Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.998
- Πόντοι
- 5.015
Ρε συ Άντζελα είδα σε ρώτησε κι ένας τύπος στο blog, η Λίζα τί απέγινε;
Ρε συ Άντζελα είδα σε ρώτησε κι ένας τύπος στο blog, η Λίζα τί απέγινε;
δε ξερω μωρο εχω καιρο να μιλησω μαζι της και καπου εχουμε χαθει :-
καλα που μου το θυμησες θα κοιταξω να ερθω σε επικοινωνια μαζι της να δω τι κανει ;)
Να επικοινωνήσεις, ο κώλος της μαζί με της Τζένης είναι οι ποιοτικότεροι του studio Για τον δικό σου δεν αναφέρομαι γιατί εξυπακούεται ;)
Αντζελα, ποια μερα επιστρέφεις στο πρόγραμμα, και ποιες μέρες της εβδομάδας?
Α και φιλάκια ε!
Αντζελακι, παρτουζιτσα εσυ και η Μαρινα παιζει??
μαζι εχουμε βρεθει και η ποδολατρεια σου ηταν απαιχτη!!! αλλα την Μαρινα δεν την εχω συναντησει ακομα
χαχαχα
και η Μαρινα το ιδιο απαιχτη ειναι στη ποδολαγνεια ;)
ματια μου δυστηχος δεν γινετεαι κατι τετοιο που θελεις :-
απαγορευεται απ το νομο 2 κοπέλες να δουλευουμε ταυτοχρονα :-
αν μας πιασουν και οι 2 κοπέλες και η υπήρεσια της βάρδιας αλλα και η ιδιοκτητρια του χωρου (στην προκειμενη περιπτωση εγω) θα εχουμε πολύ σοβαρό μη αναστρεψιμο προβλημα :-
μαλλον οχι!! :'( :'( :'( :'( :'(δεν αξίζει το ρίσκο για να ξεχαρμανιάσει ο πελάτης;
Εσύ θα πήγαινες φυλακή για ένα ξεχαρμάνιασμα;
Πρωτα δωσε προκαταβολη για το σπιτι και μετα πηγαινε στο στουντιο γιατι σε βλεπω να μενεις σε παγκακι μετακαλημερα κουκλα μου...τι κανεις??αυριο κατεβαινω για την ευρεση σπιτιου κ θα καθισω μεχρι την πεμπτη αλλα δν βλεπω την νικολ στις βαρδιες... :- :- :-...γινετε να το κανονισουμε???
και η Σουζανα βρε εχει ωραιο ποπο ;)
Τί λέξεις είναι αυτές...?και η Σουζανα βρε εχει ωραιο ποπο ;)
ελα τωρα...δεν ειπαμε να το καθιερωσεις ...αλλα σε εξτρα περιπτωσεις και ''φτερωτα'' θα μπορουσες να ξηγηθεις διδυμακι...οφ δη ρεκορντ που λενε...χαχαχα
και η Μαρινα το ιδιο απαιχτη ειναι στη ποδολαγνεια ;)
ματια μου δυστηχος δεν γινετεαι κατι τετοιο που θελεις :-
απαγορευεται απ το νομο 2 κοπέλες να δουλευουμε ταυτοχρονα :-
αν μας πιασουν και οι 2 κοπέλες και η υπήρεσια της βάρδιας αλλα και η ιδιοκτητρια του χωρου (στην προκειμενη περιπτωση εγω) θα εχουμε πολύ σοβαρό μη αναστρεψιμο προβλημα :-
α...και φυσικα δεν περιμενω απαντηση σε δημοσιο φορουμ για κατι παρανομο....απλα μια ''συμβουλη'' εδωσαελα τωρα...δεν ειπαμε να το καθιερωσεις ...αλλα σε εξτρα περιπτωσεις και ''φτερωτα'' θα μπορουσες να ξηγηθεις διδυμακι...οφ δη ρεκορντ που λενε...
δεν σου ειπα να το κανεις οπως αλλα μαγαζια που δεν ξερω τι ακρες μπορει να εχουνε η απλως να ρισκαρουνε αλλα στη ζουλα.....