Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (0 μέλη και 67 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Σημερα Παρασκευή

μεχρι τις 23:00 η Μαρίνα :smitten:

το βράδυ 23:00 με 06:00 η Σουζάνα :smitten:

αυριο Σαββατο πρωι η Μπέτυ :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Eδω και παρα πολυ καιρο ,απ την ριζικη ανακαινιση του studio και περα το εχει πάψει πια να ταιριαζει με την αισθητική μας ενω οι αναγκες μας δεν καλυπτονται απ την υπαρχουσα λειτουργικοτητα του.
Γινονται λοιπον καποιες προσπαθεις (καλιο αργα παρα ποτε) ωστε το site μας να αλλαξει ριζικα.
Στοχος μας ενα πιο αναβαθμισμενο και πλουσιο μενου και ενα administration αποκλειστικα στα χερια μας ετσι ωστε να υπαρχουν συχνοτατες ανανεωσεις σε κειμενα, φωτογραφιες κτλ
Ακομα ολα βρισκονται σε αρχικο-πειραματικο σταδιο αλλα το τελικο αποτελεσμα ευελπιστουμε οτι δεν θα αργησει να σας φανερωθει ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Eδω και παρα πολυ καιρο ,απ την ριζικη ανακαινιση του studio και περα το εχει πάψει πια να ταιριαζει με την αισθητική μας ενω οι αναγκες μας δεν καλυπτονται απ την υπαρχουσα λειτουργικοτητα του.
Γινονται λοιπον καποιες προσπαθεις (καλιο αργα παρα ποτε) ωστε το site μας να αλλαξει ριζικα.
Στοχος μας ενα πιο αναβαθμισμενο και πλουσιο μενου και ενα administration αποκλειστικα στα χερια μας ετσι ωστε να υπαρχουν συχνοτατες ανανεωσεις σε κειμενα, φωτογραφιες κτλ
Ακομα ολα βρισκονται σε αρχικο-πειραματικο σταδιο αλλα το τελικο αποτελεσμα ευελπιστουμε οτι δεν θα αργησει να σας φανερωθει ;)

Καλησπέρα σε όλες τις αιθέριες υπάρξεις του 104 :smitten: :smitten:

αυτό θα πει άψογη επαγγελματίας μπράβο Άντζελα είσαι έτη φωτός μπροστά  :sunglasses:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
τι κανεις μωρο μου? :-* :-* :-*
πως τα περνας?
αδειούλα?

καλά είμαι αλλά έχω προβλήματα με το φαγητό και τον ύπνο :(

πάντως όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται η κατάσταση έχω προσαρμοστεί πλήρως αλλά είπαμε υπάρχουν και τα προβλήματα :cheesy:

ε ναι,έχουν βαρεθεί να με βλέπουν και μας έδωσαν 2ημερη άδεια,αλλά σε 10 μέρες αλλάζω χώρο ανεβαίνω μάλλον προς βορρά μεριά  ;)

το ωραίο είναι οι γυναίκες καταδρομείς ειδικά με την τελευταία που είδα μου μπήκαν στο μυαλό πονηρές σκέψεις ;)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Αντζελα γιατί δεν είσαι πια στο πρόγραμμα? Νομίζω την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα ήσουν μόνο αλλά δεν μπόρεσα να έρθω.
Εχεις γίνει ακριβοθώρητη!
Πάντως είσαι εντάξει άτομο και ελπίζω να χαλαρώνεις στις διακοπούλες σου.
Θα θελαμε να σε βλέπουμε πιο συχνα !!! Αν και έχεις σταθερό κοινό... να ξέρεις πως με τον τρόπο σου κερδίζεις και άλλους. Επομένως ... γυρισε πίσω !!!
Φιλιά!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Αντζελα γιατί δεν είσαι πια στο πρόγραμμα? Νομίζω την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα ήσουν μόνο αλλά δεν μπόρεσα να έρθω.
Εχεις γίνει ακριβοθώρητη!
Πάντως είσαι εντάξει άτομο και ελπίζω να χαλαρώνεις στις διακοπούλες σου.
Θα θελαμε να σε βλέπουμε πιο συχνα !!! Αν και έχεις σταθερό κοινό... να ξέρεις πως με τον τρόπο σου κερδίζεις και άλλους. Επομένως ... γυρισε πίσω !!!
Φιλιά!

νασαι καλα μωρο
απλα αυτην την εβδομαδα εχουν ερθει 2 καινουργιες κοπέλες στο μαγαζι Κρισταλ - Αλίσια και επειδη ειναι ομορφες κοπέλες καινουργιες και πιστευω οτι αξιζουν γιαυτο και πηραν και αρκετες βαρδιες.
Εγω δεν χανομαι μαναρι μου, αν καποια κοπέλα δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησει ποτε απ το 104 αυτη ειμαι εγω ;)
ε το οτι ειμαι λιγο ακριβοθωρητη οπως λες.........ε? και ποια star δεν ειναι? ;) :cheesy: :-* :-*

primalgreek

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ξερουμε τι φοραει η Μαρινα σημερα; Μου εκανε εντυπωση το κοκκινο φορεματακι που φοραει σε μια φωτο που ειδα

primalgreek

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
συγνωμη..Δεν ειναι φορεματακι..Ειναι συνολακι με κοκκινο μπουστο τρομερο και φουστιτσα κοκκινη..Ειναι διαθεσιμο αν το ζητησω;

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
συγνωμη..Δεν ειναι φορεματακι..Ειναι συνολακι με κοκκινο μπουστο τρομερο και φουστιτσα κοκκινη..Ειναι διαθεσιμο αν το ζητησω;

συνηθος με μαγιο δουλευει η μαρινα μωρο ;)
το συνολακι που λες υπαρχει μαναρι στις ντουλαπες του μαγαζιου, ζητησε της το να το φορεσει αν θες της παει και παρα πολυ ;)

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
νασαι καλα μωρο
απλα αυτην την εβδομαδα εχουν ερθει 2 καινουργιες κοπέλες στο μαγαζι Κρισταλ - Αλίσια και επειδη ειναι ομορφες κοπέλες καινουργιες και πιστευω οτι αξιζουν γιαυτο και πηραν και αρκετες βαρδιες.
Εγω δεν χανομαι μαναρι μου, αν καποια κοπέλα δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησει ποτε απ το 104 αυτη ειμαι εγω ;)
ε το οτι ειμαι λιγο ακριβοθωρητη οπως λες.........ε? και ποια star δεν ειναι? ;) :cheesy: :-* :-*

:thumbsup:

:2funny: :headbang2:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Το απόγευμα 17:00 με 23:00 η Κρίσταλ :smitten:

το βράδυ 23:00 με 06:00 η Αλίσια :smitten:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

Το απόγευμα 17:00 με 23:00 η Κρίσταλ :smitten:

το βράδυ 23:00 με 06:00 η Αλίσια :smitten:

πολύ ομορφη η Κρίσταλ΄!!

Μπου-Μπου περιμένουμε να μας ενημερώσεις για υψος και μεγεθός πατουσίτσας και για τις δύο καινούριες!!

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
πολύ ομορφη η Κρίσταλ΄!!

Μπου-Μπου περιμένουμε να μας ενημερώσεις για υψος και μεγεθός πατουσίτσας και για τις δύο καινούριες!!

Η συγκεκριμένη νομίζω πως είναι η Αλίσια :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom