Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

Μπετυ

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Φεβ 2011
Like
0
αχ μωρο μου,τι να κανουμε? :think:ξερω οτι εσαι πολυ καυλιαρησ :knockinb: :knockinb: :knockinb:τι να σου πω... :jerking: :jerking:καληνυχτα,ονειρα γλυκα και φιλακια πολλα σε ολουσ!!! :-* :-* :-* :lheel:

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
αχ μωρο μου,τι να κανουμε? :think:ξερω οτι εσαι πολυ καυλιαρησ :knockinb: :knockinb: :knockinb:τι να σου πω... :jerking: :jerking:καληνυχτα,ονειρα γλυκα και φιλακια πολλα σε ολουσ!!! :-* :-* :-* :lheel:

Και σε μένα????? Θα κοιμηθώ με την απορία.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Το απόγευμα 17:00 με 23:00 στο studio η 3αδα Βίβιαν-Αλίκη-Ελένη  :smitten: :smitten: :smitten:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130

Το απόγευμα 17:00 με 23:00 στο studio η 3αδα Βίβιαν-Αλίκη-Ελένη  :smitten: :smitten: :smitten:

Για το αφεντικό που άλλαξε την φωτογραφία δεν είπε κανείς τίποτα.....Ντροπή!!!
Womanaholic εσύ που προσέχεις λεπτομέρειες περίμενα να το σχολιάσεις...
Αλλά μάλλον έχεις μείνει στην Ελένη ...χαχα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.210
Πόντοι
5.015
Για το αφεντικό που άλλαξε την φωτογραφία δεν είπε κανείς τίποτα.....Ντροπή!!!
Womanaholic εσύ που προσέχεις λεπτομέρειες περίμενα να το σχολιάσεις...
Αλλά μάλλον έχεις μείνει στην Ελένη ...χαχα

Κάνεις λάθος... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το πρόσεξα απλά δεν το σχολίασα γιατί η νέα φωτογραφία είναι μία απ' το "πακέτο" που είχε βγάλει η Άντζελα προσφάτως και απλά τις εναλλάσσει... Οπότε δεν είχα να σχολιάσω κάτι :)

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.368
Πόντοι
4.130
Κάνεις λάθος... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το πρόσεξα απλά δεν το σχολίασα γιατί η νέα φωτογραφία είναι μία απ' το "πακέτο" που είχε βγάλει η Άντζελα προσφάτως και απλά τις εναλλάσσει... Οπότε δεν είχα να σχολιάσω κάτι :)
ΝΑΙ αλλά είναι άλλο ύφος και στύλ .......Αυτό έπρεπε να σχολιάσεις....

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Το βράδυ και μέχρι τις 7 το πρωι στο studio η 3αδα Αλίκη-Μαρίνα-Ελένη  :smitten: :smitten: :smitten:

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλα ετσι και πηγαινα σε αυτη τη βαρδια θα ηταν πολυ δυσκολη η επιλογη της κοπελας,μαλλον τη Μαρινα θα επαιρνα αυτην δηλαδη με τα περισσοτερα πιασιματα.......

Δεν παει αλλο με αυτη την κριση δεν εχω αλλα αποθεματα για να παω στις πουτανες,εχω ξενερωσει αγρια...... >:(

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλα ετσι και πηγαινα σε αυτη τη βαρδια θα ηταν πολυ δυσκολη η επιλογη της κοπελας,μαλλον τη Μαρινα θα επαιρνα αυτην δηλαδη με τα περισσοτερα πιασιματα.......

Δεν παει αλλο με αυτη την κριση δεν εχω αλλα αποθεματα για να παω στις πουτανες,εχω ξενερωσει αγρια...... >:(

εγω θα απευθυνθώ στην Άντζελα, μια και έχω καταλάβει ότι είναι πρωτοπόρος σε θέματα Marketing του χώρου...

δεδομένου ότι η κρίση στην Ελλάδα γίνεται όλο και χειρότερη, γιατί δεν φτιάχενι μια κάρτα μέλους για τον εν λόγω χώρο?

ανάλογα με τις φορές που επισκέπτεται κάποιοσ να υπάρχει μια έκπτωση στη τιμή, προσφορές μέσα στη βδομάδα (που η κίνηση είναι σαφώς λιγότερη από το ΣΚ κτλ)

δεν κάνω πλάκα

Υ.Γ έχετε δει την κίνηση στα βενζινάδικα με 1.70?σκατά..ενώ σε αυτά με 1.62...ουρά!!!το έζησα σήμερα στην Καλλιθέα...

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Στις δυο γιγα πιτσες  αλλη μια οικογενειακη δωρο η σαλατα του σεφ η μια coka cola 1,5λιτ......

Με δυο full προγραμματα δωρο την επομενη φορα ενα απλο,θα δινεις το κουπονι στη τσατσα και θα παιρνας......καπως ετσι χαχαχ  :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
εγω θα απευθυνθώ στην Άντζελα, μια και έχω καταλάβει ότι είναι πρωτοπόρος σε θέματα Marketing του χώρου...

