You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giovannipilot
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 19
- Like
- 51
- Πόντοι
- 10
Συναγωνιστες καλησπερα...εχω τσεκαρει τη Μαρινα εδω και καιρο...και λεω να την τιμησω αποψε...εχοντας διαβασει και καλες κριτικες...καπου διαβασα ομως οτι παιζει να ειναι trans ...τι ισχυει τελικα...μην φαω καμια φολα και ...ευχαριστω...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Αμάν! Τί κωλάρα έχει η Αλίσια! Άντζελα μάλλον θα συμπεριλάβω & τον κώλο της Αλίσιας στους πιο καλοσχηματισμένους του studio... Πες μου σε παρακαλώ ότι θα μείνει στο studio & θα προλάβω να την επισκεφτώ τέλη Σεπτέμβρη γιατί πριν από τότε λεφτά δεν παίζουν
[size=15pt]
ΤΟΥΜΠΑΝΟ Η ΚΡΙΣΤΑΛ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ!![/size]
περιμένω να ρεφάρω απο τα εξοδα των διακοπών και μιας μετακόμισης που κανω και στανταρ θα ερθω!!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Συναγωνιστες καλησπερα...εχω τσεκαρει τη Μαρινα εδω και καιρο...και λεω να την τιμησω αποψε...εχοντας διαβασει και καλες κριτικες...καπου διαβασα ομως οτι παιζει να ειναι trans ...τι ισχυει τελικα...μην φαω καμια φολα και ...ευχαριστω...
να τη δοκιμασεις μαναρι γιατι η Μαρινα ειναι καρακουκλάρα ;)
καμια σχεση η κοπέλα μωρο κανονικη γυναικα ειναι
αμα ηταν ετσι και οι πλαστικοι βγαζαν τετοιες trans το ανθρωπινο ειδος θαχε παψει προπολου να διαιωνιζοτανε
Αμάν! Τί κωλάρα έχει η Αλίσια! Άντζελα μάλλον θα συμπεριλάβω & τον κώλο της Αλίσιας στους πιο καλοσχηματισμένους του studio... Πες μου σε παρακαλώ ότι θα μείνει στο studio & θα προλάβω να την επισκεφτώ τέλη Σεπτέμβρη γιατί πριν από τότε λεφτά δεν παίζουν
θα τη βρεις το Σεμπτεμβρη μωρε μην ανυσυχεις ;)
[size=15pt]
ΤΟΥΜΠΑΝΟ Η ΚΡΙΣΤΑΛ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ!![/size]
περιμένω να ρεφάρω απο τα εξοδα των διακοπών και μιας μετακόμισης που κανω και στανταρ θα ερθω!!
ειδες κουκλί
επιτελους μετα απο τοσο καιρο και μια κοπελα που επεσε ακριβος μεσα στο γουστο σου ;)
Κιτρινιάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Άντζελα μωρό μου, :-*
κανόνισε την μεθεπόμενη Τρίτη στις 28 Σεπτεμβρίου να έχεις πρωινή βάρδια γιατί ανυπομονώ να δω τις αλλαγές που έκανες στο πρόσωπό σου! ;)
Φιλάκια! :-*
κανόνισε την μεθεπόμενη Τρίτη στις 28 Σεπτεμβρίου να έχεις πρωινή βάρδια γιατί ανυπομονώ να δω τις αλλαγές που έκανες στο πρόσωπό σου! ;)
Φιλάκια! :-*
Επισκέπτης
Άποκλείεται νὰ εἶσθε τόσον χαμηλόμισθος.περιμένω να περάσει η 15 του μήνα που θα πληρωθώ για να ερθω στην Κρίσταλ!!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
καμια σχεση η κοπέλα μωρο κανονικη γυναικα ειναι
Κανονική γυναίκα δεν είναι... Είναι ο ορισμός του ΤΟΥΜΠΑΝΟΥ!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Ρε συ Άντζελα αυτή η Κρίσταλ δεν παλεύεται, είναι απίστευτη... Μελαχροινή & με κορμί θάνατο... Πες μου ότι θα κάνεις τα πάντα για να την κρατήσεις μόνιμα στο studio!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Άποκλείεται νὰ εἶσθε τόσον χαμηλόμισθος.
Μπακάλη είσαι θεός!
Τι να μην λέω? Κοίτα στα κορίτσια του Studio. Δεν υπάρχει στο team. ουτε στις βάρδιες πουθενά.μήν λές τέτοια!!!
Mortismortis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.992
Τι να μην λέω? Κοίτα στα κορίτσια του Studio. Δεν υπάρχει στο team. ουτε στις βάρδιες πουθενά.
Δίκαιο έχεις. Τσέκαρα αφού σε διάβασα και δεν είναι στις βάρδιες, έχει αφαιρεθεί από τα κορίτσια στην σελίδα του στούντιο αλλά και από το blogs αριστερά, όπου υπάρχουν οι κοπέλες, δεν υπάρχει πλέον...
Τυχαίο; Δεν νομίζω... Αλλά θα μας λύσει την απορία η Αντζελα.