Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
αντζελα πωτε θα δουλεψεισ ?????
Μήπως ξέρεις που θα δουλεύει τώρα?
οχι μαναρι μου
Αντζελινα καλησπερα...... Σε προηγουμενα μνμ ειχα διαβασει οτι θα εβγαζες καινουριες φωτογραφιες το σαβ/κο!!! Ισχυει???? Θα μας φτιάξεις πάλι???????οχι μαναρι μου
Αντζελινα καλησπερα...... Σε προηγουμενα μνμ ειχα διαβασει οτι θα εβγαζες καινουριες φωτογραφιες το σαβ/κο!!! Ισχυει???? Θα μας φτιάξεις πάλι???????
δεν εβγαλα ακομα φωτος απο τις ηθελα μωρο
αυτη παντως σημερινη ειναι ;)
Μωρό η Μαρίνα πάχυνε, αδυνάτισε ή είναι στα ίδια;
τωρα που μιλαμε ειναι αδυνατη ;)
αυριο φευγει για λιγες μερες με αδεια και την παρασκευη που θα γυρισει ολο και καποιο κιλακι παραπανω θα εχει
εχει ομως τον τροπο της να τα χανει αμεσως ;)
οπως και ναχει παντως οπως και ναναι οτι και να βαλει και να χασει εχει τον "αερα" να το κανει να της πηγαινει ;)
Μαρινα ειναι αυτη
Ε εντάξει μην το λες σε παιδιά που τους αρέσουν οι αδύνατες με σώμα μοντέλου δε νομίζω να αρέσει κι ας έχει πανέμορφα χαρακτηριστικά... Μόνο εμάς που μας αρέσουν οι γυναικάρες, νταρντάνες με πιασίματα μας συγκινεί αφάνταστα Σε ρωτάω γιατί σε κάποια φάση που την είχα πάρει εγώ γύρω στο Μάρτη είχε παχύνει αρκετά, όχι ότι με χάλαγε εμένα φυσικά
δεν εβγαλα ακομα φωτος απο τις ηθελα μωρο
αυτη παντως σημερινη ειναι ;)
Άντζυ πάντως μια & το συζητάμε κι εσύ έχεις αδυνατίσει πολύ... Για φάε λίγο το φαΐ σου να μας παχύνεις Πριν ένα χρόνο & κάτι που σε είχα πρωτογνωρίσει είχες το ιδανικό σώμα κατ' εμέ, θυμάμαι κάτι φωτογραφίες που είχες τότε στο site & καθόμουν & σε χάζευα, δεν ξέρω αν στο έχω ξαναπεί αλλά περίμενα πολύ καιρό να κάνεις βάρδια για να σ' επισκεφτώ αυτήν τη μία & μοναδική φορά μόνο & μόνο επειδή μ' είχες εντυπωσιάσει πολύ...
Αντζελάκι μου καλημέρα
η φωτογραφία σου πολύ γαμάτη ;)
να κανονίσεις πρωϊνή βάρδια την επόμενη Τρίτη που θα αναίβω Αθήνα να τα πούμε από κοντά κουκλάρα μου