You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
καλησπερα αντζελα! τελειωμα στο στηθος της κοπελας (γενικα οχι συγκεκριμενη) παιζει ή αποκλειεται?
Καλημερα κουκλί
απ οσο ξερω οχι μαναρι
στις κριτικες βεβαια εχουν γραφτει κατι τετοια για μια κοπέλα
λογικα για να το εχουν γραψει η συγκεκριμενη θα το δεχετε επιλεκτικα σε καποιους πελατες
το απλο ακομα 30 ειναι????
εχω να ρθω απ τον απριλη
αλλαξανε οι τιμες η ακομα ιδιες ειναι?
το απλο ειναι 40 μαναρι
βεβαια και με 30 να ερθεις δε θα σου πουνε οχι υπηρεσια και κοπέλα ;)
πολλα φιλακια
καλα θα ερθω με ενα 20€ !!!!!!!!!δεν νομιζω να μου πουν οχι?????????
χαχα καλο +100..μ'αρεσε...σε λιγο θα πας και με εκπτωτικο κουπονι...
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Λαοθάλασσα απόψε το απόγευμα....να δω που θα παρκάρουμε...
οχι μωρε χαλαρα θα ειναι ;)
ειναι η συγκεντρωση στο συνταγμα για τις φωτιες και ο κοσμος θα το σκεφτει να κατεβει κεντρο ;)
παρκαρισμα, αδειαζει η περιοχη παρασκευη-σαββατο-κυριακη λογω καλοκαιριου
υπαρχει παντα και η λυση του στενου μας αν το πειτε και στην υπηρεσια θα το προσεχει αλλα και το παρκινγκ φυλης-δεριγνη γωνια με 5ε νομιζω
πολλα φιλακια
καλα θα ερθω με ενα 20€ !!!!!!!!!δεν νομιζω να μου πουν οχι?????????
Θελω κι εγω να μαμησω φτηνα !!!!!!!
οχι μωρε χαλαρα θα ειναι ;)
ειναι η συγκεντρωση στο συνταγμα για τις φωτιες και ο κοσμος θα το σκεφτει να κατεβει κεντρο ;)
παρκαρισμα, αδειαζει η περιοχη παρασκευη-σαββατο-κυριακη λογω καλοκαιριου
υπαρχει παντα και η λυση του στενου μας αν το πειτε και στην υπηρεσια θα το προσεχει αλλα και το παρκινγκ φυλης-δεριγνη γωνια με 5ε νομιζω
πολλα φιλακια
Ρε συ κουκλι αν, οντως, εχετε τοσο κοσμο γιατι δεν βρισκεις χωρο εκει γυρω να τον κανεις ιδιωτικο "μονο για πελατες" ωστε να φυγει η σκεψη του παρκαρισματος;;
ετσι θα εχεις καλυψει την σκεψη του παρκαρισματος για ολες τις μερες και ωρες... ;) ;) ;)
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Ρε συ κουκλι αν, οντως, εχετε τοσο κοσμο γιατι δεν βρισκεις χωρο εκει γυρω να τον κανεις ιδιωτικο "μονο για πελατες" ωστε να φυγει η σκεψη του παρκαρισματος;;
ετσι θα εχεις καλυψει την σκεψη του παρκαρισματος για ολες τις μερες και ωρες... ;) ;) ;)
δεν ειναι οτι εχουμε τοσο κοσμο κουκλί απλα η περιοχη οπως και οι περισσοτερες περιοχες της Αθηνας ειναι πυκνοκατοικημενη με οτι συνεπειες υπαρχουν σε αυτο :-
παρκινγκ υπαρχει ιδιωτικο στη διπλα γωνεια με κοστος γυρω στα 5ε
για αυτο που λες η μονη λυση ειναι να αγορασω τα 2 οικηματα δεξια και αριστερα του μαγαζιου πραγμα που θα μου εδινε τη δυνατοτητα να κλεισω με μπαρα ολο το στενο και να το εχω για τη χρηση που λες ;)
με αυτα τα χρηματα ομως προτιμω μωρο να αγορασω ενα σπιτι σε καποιο νησι (που κατι τετοιο σκοπευω να κανω οποτε μπορεσω), να μενω μονιμα χειμωνα-καλοκαιρι και 2-3 φορες το μηνα να παιρνω το αεροπλανο να κανω τη βαρδια μου και να γυρναω πισω ;)
ετσι κι αλλιως εδω δεν χρειαζομαι ολα πια μπορω και τα κανονιζω μεσω τηλεφωνου και ιντερνετ ;)
πολλα φιλακια
στην Κρήτη να πάς που έχει και ωραία σαλιγκαρια!!
Η κοπέλα δεν είναι Γαλλίδα για να τρώει σιχαμερά σαλιγκάρια!!!
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
στην Κρήτη να πάς που έχει και ωραία σαλιγκαρια!!
