You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Όντως Άντζελα για πες μας τί ομάδα είσαι... Μη μας πεις καμιά Εθνική Ελλάδος και μας ξενερώσεις!
αλλαζω συνεχεια παλια ειμουν Estee Lauder πιο μετα La Prairie και τωρα Lancome ;)
δεν τα παρακολουθω ματια μου τα αθλητικα και ειδικα δεν συμπαθω τις μεγαλες ομαδες γιατι οποτε εχει αγωνα νεκρωνει και η δουλεια μας :'(
Μέχρι τις 17:00 στο studio η 3αδα Αλίκη-Μαρίνα-Νεφέλη
σου δινω ιδεα οταν εχει εχει αγωνα να βαζεις στις τηλεορασεις του στουντιο το παιχνιδι να ντυνεις τις κοπελες με τις αντιστοιχες εμαφνισεις και πχ οταν κερδιζει ο ολυμπιακος να περνει την κοπελα με τα πρασινα και να φωναζει ετσι γαμαει ο πειραιας!!!!!
η εκεινες τις ωρες να εχεις καλυτερες τιμες!!!!!
λυσεις υπαρχουν............
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
σου δινω ιδεα οταν εχει εχει αγωνα να βαζεις στις τηλεορασεις του στουντιο το παιχνιδι να ντυνεις τις κοπελες με τις αντιστοιχες εμαφνισεις και πχ οταν κερδιζει ο ολυμπιακος να περνει την κοπελα με τα πρασινα και να φωναζει ετσι γαμαει ο πειραιας!!!!!
λες να το κανουμε sports club?
εχουμε και αναλογη στολη
www.imagerous.com/] [/URL]
MASTORAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα, Αντζελα για σκέψου, όσο έγραφα προτάθηκε ήδη αλλά θα το πώ δεν κρατιεμε, λοιπον σε μεγάλους αγώνες να έχεις διακοσμήση ανάλογα με την ομάδα σε 1-2 δωμάτια και οι τηλεωράσεις να δείχνουν τον αγώνα, ή τα κορίτσια να φοράνε σεχυ στολές ομάδων, ή αυτές οι στολές να είναι στην γκαρνταρόμπα σας και να είναι μέρος ενός νέου "οπαδικού" προγράμματος, όπου με την αντίστοιχη επιβάρυνση να σκίζω την στολή και να παίρνω και ένα κομμάτι σαν σουβενιρ, μπορεί να φαίνεται γελοίο αλλά είμαστε πολυ άρωστοι με τα αθλητικά, και για ακόμα μια φορά θα πρωτοτυπησεις.
kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
Καλημέρα κοριτσάρα καλή εβδομάδα και σε εσένακαλημερα σε ολουσ! :-* :-* :-*καλη εβδομαδα!!!
Καλημέρα, Αντζελα για σκέψου, όσο έγραφα προτάθηκε ήδη αλλά θα το πώ δεν κρατιεμε, λοιπον σε μεγάλους αγώνες να έχεις διακοσμήση ανάλογα με την ομάδα σε 1-2 δωμάτια και οι τηλεωράσεις να δείχνουν τον αγώνα, ή τα κορίτσια να φοράνε σεχυ στολές ομάδων, ή αυτές οι στολές να είναι στην γκαρνταρόμπα σας και να είναι μέρος ενός νέου "οπαδικού" προγράμματος, όπου με την αντίστοιχη επιβάρυνση να σκίζω την στολή και να παίρνω και ένα κομμάτι σαν σουβενιρ, μπορεί να φαίνεται γελοίο αλλά είμαστε πολυ άρωστοι με τα αθλητικά, και για ακόμα μια φορά θα πρωτοτυπησεις.
Είναι πιο αισθησιακό να είναι ντυμένες με σεξυ εσώρουχα παρά με τη φανέλλα που φορούσε ο Καρεμπέ!! Γιατί δεν πας στο γήπεδο να ξεδώσεις άμα είσαι άρρωστος με τα αθλητικά;
foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Είναι πιο αισθησιακό να είναι ντυμένες με σεξυ εσώρουχα παρά με τη φανέλλα που φορούσε ο Καρεμπέ!!
Γι'αυτήν εδώ τί έχεις να πεις; Δεν είναι πιο sexy;
και αμα σπάνε καρέκλες και κυνηγάνε τα κορίτσια με τις φανέλες της αντίπαλης ομάδας;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
ευχαριτω μωρο μου!!! :-* :-* :-*Καλημέρα κοριτσάρα καλή εβδομάδα και σε εσένα
JVC
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εδω εχουμε να ασχοληθουμε με πιο σοβαρα πραγματα απο τις ομαδες,αναρωτιεμαι βεβαια τι μυαλα κουβαλανε αυτοι που ασχολουνται με τα αθλητικα και πλακονονται στους δρομους,οταν υπαρχουν παιχτες ακριβοπληρωμενοι με αρκετα λεφτα που ενας χουλιγκανος δε θα τα δει ποτε στη ζωη του........απιστευτη φαση....
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
marinaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2009
- Like
- 114
Καλημέρα σε όλους
Sorry που σας αφίσα για λίγο καιρό και δεν σας έγραψα τίποτα :- ... εσείς όμως δεν είσαστε σαν εμενα για 10 μέρες έχητε γράψει πάνω από 20 σελίδες μου πήρε μια ώρα για διαβάζω όλα ... μπράβο σας :-* :-* :-*
Εσύ μωρό μου αν έρθεις στο μαγαζί όταν έχει καμια μεγάλη αγώνα και εγώ σου ντίνο το λόγο μου που θα σου κάνουμε καλύτερη τιμή
Κώλος σαν της Μαρίνας δε θα ματαεμφανιστεί στο 104...
Μωρό μου εσύ
Τι κανεις,είσαι καλά ; Έτσι όπως διαβάζω τις κριτικές καλά περνάς ;) Χαίρουμε πολύ που πελάτες σαν εσένα μένουνε ευχαριστημένη και μετά από τόσες φορες μαζί μας...
Σε φίλο :-* :-* :-*
Καλημέρα και σε σένα STAR τόσο νωρίς ξύπνησες ;
kisses by marina
marinaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2009
- Like
- 114
Καλημεραααααα στις κουκλαρες του μαγαζιου. ;) ;) ;) ;)Πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* στην Αλικη και την Μπετυ που δουλευουν αυτη την στιγμη.
Καλημέρα και σε σένα :-* ...τώρα θα πάρο τηλ στο μαγαζί να πω στα κορίτσια την καλημέρα σου ... δεν νομίζω να έχουνε υπολογιστή μαζί τους :-
kisses by marina