Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ωραίες φώτο Άντζελα  :sunglasses: :sunglasses:

το μαλλί δεν το παρατήρησα καινούργιο λούκ  :idiot: :idiot:

που κοιτουσες βρε? :cheesy:

Και εμενα δηλαδη θα με γαμαει ενα κοριτσακι? οχι μια ΘΕΑ????

μωρο δουλεια μου αλλα και ευχαριστηση μου ειναι οι αλλαγες ρολων και προσωπικωτητων μες το δωματιο, δεν θαχεις προβλημα ;) :cheesy:

και οι έξι είστε υπέροχες.αδελφές θα είστε....

ναι και αυτη μαναρακι ειναι η 7η η πιο ζωηρη :2funny:

Εσύ αγάπη μου πότε δουλεύεις εκεί?

αυριο το απογευμα μωρο ;)

Μπου-Μπου τι εστί Βίβιαν;;

καινουργια ειναι μωρο, δεν την εχω δει την κοπέλα, μια υπηρεσια την ειδε και μουπε οτι ειναι ομορφη κοπέλα γυρω στα 22 με ξανθα μαλλια ;)

Τωρα και μεχρι τις 6 το πρωι η Λίζα :smitten:

πολλά φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten: 

underexposed321

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
48
Like
0
Πόντοι
80
Καταφερα επιτελους να γραψω και για την Νατασα που πηρα τις προαλες! Ευχαριστω για την καθοδογηση σε αυτον που με βοηθησε  ;)Μηπως ξερουμε ποτε θα ξαναδουλευει η συγκεκριμενη η αν υπαρχει καποια αντιστοιχη κοπελα σε χαρακτηριστικα?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καταφερα επιτελους να γραψω και για την Νατασα που πηρα τις προαλες! Ευχαριστω για την καθοδογηση σε αυτον που με βοηθησε   ;)Μηπως ξερουμε ποτε θα ξαναδουλευει η συγκεκριμενη η αν υπαρχει καποια αντιστοιχη κοπελα σε χαρακτηριστικα?

σε περιπου 2 εβδομαδες θα επιστρεψει η Νατασα στο studio ;)
αντιστοιχες της ειναι η Νικόλ, η Σοφία και η Σουζάνα ;)

mixalis...ath...

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ατζελα μεγαλη μου αγαπη...
αν ερθω στο στο στουντιο και κανω σερβις ολα τα κλιματιστηκα και δεν παρω ουτε ευρω...
θα μου κανετε εσεις ενα σερβις μετα σε εμενα;;;

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ατζελα μεγαλη μου αγαπη...
αν ερθω στο στο στουντιο και κανω σερβις ολα τα κλιματιστηκα και δεν παρω ουτε ευρω...
θα μου κανετε εσεις ενα σερβις μετα σε εμενα;;;

δυστυχος φιλε σε προλαβα !!!!! του χρονου παλι!!!

mixalis...ath...

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
εγινε βρε συναδελφε....
αντε του χρονου.....χα χα χα....

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
εγινε βρε συναδελφε....
αντε του χρονου.....χα χα χα....

μεταξυ μας αρχιδια τα καθαρισα δεν ειμαι ψυκτικος απλα τους το επαιξα τα φιλτρα τα επλυνα στην μπανιερα και απλα με αζαξ επλυνα το κλιματιστικο γυρω γυρω οτι πιπες μας κανουν γυρω γυρω τετοια δουλεια εκανα!!!!!
χαχαχααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχ

mixalis...ath...

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
οκ...δεν υπαρχει προβλημα στο σημειο που βρισκεται το μαγαζι ειναι οκ ο χωρος και δεν υπαρχουν πολλα καυσαερια...απο την αλλη δεν ειναι και σωστο...
αλλα μην το κανεις και στο δικο σου σπιτι αυτο πολλες φορες..
τεσπα,βγηκαμε off topic...χα χα.....

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.245
Πόντοι
5.595
Χτες το βραδυ περασα κατα τις 1.30, και ηταν κλειστα..
Γιατιιι??? Στις 6 δεν κλεινει το κατστημα...? Αντζελα..? :huh:

underexposed321

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
48
Like
0
Πόντοι
80
σε περιπου 2 εβδομαδες θα επιστρεψει η Νατασα στο studio ;)
αντιστοιχες της ειναι η Νικόλ, η Σοφία και η Σουζάνα ;)

Ευχαριστω πολυ :)
Αν κανει να επιστρεψει τοσο πολυ, ισως δοκιμασω και καμια αλλη  :cheesy:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστή underexposed321 να σε ρωτήσω κάτι, όταν έγραψες την κριτική για τη Νατάσσα στο studio 104 είχες περιορισμό στη βαθμολογία; Σε ρωτάω γιατί δε θυμάμαι μέχρι ποια βαθμολογία μπορείς να βάλεις στην πρώτη κριτική που δημοσιεύεις... Μου έκαναν εντύπωση τα 6άρια που έβαλες στην καθαριότητα & στη σχέση απόδοσης/τιμής.

underexposed321

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
48
Like
0
Πόντοι
80
Συναγωνιστή underexposed321 να σε ρωτήσω κάτι, όταν έγραψες την κριτική για τη Νατάσσα στο studio 104 είχες περιορισμό στη βαθμολογία; Σε ρωτάω γιατί δε θυμάμαι μέχρι ποια βαθμολογία μπορείς να βάλεις στην πρώτη κριτική που δημοσιεύεις... Μου έκαναν εντύπωση τα 6άρια που έβαλες στην καθαριότητα & στη σχέση απόδοσης/τιμής.

