Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Παιδιία, ερώτηση: στο συγκεκριμένο στούντιο, το Full πρόγραμμα τι περιλαμβάνει;;

Φίλε μου απ'όσο γνωρίζω, το φουλ περιλαμβάνει όλα τα προγράμματα που κάνει κάθε κοπέλα εκτός του αυταρχικού. Δηλαδή μασάζ,69,ποδολαγνεία και λοιπά συν πρωκτικό αν το προσφέρει η κοπέλα.

Τώρα αν κάτι έχει αλλάξει δεν το γνωρίζω οπότε μη σε πάρω στο λαιμό μου. Θα σου απαντήσει και η Άντζελα λογικά.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Φίλε μου απ'όσο γνωρίζω, το φουλ περιλαμβάνει όλα τα προγράμματα που κάνει κάθε κοπέλα εκτός του αυταρχικού. Δηλαδή μασάζ,69,ποδολαγνεία και λοιπά συν πρωκτικό αν το προσφέρει η κοπέλα.

Τώρα αν κάτι έχει αλλάξει δεν το γνωρίζω οπότε μη σε πάρω στο λαιμό μου. Θα σου απαντήσει και η Άντζελα λογικά.

Περιλαμβάνει σεξ show με δονητες, ακαποτο τσιμπουκι, πρωκτικο και μεγαλυτερη ανεση χρονου.
Αυτα τουλαχιστον μου ειπε εμενα η τσατσα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Περιλαμβάνει σεξ show με δονητες, ακαποτο τσιμπουκι, πρωκτικο και μεγαλυτερη ανεση χρονου.
Αυτα τουλαχιστον μου ειπε εμενα η τσατσα.

ακάποτο τσιμπούκι δεν ξέρω αν κάνουν όλες. Βασικά όσες φορές έχω περάσει στο Φ104, η μόνη φορά που ακούστηκε η λέξη ακάποτο, ήταν στην Τατιάνα (πρίν κανα χρόνο δηλαδή). Αλλα για αυτό θα απαντήσει καλύτερα η Μπου-Μπου.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Σημερα το απόγευμα στο studio η Νατάσα :smitten:

πολλά φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:   

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Τωρα η Νανα  :smitten:

το απογευμα η Άντζελα :smitten: 

το βραδυ η Λίζα :smitten: 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Απλό

3 (5%)

69

2 (3%)

Ισπανικό

0 (0%)
Mασάζ

0 (0%)
Sex show

0 (0%)
Ποδολαγνεία

16 (27%)

Αυταρχικό

17 (29%)

Πρωκτικό

12 (20%)

Φούλ

8 (13%)

Μπου-Μπου πρόσεξα την ψηφοφορία στο μπλόγκ σας και μου έκανε εντύπωση το μεγάλο ποσοστό των ατόμων που ζητάνε αυτάρχικο. Η πλειοψηφία έρχεται για το συγκεκριμένο πρόγραμμα! Θυμάμαι παλαιότερα που το μπισκοτάκι μου είχε πει πως πολλές φορές δεν έκανε καθόλου κοκο στην βάρδυα! Καλά κάνατε και επενδύσατε εκεί στην ανακαίνηση του στούντιο!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μπου-Μπου πρόσεξα την ψηφοφορία στο μπλόγκ σας και μου έκανε εντύπωση το μεγάλο ποσοστό των ατόμων που ζητάνε αυτάρχικο. Η πλειοψηφία έρχεται για το συγκεκριμένο πρόγραμμα! Θυμάμαι παλαιότερα που το μπισκοτάκι μου είχε πει πως πολλές φορές δεν έκανε καθόλου κοκο στην βάρδυα! Καλά κάνατε και επενδύσατε εκεί στην ανακαίνηση του στούντιο!

ναι εχουμε παρα πολλους πελατες με τετοια φετιχ μωρο ;)
ειναι αλλωστε ενα κοινό ιδιαιτερα πιστο (αν περνανε καλα δυσκολα δηλ αλλαζουν studio και κοπέλες) οπως επισης ειναι και ενα κοινο αρκετα γενναιόδωρο.
Παρολαυτα ειναι ενα κοινό αρκετα <<δυσκολο>> και απαιτητικό απο την άποψη οτι έχει διευρημένη σεξουαλική φαντασία και κουράζετε-βαριέται πολύ γρήγορα οταν το πρόγραμμα γίνετε ρουτίνα και η κοπέλα κανει τα ιδια και τα ιδια γιαυτο και συνέχεια ανανεώνουμε τις γκαρνταρόμπες μας με στολές παπούτσια σεξουαλικά βοηθήματα κτλ ετσι ώστε να είναι συνέχεια ικανοποιημένοι με καινούργιες εμπειρίες παραστάσεις και εικόνες ;)

natassa serbia

Ιερόδουλη
Εγγρ.
20 Απρ 2010
Like
0
efxaristo gia ti tragudia,a gia ti'delije' den na po efxarizto ime PARTIZAN den maresi crvena zvezda

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom