσαμε τέλεια και άμα εχεις και καλή παρέα περνάς υπέροχαγεια σου κούκλα μου....έμαθα χτες το κάψατε....
ωραία τα χανιά....είχα έρθει κ είχα μείνει στο παλιό λιμάνι....ωραία πόλη...άντε ανέβα αθήνα...αξίζει...
[/quote
εχω ανεβει αλλα οχι σε παρτι και ξερω οτι ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
και σεις το κάψατε...και εγώ το έκαψα με άλλο τρόπο... ;) ;) ;)Για σου αγάπη μου ,,ναι τρελες κάναμε περάσαμε τέλεια και άμα εχεις και καλή παρέα περνάς υπέροχα
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
καλό μαγαζί,καλά κορίτσια,ωραίος κόσμος....ωραία τα χανιά....είχα έρθει κ είχα μείνει στο παλιό λιμάνι....ωραία πόλη...άντε ανέβα αθήνα...αξίζει...
[/quote
εχω ανεβει αλλα οχι σε παρτι και ξερω οτι ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
την ώρα που βγήκε ο speed ο σάροουμαν μπέτυ και ελένη από το μαγαζί ,,εγώ ήμουνα απέξω,,,και εστί περάσαμε καλά...τι ώρα μαζευτήκατε χτες??