α τότε με το παρδόν που λένε. Παίχτηκε παρεξήγησης!
τιποτα ρε...απο ποιο μερος τση Κρητης εισαι;;;
α τότε με το παρδόν που λένε. Παίχτηκε παρεξήγησης!
επειδή έχω καταγωγή απο την κρήτη, μάθε οτι τρώω αρκετους σαλίγκαρους ή χοχλιούς, με δύο διαφορετικές συνταγές που ξέρει η μάμα μου. Επίσης δεν είναι καθόλου σιχαμεροί αλλα αντίθετα πεντανόστιμοι και πολύ θρεπτικοί. Απλά είναι μπελάς να τους μαζέψεις και να τους ετοιμάσεις για μαγείρεμα.
Είπε κανείς για την Κρήτη τίποτα????????
γι αυτό να αποσταλλεί πάραυτα εις τη Μεγαλόνησο και λεβεντογέννα (το παράδειγμα είμαι εγώ) για να κάνει το χοχλιδοβοσκό και να του λυθεί κάθε απορία.
εγώ είμαι απο το Ρέθυμνο.
Καλημέρα, Άντζελα... Ήταν υπέροχα χτες βράδυ... Δεν ξέρω αν με κατάλαβες.. Είμαι το 24χρονο αγόρι, που μικροδείχνω. Μου έμαθες τι σημαίνει anal... Σ'ευχαριστώ για όλα Ελπίζω να τα ξαναπούμε ;)
γεια σου Αντζελα; Ειχες πολυ δουλεια σημερα; (σου εστειλα pm)
γειασου μαναρι ;)
:-
Βεβαια να λεμε και του στραβου το δικιο εφυγα και μιση ωρα νωριτερα μιας και ειχα αρκετο κοσμο και εχοντας να δουλεψω πανω απο μηνα κουραστηκα αρκετα και αποκει και περα οι υπηρεσιες μου δεν θα ηταν το ιδιο καλες οποτε προτιμησα να σταματησω νωριτερα :-
πολλα φιλακια
Πραγματι εκανες διακοπες εχασες την ρεγουλαΒεβαια να λεμε και του στραβου το δικιο εφυγα και μιση ωρα νωριτερα μιας και ειχα αρκετο κοσμο και εχοντας να δουλεψω πανω απο μηνα κουραστηκα αρκετα και αποκει και περα οι υπηρεσιες μου δεν θα ηταν το ιδιο καλες οποτε προτιμησα να σταματησω νωριτερα :-
πολλα φιλακια
γεισου μωρακι φυσικα σε θυμαμαι ;)
χαιρομαι που τα περασες ομορφα μαζι μου και ευχομε να τα ξαναπουμε ;) :-*
πολλα φιλακια
αυτά κάνει η έλλειψη προπόνησης......
καλημέρα κύριοι, καλημέρα κορίτσαρε.
Πραγματι εκανες διακοπες εχασες την ρεγουλα
καλημερα κουκλα
εγώ θέλω να πάω σήμερα το απόγευμα, αλλά θα είναι η πρώτη μου φορά, οπότε έχω λίγο άγχος. Ποιές κοπέλες θα είναι?
*και τι συμπεριλαμβάνεται στο απλό πρόγραμμα?
πως την λενε αυτη στο avatar σου?
σημερα ανακαλυψα οτι εκτος απο αυτους που μονο διαβαζουν στο σαιτ και ολο κατι ρωτανε εχει και μερικους που μονο γραφουν και αναρωτιουντε......