χοχλιούς
ή βραστό με πιλάφι, τυρί με μέλι και κρασί
μετά βάνεις μπαταρίες στο "κομπιουτέρακι" και παίζεις δυό μπαλωθιές στα μαρούλια
δεν ειναι οτι εχουμε τοσο κοσμο κουκλί απλα η περιοχη οπως και οι περισσοτερες περιοχες της Αθηνας ειναι πυκνοκατοικημενη με οτι συνεπειες υπαρχουν σε αυτο :-
παρκινγκ υπαρχει ιδιωτικο στη διπλα γωνεια με κοστος γυρω στα 5ε
για αυτο που λες η μονη λυση ειναι να αγορασω τα 2 οικηματα δεξια και αριστερα του μαγαζιου πραγμα που θα μου εδινε τη δυνατοτητα να κλεισω με μπαρα ολο το στενο και να το εχω για τη χρηση που λες ;)
με αυτα τα χρηματα ομως προτιμω μωρο να αγορασω ενα σπιτι σε καποιο νησι (που κατι τετοιο σκοπευω να κανω οποτε μπορεσω), να μενω μονιμα χειμωνα-καλοκαιρι και 2-3 φορες το μηνα να παιρνω το αεροπλανο να κανω τη βαρδια μου και να γυρναω πισω ;)
ετσι κι αλλιως εδω δεν χρειαζομαι ολα πια μπορω και τα κανονιζω μεσω τηλεφωνου και ιντερνετ ;)
πολλα φιλακια
παντως, πιστευω οτι αν θες ο πελατης να ερχεται διχως εννοιες - παρολο που τον κανεις κατα την διαρκεια της επισκεψης να τα ξεχναει ολα - να προσπαθησεις να του καλυψεις καποιες οπως το παρκαρισμα...
συμφωνω, ασε που και εγω ψηνομαι να αγορασω - οταν μεγαλωσω - ενα σπιτι σε νησι...ειναι μεγαλη κατασταση..
χαλαρωση+μπανιο+ηρεμια+κτλ
σου ευχομαι να το αποκτησεις και οχι μονο...να εχεις και δικο σου learjet... ;) ;)
μαθε πρωτα οτι λεγονται χοχλιοι και μετα δοκιμασε αν ειναι σιχαμερα...
Υ.Γ. αφου δεν ξερεις τι μιλας;;;
επειδή έχω καταγωγή απο την κρήτη, μάθε οτι τρώω αρκετους σαλίγκαρους ή χοχλιούς, με δύο διαφορετικές συνταγές που ξέρει η μάμα μου. Επίσης δεν είναι καθόλου σιχαμεροί αλλα αντίθετα πεντανόστιμοι και πολύ θρεπτικοί. Απλά είναι μπελάς να τους μαζέψεις και να τους ετοιμάσεις για μαγείρεμα.
Τα θεωρεις εχθρους σου γι αυτο τα βριζεις !!!! χι χι χι
Τα θεωρεις εχθρους σου γι αυτο τα βριζεις !!!! χι χι χι
ρε συ φιλε...στο στουντιο τι κανεις αμα εχεις φετιχ με τα τακουνια;;;
για ριξε λιγο απο το φως της γνωσης σου...[πως τα λεω ο π..ς!!! ]
απλά σου χαϊδεύει το καυλί, τα παπάρια σου, το σώμα σου με το τακούνι, κι αν είναι μυτερό... ΚΑΥΛΑ...
και κατά τη διάρκεια του σεξ, τα χαϊδεύεις, τα πιάνεις, τα φιλάς-γλύφεις, ό,τι τραβάει η ψυχή σου εκείνη τη στιγμή αρκεί να συμφωνεί κι η κοπέλα!!!
Πιάνεις ένα πριονάκι και τα κόβεις αργά και βασανιστικά.........
έλιωσα λέμε..... και κρατάς το κομμένο τακούνι για λάφυρο!!!!
επειδή έχω καταγωγή απο την κρήτη, μάθε οτι τρώω αρκετους σαλίγκαρους ή χοχλιούς, με δύο διαφορετικές συνταγές που ξέρει η μάμα μου. Επίσης δεν είναι καθόλου σιχαμεροί αλλα αντίθετα πεντανόστιμοι και πολύ θρεπτικοί. Απλά είναι μπελάς να τους μαζέψεις και να τους ετοιμάσεις για μαγείρεμα.
απλά περιμένεις να βρέξει και να βγεις μετά....
μπουμπουριστούς έτσι;;
ρε συ δεν την ειπα σε σενα εκτος αν εισαι και ο μαρουλιας..
και γαμω ειναι ειδικα μπουμπουριστοι ή σαβορε...
απλά σου χαϊδεύει το καυλί, τα παπάρια σου, το σώμα σου με το τακούνι, κι αν είναι μυτερό... ΚΑΥΛΑ...
και κατά τη διάρκεια του σεξ, τα χαϊδεύεις, τα πιάνεις, τα φιλάς-γλύφεις, ό,τι τραβάει η ψυχή σου εκείνη τη στιγμή αρκεί να συμφωνεί κι η κοπέλα!!!
έλιωσα λέμε..... και κρατάς το κομμένο τακούνι για λάφυρο!!!!
ρε συ για να κανω τετοια θελω τρελο γοβακι..δεν μ'αρεσουν αυτα που φορανε εκει - τα ψηλα σαν των στριπ δεν ειναι;; -
απλά περιμένεις να βρέξει και να βγεις μετά....
μπουμπουριστούς έτσι;;
σωστο σε βρισκω φιλε τακουνατε....πολυ σωστο... ;) ;)