Δεν μπορουσα να βαλω 10 φιλε! Αλλα ακομα και να μπορουσα, δεν πιστευω οτι το 10 ειναι "δικαιη" βαθμολογια! 10 δεν παιρνει ουτε ο θεος ο ιδιος!  :2funny:
Στην καθαριοτητα μου φαινεται πηγαινε μεχρι το 7 αν δεν κανω λαθος. Η βαθμολογια ειναι οκ σε γενικες γραμμες, τι να πω ισως ημουν λιγο αυστηρος χωρις να το ηθελα η να το καταλαβα, περασα απιστευτα οπως εγραψα παντως, τα νουμερα γιατι να εχουν τοση σημασια?

Φιλικα :)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Δεν μπορουσα να βαλω 10 φιλε! Αλλα ακομα και να μπορουσα, δεν πιστευω οτι το 10 ειναι "δικαιη" βαθμολογια! 10 δεν παιρνει ουτε ο θεος ο ιδιος!  :2funny:
Στην καθαριοτητα μου φαινεται πηγαινε μεχρι το 7 αν δεν κανω λαθος. Η βαθμολογια ειναι οκ σε γενικες γραμμες, τι να πω ισως ημουν λιγο αυστηρος χωρις να το ηθελα η να το καταλαβα, περασα απιστευτα οπως εγραψα παντως, τα νουμερα γιατι να εχουν τοση σημασια?

Φιλικα :)

όλα έχουν την σημασία τους ακόμα και η βαθμολογία που θα βάλεις γιατί αναδικνύει το πόσο καλά πέρασες ή όχι!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]Ευλογος και σωστος προβληματισμος!!![/move]

underexposed321

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
48
Like
0
Πόντοι
80
όλα έχουν την σημασία τους ακόμα και η βαθμολογία που θα βάλεις γιατί αναδικνύει το πόσο καλά πέρασες ή όχι!!!!!!

Ναι, αλλα περισσοτερο βαση εδωσα στα σχολια. Μιας και δεν μπορουσα ετσι κι αλλιως να βαλω μεγαλη βαθμολογια! Αλλα τωρα που το ξαναβλεπω, στην εμφανιση εβαλα 8, στην συμμετοχη 7 στην καθαριοτητα και στη τσατσα 6, και η σχεση αποδοση τιμης πηγε στο 6 καθως ελαβα υποψιν και το παρκινγκ στο οποιο η περιοχη πασχει παρα πολυ!

tsouna

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Αντζελα καλησπέρα! Να μην γινω κουραστικος επαναλαμβάνοντας σου το ποσο κουκλαρα εισαι στις φοτο! Αυτο είναι πιο βεβαιο απ' οτι ο ηλιος θα ανατειλει απ' την ανατολη!!!!!!!  Η Αμάντα σταμάτησε?????   φιλια πολλα! :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ναι, αλλα περισσοτερο βαση εδωσα στα σχολια. Μιας και δεν μπορουσα ετσι κι αλλιως να βαλω μεγαλη βαθμολογια! Αλλα τωρα που το ξαναβλεπω, στην εμφανιση εβαλα 8, στην συμμετοχη 7 στην καθαριοτητα και στη τσατσα 6, και η σχεση αποδοση τιμης πηγε στο 6 καθως ελαβα υποψιν και το παρκινγκ στο οποιο η περιοχη πασχει παρα πολυ!

οκ μαζί σου κανένα πρόβλημα αφού πέρασες καλά  ;) ;)

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
τι να σου πω βρε Αντζελα , αυτη την  κορμαρα αποκλειεται να με πεισεις οτι δεν την απεκτησες με σκληρη γυμνστικη . μιλαμε για τρελο κορμι... κοιλιακους κλπ.... :dancing:
και πες μου κατι... εκανες κατι στο προσωπο ετσι? σιγουρα. οπως και ναχει σου παει
φιλια μωρο

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Αντζελα καλησπέρα! Να μην γινω κουραστικος επαναλαμβάνοντας σου το ποσο κουκλαρα εισαι στις φοτο! Αυτο είναι πιο βεβαιο απ' οτι ο ηλιος θα ανατειλει απ' την ανατολη!!!!!!!  Η Αμάντα σταμάτησε?????   φιλια πολλα! :grin:

Κοίτα να δεις λογοτεχνικός οίστρος που τους πιάνει ορισμένους... Δεν πάμε καλά... Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημά σου σε ενημερώνω εγώ ότι όντως σταμάτησε η Αμάντα απ' το 104. Βέβαια μπορείς να τη βρεις σε άλλο studio που δουλεύει...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom