amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.486
- Πόντοι
- 22.785
καλημέρα αγαπητέ μου ,πως είσαι καλά,, :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μόνο όταν σέ βλέπω ....
δες τά π.μ !!!!!
καλημέρα αγαπητέ μου ,πως είσαι καλά,, :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Α!!! αρχικά με όλα τα καλά παιδιά(speed, cheyenne,amjik,taftaar) με μπύρες και τεκίλες σερβιρισμένες από αναστασία και όταν πια όλοι πήγαν στα σπίτια τους, εγώ συνέχισα με το υπέροχο ξανθό κορίτσι που ακούει στο όνομα Αλίκη ένα ταξίδι μαγικό, αργό, αισθησιακό, ρομαντικό!!!! τελεια!!!καλημέρα και "σε σενα" πως πέρασες χτες :-* :-* :-*
Τό κομμούνι ????????????????????????????????????????????Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Α!!! αρχικά με όλα τα καλά παιδιά(speed, cheyenne,amjik,taftaar) με μπύρες και τεκίλες σερβιρισμένες από αναστασία και όταν πια όλοι πήγαν στα σπίτια τους, εγώ συνέχισα με το υπέροχο ξανθό κορίτσι που ακούει στο όνομα Αλίκη ένα ταξίδι μαγικό, αργό, αισθησιακό, ρομαντικό!!!! τελεια!!!
κανεις λάθος μωρό μου δεν πήγανε όλη σπίτι "ΣΑΟΥΡΟΜΑΝ" ΜΠΕΤΥ SPEED ΕΛΕΝΗ ΝΕΦΕΛΗ περάσαμε τέλεια χθες στο γκάζιΥ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Α!!! αρχικά με όλα τα καλά παιδιά(speed, cheyenne,amjik,taftaar) με μπύρες και τεκίλες σερβιρισμένες από αναστασία και όταν πια όλοι πήγαν στα σπίτια τους, εγώ συνέχισα με το υπέροχο ξανθό κορίτσι που ακούει στο όνομα Αλίκη ένα ταξίδι μαγικό, αργό, αισθησιακό, ρομαντικό!!!! τελεια!!!
κανεις λάθος μωρό μου δεν πήγανε όλη σπίτι "ΣΑΟΥΡΟΜΑΝ" ΜΠΕΤΥ SPEED ΕΛΕΝΗ ΝΕΦΕΛΗ περάσαμε τέλεια χθες στο γκάζι
για σου μωρό μου τι κανεις πως είσαι σήμερα ,,,,τέλεια περάσαμε χθεςΓεια σου Νεφέλη...
Νομίζω κάτι παραπάνω από τέλεια....!!!
Τρελό κέφι!
Γεια σου Νεφέλη...
Νομίζω κάτι παραπάνω από τέλεια....!!!
Τρελό κέφι!
"κουκλιστα" μου ali φορα θα κανονίσουμε να βγούμε όλη μαζί,, :-* :-* :-* :-* :-* :-*bravosas....horis emena ;) :-* :-*
"κουκλιστα" μου ali φορα θα κανονίσουμε να βγούμε όλη μαζί,, :-* :-* :-* :-* :-* :-*
παρα πολύ ,,,καλησπέρα όμορφο αγόρι... :-* :-* :-*Σας ελειψα? καλησπερα
για σου μωρό μου τι κανεις πως είσαι σήμερα ,,,,τέλεια περάσαμε χθες
καλησπερα τι βλεπω τα τσουξατε χθες στο γκαζιπαρα πολύ ,,,καλησπέρα όμορφο αγόρι... :-* :-* :-*
αλήθεια εγώ έπαθα πλακα με την μπέτυ δεν την είχα δει ποτε,,,,,όμως πέρασα τέλειαΕίδες πως χόρευε χθες η Μπέτυ???
Αφου χορεύαμε εγώ και ο speed που σπάνια χορεύουμε...φαντάσου!!!
kalispera :-* :-* :-* :-* :-* :-*Σας ελειψα? καλησπερα
Είδες πως χόρευε χθες η Μπέτυ???
Αφου χορεύαμε εγώ και ο speed που σπάνια χορεύουμε...φαντάσου!!!
Καλησπερα γλυκουλα μουkalispera :-* :-* :-* :-* :-* :-*