Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Νέες Φωτος Άντζελας
πολλά φιλάκια
καινουριο μαλλι τα σπαει...ΤΕΛΟΣ
Καλά βρε μωρό, όταν σε ρώτησα για το piercing στον αφαλό γιατί δε μου είπες ότι έχεις εσύ η ίδια;;;
Είσαστε όλες Υπέροχες!!!!
Θα σας επισκευτώ κάποια μέρα μέσα στην εβδομάδα!!!
Αδυνατισες μπουμπου???
ναι αρκετα
απο εκει που φοραγα Small τωρα φοραω XSmall
πιο κατω δεν παει
πολλα φιλάκια
Γιατι ετσι βρε μορακι? θα χασεις τις καμπυλες σου και δεν κανει..... και το κολαρακι πρεπει να εχει και λιγο τουρλωτο σχηματακι!!! Δεν λεω για το απιθανο στηθος σου αυτο δεν χανεται με τιποτα!!!
Καλησπέρα σε όλες τις αιθέριες υπάρξεις
Άντζελα τα έχουμε πει πολλάκις είσαι απλά τέλεια σε όλους του τομείς ;) ;)
Αλλά θέλω να εκφράσω ένα παράπονο που μου δημιουργήθηκε εχθές........πρέπει να σιγά-σιγά να ανάβετε και τα air-condition γιατί η ζέστη στο δωμάτιο γίνεται αισθητή και όταν έχεις δίπλα σου μια γυναίκα σαν εσένα Άντζελα γίνεται αφόρητη
Φιλικά πάντα έτσι απλά το επισημαίνω
ναι το ξερω πανε οι καμπυλες αλλα και η θυληκοτητα που αντιπροσωπευουν
χωρις τις καμπυλες ομως το σωμα μου γινετε πιο παιδικο και πιο κοριτσιστικο ;) ;)
πολλά φιλάκια
Γεια σας. Ηθελα να ρωτησω, πως μπορω να γραψω κριτικη ? Ειναι για μια κοπελα απτο στουντιο σας που επισκεπτηκα, αλλα δεν μπορω να βρω πως να γραψω τις εντυπωσεις μου οπως φαινεται στην κεντρικη σελιδα. Εκτος και αν την γραφω εδω η σας τη στελνω με μηνυμα προσωπικο και την βαζετε εσεις μετα
Θα πας στη σελίδα που έχει το studio εδώ στο site () και θα δεις εκεί επιλογή δίπλα από το "κριτικές μελών" για να προσθέσεις δική σου κριτική. Κάνεις click, γράφεις, δημοσιεύεις και περιμένεις
το ξερω ματια μου ηδη χθες τα αναψα γιατι ο καιρος εχει καλοκαιριασει πια
απλα επρεπε να κατεβω εγω στο μαγαζι και να τα ρυθμισω απ το ζεστο στο κρυο γιατι οι υπηρεσιες ειναι και καποιας ηλικιας και απο τεχνολογιες κτλ δεν καταλαβαινουν μια
πολλά φιλάκια