Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πιάνεις ένα πριονάκι και τα κόβεις αργά και βασανιστικά.........:grin:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
καλησπερα αντζελα! τελειωμα στο στηθος της κοπελας (γενικα οχι συγκεκριμενη) παιζει ή αποκλειεται?

Καλημερα κουκλί
απ οσο ξερω οχι μαναρι
στις κριτικες βεβαια εχουν γραφτει κατι τετοια για μια κοπέλα
λογικα για να το εχουν γραψει η συγκεκριμενη θα το δεχετε επιλεκτικα σε καποιους πελατες

το απλο ακομα 30 ειναι????
εχω να ρθω απ τον απριλη
αλλαξανε οι τιμες η ακομα ιδιες ειναι?

το απλο ειναι 40 μαναρι
βεβαια και με 30 να ερθεις δε θα σου πουνε οχι υπηρεσια και κοπέλα ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
καλα θα ερθω με ενα 20€ !!!!!!!!!δεν νομιζω να μου πουν οχι????????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Λαοθάλασσα απόψε το απόγευμα....να δω που θα παρκάρουμε...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Λαοθάλασσα απόψε το απόγευμα....να δω που θα παρκάρουμε...

οχι μωρε χαλαρα θα ειναι ;)
ειναι η συγκεντρωση στο συνταγμα για τις φωτιες και ο κοσμος θα το σκεφτει να κατεβει κεντρο :cheesy: ;)
παρκαρισμα, αδειαζει η περιοχη παρασκευη-σαββατο-κυριακη λογω καλοκαιριου :cheesy:
υπαρχει παντα και η λυση του στενου μας αν το πειτε και στην υπηρεσια θα το προσεχει αλλα και το παρκινγκ φυλης-δεριγνη γωνια με 5ε νομιζω :cheesy:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
οχι μωρε χαλαρα θα ειναι ;)
ειναι η συγκεντρωση στο συνταγμα για τις φωτιες και ο κοσμος θα το σκεφτει να κατεβει κεντρο :cheesy: ;)
παρκαρισμα, αδειαζει η περιοχη παρασκευη-σαββατο-κυριακη λογω καλοκαιριου :cheesy:
υπαρχει παντα και η λυση του στενου μας αν το πειτε και στην υπηρεσια θα το προσεχει αλλα και το παρκινγκ φυλης-δεριγνη γωνια με 5ε νομιζω :cheesy:

Ρε συ κουκλι αν, οντως, εχετε τοσο κοσμο γιατι δεν βρισκεις χωρο εκει γυρω να τον κανεις ιδιωτικο "μονο για πελατες" ωστε να φυγει η σκεψη του παρκαρισματος;; :idiot:
ετσι θα εχεις καλυψει την σκεψη του παρκαρισματος για ολες τις μερες και ωρες... ;) ;) ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Ρε συ κουκλι αν, οντως, εχετε τοσο κοσμο γιατι δεν βρισκεις χωρο εκει γυρω να τον κανεις ιδιωτικο "μονο για πελατες" ωστε να φυγει η σκεψη του παρκαρισματος;; :idiot:
ετσι θα εχεις καλυψει την σκεψη του παρκαρισματος για ολες τις μερες και ωρες... ;) ;) ;)

δεν ειναι οτι εχουμε τοσο κοσμο κουκλί απλα η περιοχη οπως και οι περισσοτερες περιοχες της Αθηνας ειναι πυκνοκατοικημενη με οτι συνεπειες υπαρχουν σε αυτο :-
παρκινγκ υπαρχει ιδιωτικο στη διπλα γωνεια με κοστος γυρω στα 5ε
για αυτο που λες η μονη λυση ειναι να αγορασω τα 2 οικηματα δεξια και αριστερα του μαγαζιου πραγμα που θα μου εδινε τη δυνατοτητα να κλεισω με μπαρα ολο το στενο και να το εχω για τη χρηση που λες ;)
με αυτα τα χρηματα ομως προτιμω μωρο να αγορασω ενα σπιτι σε καποιο νησι (που κατι τετοιο σκοπευω να κανω οποτε μπορεσω), να μενω μονιμα χειμωνα-καλοκαιρι και 2-3 φορες το μηνα να παιρνω το αεροπλανο να κανω τη βαρδια μου και να γυρναω πισω ;)
ετσι κι αλλιως εδω δεν χρειαζομαι ολα πια μπορω και τα κανονιζω μεσω τηλεφωνου και ιντερνετ ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
στην Κρήτη να πάς που έχει και ωραία σαλιγκαρια!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
στην Κρήτη να πάς που έχει και ωραία σαλιγκαρια!!

χοχλιούς
ή βραστό με πιλάφι, τυρί με μέλι και κρασί
μετά βάνεις μπαταρίες στο "κομπιουτέρακι" και παίζεις δυό μπαλωθιές στα μαρούλια

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
δεν ειναι οτι εχουμε τοσο κοσμο κουκλί απλα η περιοχη οπως και οι περισσοτερες περιοχες της Αθηνας ειναι πυκνοκατοικημενη με οτι συνεπειες υπαρχουν σε αυτο :-
παρκινγκ υπαρχει ιδιωτικο στη διπλα γωνεια με κοστος γυρω στα 5ε
για αυτο που λες η μονη λυση ειναι να αγορασω τα 2 οικηματα δεξια και αριστερα του μαγαζιου πραγμα που θα μου εδινε τη δυνατοτητα να κλεισω με μπαρα ολο το στενο και να το εχω για τη χρηση που λες ;)
με αυτα τα χρηματα ομως προτιμω μωρο να αγορασω ενα σπιτι σε καποιο νησι (που κατι τετοιο σκοπευω να κανω οποτε μπορεσω), να μενω μονιμα χειμωνα-καλοκαιρι και 2-3 φορες το μηνα να παιρνω το αεροπλανο να κανω τη βαρδια μου και να γυρναω πισω ;)
ετσι κι αλλιως εδω δεν χρειαζομαι ολα πια μπορω και τα κανονιζω μεσω τηλεφωνου και ιντερνετ ;)

παντως, πιστευω οτι αν θες ο πελατης να ερχεται διχως εννοιες - παρολο που τον κανεις κατα την διαρκεια της επισκεψης να τα ξεχναει ολα - να προσπαθησεις να του καλυψεις καποιες οπως το παρκαρισμα...
συμφωνω, ασε που και εγω ψηνομαι να αγορασω - οταν μεγαλωσω - ενα σπιτι σε νησι...ειναι μεγαλη κατασταση..
χαλαρωση+μπανιο+ηρεμια+κτλ
σου ευχομαι να το αποκτησεις και οχι μονο...να εχεις και δικο σου learjet... ;) ;)

Η κοπέλα δεν είναι Γαλλίδα για να τρώει σιχαμερά σαλιγκάρια!!!

μαθε πρωτα οτι λεγονται χοχλιοι και μετα δοκιμασε αν ειναι σιχαμερα...

Υ.Γ. αφου δεν ξερεις τι μιλας;;; :jerking: :jerking:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
επειδή έχω καταγωγή απο την κρήτη, μάθε οτι τρώω αρκετους σαλίγκαρους ή χοχλιούς, με δύο διαφορετικές συνταγές που ξέρει η μάμα μου.  :grin: Επίσης δεν είναι καθόλου σιχαμεροί αλλα αντίθετα πεντανόστιμοι και πολύ θρεπτικοί. Απλά είναι μπελάς να τους μαζέψεις και να τους ετοιμάσεις για μαγείρεμα.  :grin:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ρε συ φιλε...στο στουντιο τι κανεις αμα εχεις φετιχ με τα τακουνια;;; :huh: :huh:
για ριξε λιγο απο το φως της γνωσης σου...[πως τα λεω ο π..ς!!! :2funny: :2funny:]

απλά σου χαϊδεύει το καυλί, τα παπάρια σου, το σώμα σου με το τακούνι, κι αν είναι μυτερό... ΚΑΥΛΑ... :rockon:
και κατά τη διάρκεια του σεξ, τα χαϊδεύεις, τα πιάνεις, τα φιλάς-γλύφεις, ό,τι τραβάει η ψυχή σου εκείνη τη στιγμή αρκεί να συμφωνεί κι η κοπέλα!!!

Πιάνεις ένα πριονάκι και τα κόβεις αργά και βασανιστικά.........:grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έλιωσα λέμε..... και κρατάς το κομμένο τακούνι για λάφυρο!!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
επειδή έχω καταγωγή απο την κρήτη, μάθε οτι τρώω αρκετους σαλίγκαρους ή χοχλιούς, με δύο διαφορετικές συνταγές που ξέρει η μάμα μου.  :grin: Επίσης δεν είναι καθόλου σιχαμεροί αλλα αντίθετα πεντανόστιμοι και πολύ θρεπτικοί. Απλά είναι μπελάς να τους μαζέψεις και να τους ετοιμάσεις για μαγείρεμα.  :grin:

απλά περιμένεις να βρέξει και να βγεις μετά....
μπουμπουριστούς έτσι;;

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

ρε συ δεν την ειπα σε σενα εκτος αν εισαι και ο μαρουλιας..
και γαμω ειναι ειδικα μπουμπουριστοι ή σαβορε...

απλά σου χαϊδεύει το καυλί, τα παπάρια σου, το σώμα σου με το τακούνι, κι αν είναι μυτερό... ΚΑΥΛΑ... :rockon:
και κατά τη διάρκεια του σεξ, τα χαϊδεύεις, τα πιάνεις, τα φιλάς-γλύφεις, ό,τι τραβάει η ψυχή σου εκείνη τη στιγμή αρκεί να συμφωνεί κι η κοπέλα!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
έλιωσα λέμε..... και κρατάς το κομμένο τακούνι για λάφυρο!!!!

ρε συ για να κανω τετοια θελω τρελο γοβακι..δεν μ'αρεσουν αυτα που φορανε εκει - τα ψηλα σαν των στριπ δεν ειναι;; -

απλά περιμένεις να βρέξει και να βγεις μετά....
μπουμπουριστούς έτσι;;

σωστο σε βρισκω φιλε τακουνατε....πολυ σωστο... ;) ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
α τότε με το παρδόν που λένε. Παίχτηκε παρεξήγησης!  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom