η Ευα λήπει σε αδεια μωρο
περιπου σε μια εβδομάδα επιστρεφει ;)
thanks angela. θα παρακολουθω το προγραμμα και οταν επιστρεψει θα την επισκεφθω.
η Ευα λήπει σε αδεια μωρο
περιπου σε μια εβδομάδα επιστρεφει ;)
Eδω και παρα πολυ καιρο ,απ την ριζικη ανακαινιση του studio και περα το εχει πάψει πια να ταιριαζει με την αισθητική μας ενω οι αναγκες μας δεν καλυπτονται απ την υπαρχουσα λειτουργικοτητα του.
Γινονται λοιπον καποιες προσπαθεις (καλιο αργα παρα ποτε) ωστε το site μας να αλλαξει ριζικα.
Στοχος μας ενα πιο αναβαθμισμενο και πλουσιο μενου και ενα administration αποκλειστικα στα χερια μας ετσι ωστε να υπαρχουν συχνοτατες ανανεωσεις σε κειμενα, φωτογραφιες κτλ
Ακομα ολα βρισκονται σε αρχικο-πειραματικο σταδιο αλλα το τελικο αποτελεσμα ευελπιστουμε οτι δεν θα αργησει να σας φανερωθει ;)
Καλησπέρα σε όλες τις αιθέριες υπάρξεις του 104
αυτό θα πει άψογη επαγγελματίας μπράβο Άντζελα είσαι έτη φωτός μπροστά
τι κανεις μωρο μου? :-* :-* :-*
πως τα περνας?
αδειούλα?
Αντζελα γιατί δεν είσαι πια στο πρόγραμμα? Νομίζω την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα ήσουν μόνο αλλά δεν μπόρεσα να έρθω.
Εχεις γίνει ακριβοθώρητη!
Πάντως είσαι εντάξει άτομο και ελπίζω να χαλαρώνεις στις διακοπούλες σου.
Θα θελαμε να σε βλέπουμε πιο συχνα !!! Αν και έχεις σταθερό κοινό... να ξέρεις πως με τον τρόπο σου κερδίζεις και άλλους. Επομένως ... γυρισε πίσω !!!
Φιλιά!
συγνωμη..Δεν ειναι φορεματακι..Ειναι συνολακι με κοκκινο μπουστο τρομερο και φουστιτσα κοκκινη..Ειναι διαθεσιμο αν το ζητησω;
νασαι καλα μωρο
απλα αυτην την εβδομαδα εχουν ερθει 2 καινουργιες κοπέλες στο μαγαζι Κρισταλ - Αλίσια και επειδη ειναι ομορφες κοπέλες καινουργιες και πιστευω οτι αξιζουν γιαυτο και πηραν και αρκετες βαρδιες.
Εγω δεν χανομαι μαναρι μου, αν καποια κοπέλα δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησει ποτε απ το 104 αυτη ειμαι εγω ;)
ε το οτι ειμαι λιγο ακριβοθωρητη οπως λες.........ε? και ποια star δεν ειναι? ;) :-* :-*
πολύ ομορφη η Κρίσταλ΄!!
Μπου-Μπου περιμένουμε να μας ενημερώσεις για υψος και μεγεθός πατουσίτσας και για τις δύο καινούριες!!