You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
αχ μωρο μου,τι να κανουμε? ξερω οτι εσαι πολυ καυλιαρησ τι να σου πω... καληνυχτα,ονειρα γλυκα και φιλακια πολλα σε ολουσ!!! :-* :-* :-*
Και σε μένα????? Θα κοιμηθώ με την απορία.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.368
- Πόντοι
- 4.130
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.210
- Πόντοι
- 5.015
Για το αφεντικό που άλλαξε την φωτογραφία δεν είπε κανείς τίποτα.....Ντροπή!!!
Womanaholic εσύ που προσέχεις λεπτομέρειες περίμενα να το σχολιάσεις...
Αλλά μάλλον έχεις μείνει στην Ελένη ...χαχα
Κάνεις λάθος... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το πρόσεξα απλά δεν το σχολίασα γιατί η νέα φωτογραφία είναι μία απ' το "πακέτο" που είχε βγάλει η Άντζελα προσφάτως και απλά τις εναλλάσσει... Οπότε δεν είχα να σχολιάσω κάτι
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.368
- Πόντοι
- 4.130
ΝΑΙ αλλά είναι άλλο ύφος και στύλ .......Αυτό έπρεπε να σχολιάσεις....Κάνεις λάθος... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το πρόσεξα απλά δεν το σχολίασα γιατί η νέα φωτογραφία είναι μία απ' το "πακέτο" που είχε βγάλει η Άντζελα προσφάτως και απλά τις εναλλάσσει... Οπότε δεν είχα να σχολιάσω κάτι
JVC
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλα ετσι και πηγαινα σε αυτη τη βαρδια θα ηταν πολυ δυσκολη η επιλογη της κοπελας,μαλλον τη Μαρινα θα επαιρνα αυτην δηλαδη με τα περισσοτερα πιασιματα.......
Δεν παει αλλο με αυτη την κριση δεν εχω αλλα αποθεματα για να παω στις πουτανες,εχω ξενερωσει αγρια...... >
Δεν παει αλλο με αυτη την κριση δεν εχω αλλα αποθεματα για να παω στις πουτανες,εχω ξενερωσει αγρια...... >
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.210
- Πόντοι
- 5.015
Δεν μπορώ να βλέπω αυτόν τον κώλο παθαίνω αμόκ Μάλλον ήρθε η ώρα για μια επανάληψη με τη Μαρίνα
silent scream
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλα ετσι και πηγαινα σε αυτη τη βαρδια θα ηταν πολυ δυσκολη η επιλογη της κοπελας,μαλλον τη Μαρινα θα επαιρνα αυτην δηλαδη με τα περισσοτερα πιασιματα.......
εγω θα απευθυνθώ στην Άντζελα, μια και έχω καταλάβει ότι είναι πρωτοπόρος σε θέματα Marketing του χώρου...
δεδομένου ότι η κρίση στην Ελλάδα γίνεται όλο και χειρότερη, γιατί δεν φτιάχενι μια κάρτα μέλους για τον εν λόγω χώρο?
ανάλογα με τις φορές που επισκέπτεται κάποιοσ να υπάρχει μια έκπτωση στη τιμή, προσφορές μέσα στη βδομάδα (που η κίνηση είναι σαφώς λιγότερη από το ΣΚ κτλ)
δεν κάνω πλάκα
Υ.Γ έχετε δει την κίνηση στα βενζινάδικα με 1.70?σκατά..ενώ σε αυτά με 1.62...ουρά!!!το έζησα σήμερα στην Καλλιθέα...
εγω θα απευθυνθώ στην Άντζελα, μια και έχω καταλάβει ότι είναι πρωτοπόρος σε θέματα Marketing του χώρου...
δεδομένου ότι η κρίση στην Ελλάδα γίνεται όλο και χειρότερη, γιατί δεν φτιάχενι μια κάρτα μέλους για τον εν λόγω χώρο?
ανάλογα με τις φορές που επισκέπτεται κάποιοσ να υπάρχει μια έκπτωση στη τιμή, προσφορές μέσα στη βδομάδα (που η κίνηση είναι σαφώς λιγότερη από το ΣΚ κτλ)
δεν κάνω πλάκα
Υ.Γ έχετε δει την κίνηση στα βενζινάδικα με 1.70?σκατά..ενώ σε αυτά με 1.62...ουρά!!!το έζησα σήμερα στην Καλλιθέα...