δεδομένου ότι η κρίση στην Ελλάδα γίνεται όλο και χειρότερη, γιατί δεν φτιάχενι μια κάρτα μέλους για τον εν λόγω χώρο?

ανάλογα με τις φορές που επισκέπτεται κάποιοσ να υπάρχει μια έκπτωση στη τιμή, προσφορές μέσα στη βδομάδα (που η κίνηση είναι σαφώς λιγότερη από το ΣΚ κτλ)

δεν κάνω πλάκα

Υ.Γ έχετε δει την κίνηση στα βενζινάδικα με 1.70?σκατά..ενώ σε αυτά με 1.62...ουρά!!!το έζησα σήμερα στην Καλλιθέα...

νομίζω οτι είχε ξαναναφερθει στο παρελθόν ή ακόμα οτι είχε γίνει σε άλλο στούντιο κάτι τέτοιο και δεν λειτούργησε.  :kissass: Ειδικά αν είναι ηλεκτρονική, ποιός θα ήθελε να δώσει τα στοιχεία του;;;

Πάντως στα εγκαίνια του στούντιο μετα την ανακαίνιση η Μπου-Μπου είχε φτιάξει εκπτωτικά κουπόνια για όλα τα μεγάλα προγράμματα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

man38

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Άντζελα κούκλα μου, τι ύψοε εχουν οι κουκλάρες σου? Η Μαρίνα που ξερω  εχει 1,75.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.797
Πόντοι
7.885
Εγώ θέλω προσφορά μαζί με την πουτάνα δώρο και η τσατσά :2funny:.Κι άλλη μια,στις 2 πουτάνες η 3η δώρο μαζί με μια κοκα-κολα για την χώνεψη :S :S

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
νομίζω οτι είχε ξαναναφερθει στο παρελθόν ή ακόμα οτι είχε γίνει σε άλλο στούντιο κάτι τέτοιο και δεν λειτούργησε.  :kissass: Ειδικά αν είναι ηλεκτρονική, ποιός θα ήθελε να δώσει τα στοιχεία του;;;

Πάντως στα εγκαίνια του στούντιο μετα την ανακαίνιση η Μπου-Μπου είχε φτιάξει εκπτωτικά κουπόνια για όλα τα μεγάλα προγράμματα!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

καλημέρα κυρίες και κύριοι.
καλημέρα όμορφη.

είχε αναφερθεί, όμως είχε γίνει για χαβαλέ, μιας που εφαρμόσιμο δεν είναι.
και λέω...αν σαν δώρο οι κυριακάτικες εφημερίδες περιείχαν εκπτωτικά κουπόνια του καταστήματος, αυτό δεν θα είχε και ανάλογη αύξηση της κυκλοφορίας των εφημερίδων; :grin: :grin: :grin: :grin: 

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

δεν κάνω πλάκα

ειναι δυσκολο να γινει κατι τετοιο μωρο :-
αφενος πρεπει να βρεθει μια εταιρια που ασχολειται με τετοια πραγματα για να εξοπλισει το μαγαζι με το μηχανακι που φορτιζει τις καρτες αλλα και με τις ιδιες τις καρτες
μετα η καρτα το σωστο ειναι να ειναι ονομαστικη και με φωτογραφια επανω ετσι ωστε να ειναι 100% προσωπικη και να μην δανειζετε απο εδω και απο εκει πραγμα που δεν μπορει να γινει γιατι δεν ειναι δουλεια μας να ζηταμε επωνυμα κτλ
το πιο δυσκολο κομματι ειναι ομως οι κοπελες, αντε και καποιος ηρθε μα την καρτα 2 φορες και πηρε 2 διαφορετικες κοπελες και τωρα στην 3η επισκεψη με μια 3η κοπελα πρεπει να παρει εκπτωση, αντε να το εξηγησεις αυτο μετα στην κοπελα οτι θα πρεπει να πληρωθει λιγοτερα σε αυτο το ραντεβου, δεν νομιζω να ενθουσιαστει ιδιαιτερα :-

υγ. 1,70 φτηνα ειναι, σκεψου και αυτους που στο αμαξι πρεπει να βαζουν απο τον κατασκευαστη μονο 100αρα εκει αρχιζεις απο το 1,80 και φτανεις στο 1,88 1,89 μια βολτα πας μεχρι την πλατεια της γειτονιας σου και εχεις καψει 20 ευρω :2funny:

Άντζελα κούκλα μου, τι ύψοε εχουν οι κουκλάρες σου? Η Μαρίνα που ξερω  εχει 1,75.

η πιο ψηλη μωρο μου ειναι η Αναστασία, ειναι 1,80 χωρις τα τακουνια ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.210
Πόντοι
5.015
Εγώ θέλω προσφορά μαζί με την πουτάνα δώρο και η τσατσά :2funny:.Κι άλλη μια,στις 2 πουτάνες η 3η δώρο μαζί με μια κοκα-κολα για την χώνεψη :S :S

Εσύ να πας να κάνεις παρέα με τον άλλον που την είχε πέσει στην κυρία Πέτρα :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom