foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
για τον brazilian πωπο της ;)
και τα όμορφα δάχτυλα όπως φαίνεται στην προηγούμενη φωτογραφία ;)
για τον brazilian πωπο της ;)
ευχαριστω θα τη προτιμησω.φημιζεται για κατι?
Πάντως φίλε Womanaholic πρέπει να αλλάξεις το nickname σου σε Jeniholic !
(αλλά και εγώ μη νομίζεις... Bety-holic είμαι επίσης....)
Εμένα με τη Βεατρίκη (Μπέτυ)!! Ώριμη και ιδιαίτερα πρόστυχη!! Ο ορισμός της πουτάνας.
φανατικος και γω της νανας και μολις εμαθα οτι την εκανε εμεινα μπουκαλα.τωρα σκεφτομαι να δοκιμασω τη μπετυ.ειναι σε κατι ιδιαιτερα καλη?
ναι η άντζελα και το ξέρουν και οι πέτρες και είναι και γαμάτη ποιόν ενοχλεί?εισαι σιγουρος οτι παιζουν τρανσφορμερς στο 104?
Την εχω παρει σε αλλο studio 2 φορες και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.φανατικος και γω της νανας και μολις εμαθα οτι την εκανε εμεινα μπουκαλα.τωρα σκεφτομαι να δοκιμασω τη μπετυ.ειναι σε κατι ιδιαιτερα καλη?
δεν νομιζω να ενοχλει κανενα με τετοια εμφανιση.παντος απ τις φωτο του σαιτ δεν φαινεταιναι η άντζελα και το ξέρουν και οι πέτρες και είναι και γαμάτη ποιόν ενοχλεί?
μεγεια το νεο μπανερακι αλλα χανει πολυ που δεν αλλαζουν οι εικονες οπως στα πιο πολλα αλλα.
Και η γνωμη μου ειναι οτι θελει αναννεωση. Καλος ειναι ο χωρος και ολα αλλα δυχτυχως εγω μονο μπαζα και τρανσφορμερς βλεπω (Ατζελα-Μαρινα)
μπα καθολου δε φαινεται.
φαινομαι δεν φαινομαι εχω το θαρρος να το βγαλω το προσωπο μου
μακαρι να το βγαζαν και αλλοι για να βλεπαμε διπλα τους αν καποιες κοπέλες δειχνουν μπαζα ή οχι
Τίποτα απ' αυτά ρε, σαν αρχάριοι κάνετε. Απλά ένα πιασάρικο ψευδώνυμο για τη δουλειά... Εκτός αν έχετε την εντύπωση ότι στο Καζακστάν που γεννήθηκε τη βάφτισαν Μπέτυ
και γω απ τα σχολια οδηγουμε στο να τη δοκιμασω.για καμια απ το 104 εχεις σφαιρικη αποψη(εκτος μαρινας που εχω δοκιμασει)?