Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
βλέπω η Αλεξάνδρα εκανε δύναμικη είσοδο.
Εγώ να δεις δυναμική είσοδο που θα κάνω μέσα της όταν την επισκεφτώ...
βλέπω η Αλεξάνδρα εκανε δύναμικη είσοδο.
Καλησπερα φιλαρακι Womanaholic,κοιτα Μαρινα εχω πολλες φορες και ηταν απο τα καλυτερα που εχω κανει,πριν λιγο καιρο δοκιμασα και την Ελενη και εμεινα παρα πολυ ικανοποιημενος.Οντως το παρατηρησα και εγω.οτι εχει μειωθει ο αριθμος των κοριτσιων που κανουν πρωκτικο,αλλα δεν με χαλαει καθολου γιατι απο πλευρας κοριτσιων εχει γινει σημαντικη ανανεωση του ροστερ.Μπραβο Αντζελα,συνεχισε ετσι δυναμικα να μας ανεβαζεις το ηθικο με την παρουσια των κοριτσιων σου :-* :-* :-* :-* :-* :-*.
Να δουμε ποια θα επικρατησει,Μαρινα & Μπετυ τα δυο μεγαλα φαβορι,επρεπε η ψηφοφορια να ηταν μονο μιας επιλογης,εκει θα βλεπαμε μεγαλες διαφορες.....
η Αναστασία φαίνεται πολύ ψηλή και επιβλητική. Ελπίζω να έχει γεννηθεί γυναίκα. Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν,,, εγώ έχω το κόμπλεξ. και θέλω να είμαι σίγουρος ότι δεν γεννήθηκε με κάτι που εξείχε ανάμεσα στα πόδια....
η Αναστασία φαίνεται πολύ ψηλή και επιβλητική. Ελπίζω να έχει γεννηθεί γυναίκα. Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν,,, εγώ έχω το κόμπλεξ. και θέλω να είμαι σίγουρος ότι δεν γεννήθηκε με κάτι που εξείχε ανάμεσα στα πόδια....
Θα μας τρελάνεις, έτσι; Την κωλάρα της την είδες; Πλάσμα με τέτοιο κώλο με καμπύλες δεν παίζει να έχει γεννηθεί άντρας...
ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ 100 ΤΑ 100 ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΕΟ ΑΛΑ ΜΑΛΟΝ ΤΙΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΠΟΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΟ ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΑΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΕΒΙ Ε ΝΟ Ι ΑΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝΜιλησα πριν καποιες εβδομαδες με την Αντζελα και μου διαβεβαιωσε οτι δεν προσλαμβανει τρανς,ολες ειναι κανονικες γυναικες και στο μελλον μονο γυναικες θα φερνει,δε νομιζω η Αντζελα να μου ειπε ψεμματα........αυτο για να σου φυγει η απορια....
Μιλησα πριν καποιες εβδομαδες με την Αντζελα και μου διαβεβαιωσε οτι δεν προσλαμβανει τρανς,ολες ειναι κανονικες γυναικες και στο μελλον μονο γυναικες θα φερνει,δε νομιζω η Αντζελα να μου ειπε ψεμματα........αυτο για να σου φυγει η απορια....
ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ 100 ΤΑ 100 ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΕΟ ΑΛΑ ΜΑΛΟΝ ΤΙΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΠΟΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΟ ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΑΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΕΒΙ Ε ΝΟ Ι ΑΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ
Εγώ παιδιά έχω να πω "παν μέτρον άριστον". (Έλεος με ....4 μαζί!!!)