νομίζω οτι είχε ξαναναφερθει στο παρελθόν ή ακόμα οτι είχε γίνει σε άλλο στούντιο κάτι τέτοιο και δεν λειτούργησε. Ειδικά αν είναι ηλεκτρονική, ποιός θα ήθελε να δώσει τα στοιχεία του;;;
Πάντως στα εγκαίνια του στούντιο μετα την ανακαίνιση η Μπου-Μπου είχε φτιάξει εκπτωτικά κουπόνια για όλα τα μεγάλα προγράμματα!!!
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.797
- Πόντοι
- 7.885
Εγώ θέλω προσφορά μαζί με την πουτάνα δώρο και η τσατσά .Κι άλλη μια,στις 2 πουτάνες η 3η δώρο μαζί με μια κοκα-κολα για την χώνεψη :S :S
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
νομίζω οτι είχε ξαναναφερθει στο παρελθόν ή ακόμα οτι είχε γίνει σε άλλο στούντιο κάτι τέτοιο και δεν λειτούργησε. Ειδικά αν είναι ηλεκτρονική, ποιός θα ήθελε να δώσει τα στοιχεία του;;;
Πάντως στα εγκαίνια του στούντιο μετα την ανακαίνιση η Μπου-Μπου είχε φτιάξει εκπτωτικά κουπόνια για όλα τα μεγάλα προγράμματα!!!
καλημέρα κυρίες και κύριοι.
καλημέρα όμορφη.
είχε αναφερθεί, όμως είχε γίνει για χαβαλέ, μιας που εφαρμόσιμο δεν είναι.
και λέω...αν σαν δώρο οι κυριακάτικες εφημερίδες περιείχαν εκπτωτικά κουπόνια του καταστήματος, αυτό δεν θα είχε και ανάλογη αύξηση της κυκλοφορίας των εφημερίδων;
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
δεν κάνω πλάκα
ειναι δυσκολο να γινει κατι τετοιο μωρο :-
αφενος πρεπει να βρεθει μια εταιρια που ασχολειται με τετοια πραγματα για να εξοπλισει το μαγαζι με το μηχανακι που φορτιζει τις καρτες αλλα και με τις ιδιες τις καρτες
μετα η καρτα το σωστο ειναι να ειναι ονομαστικη και με φωτογραφια επανω ετσι ωστε να ειναι 100% προσωπικη και να μην δανειζετε απο εδω και απο εκει πραγμα που δεν μπορει να γινει γιατι δεν ειναι δουλεια μας να ζηταμε επωνυμα κτλ
το πιο δυσκολο κομματι ειναι ομως οι κοπελες, αντε και καποιος ηρθε μα την καρτα 2 φορες και πηρε 2 διαφορετικες κοπελες και τωρα στην 3η επισκεψη με μια 3η κοπελα πρεπει να παρει εκπτωση, αντε να το εξηγησεις αυτο μετα στην κοπελα οτι θα πρεπει να πληρωθει λιγοτερα σε αυτο το ραντεβου, δεν νομιζω να ενθουσιαστει ιδιαιτερα :-
υγ. 1,70 φτηνα ειναι, σκεψου και αυτους που στο αμαξι πρεπει να βαζουν απο τον κατασκευαστη μονο 100αρα εκει αρχιζεις απο το 1,80 και φτανεις στο 1,88 1,89 μια βολτα πας μεχρι την πλατεια της γειτονιας σου και εχεις καψει 20 ευρω
Άντζελα κούκλα μου, τι ύψοε εχουν οι κουκλάρες σου? Η Μαρίνα που ξερω εχει 1,75.
η πιο ψηλη μωρο μου ειναι η Αναστασία, ειναι 1,80 χωρις τα τακουνια ;)
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.210
- Πόντοι
- 5.015
Εγώ θέλω προσφορά μαζί με την πουτάνα δώρο και η τσατσά .Κι άλλη μια,στις 2 πουτάνες η 3η δώρο μαζί με μια κοκα-κολα για την χώνεψη :S :S
Εσύ να πας να κάνεις παρέα με τον άλλον που την είχε πέσει στην κυρία Πέτρα