Καλά την κοπέλα δεν τη σκεφτεσαι!ευχόμεθα σήμερα το απόγευμα οι πελάτες να είναι χιλιάδες, η ουρά να φτάνει στην Αχαρνών, η υπηρεσία να κερνάει σάμαλι-καφέδες και να δίνει χαρτάκια με αριθμό αναμονής....
Είσαι και καλό παιδί.
Καλά την κοπέλα δεν τη σκεφτεσαι!ευχόμεθα σήμερα το απόγευμα οι πελάτες να είναι χιλιάδες, η ουρά να φτάνει στην Αχαρνών, η υπηρεσία να κερνάει σάμαλι-καφέδες και να δίνει χαρτάκια με αριθμό αναμονής....
Καλησπερα Αντζελα
μην με παρεξηγησει η καταπληκτικη ευα για την βαθμολογια...λογω οτι δεν εχω συμπληρωσει 5 κριτικες,η ανωτερη βαθμολογια που μορω να βαλω,ειναι το 7...η κοπελα ηταν 10 με τονο στην κυριολεξια....φιλια ευα μου...πριν παω στο νησι,θα σε ξαναδω....και οσον αφορα το στουντιο,ολο το συνολο πρεπει να διαθετει τον επαγγελματισμο που χρειαζεται,και μπραβο σε ολους...
Μόλις γύρισα από Άντζελα.....
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!!!!
Απίστευτο μωρό..... ;) πιο όμορφη από κοντά με ωραία ταττού, τακούνια
Γεια σου κουκλίτσα μου......
καμια γυμνοστηθη φωτο γιατι δεν βαζετε?
μηπως ειναι ντροπαλα τα κοριτσια?
επειδη και η φαντασια εχει τα ορια τις.καλο ειναι να βαλετε καμια γυμνη.οχι καθολου ;)
ετσι κι αλλιως αν ειμασταν ντροπαλες δεν θα καναμε και αυτη τη δουλεια ;)
απλα αποψη μου ειναι μαναρι μου (την οποια εφαρμοζω και στις φωτος που βγαζουμε) οτι το ντυμενο ή εστω το μισοντυμενο ειναι πολυ πιο προκλητικο απο το τελειως γυμνο ;)
Και αυτο γιατι σου αφηνει τη φαντασια ελευθερη σε σχεση με μια εικονα που στα δινει ολα ;)
πολλα φιλακια
Άντζελα εγώ λειτουργώ ανάποδα. Μου αρέσει να φαντασιώνομαι τις γυναίκες με ρούχα. Οπότε βάλτε τελείως γυμνές φωτογραφίες , για να λειτουργήσει η φαντασία μουοχι καθολου ;)
ετσι κι αλλιως αν ειμασταν ντροπαλες δεν θα καναμε και αυτη τη δουλεια ;)
απλα αποψη μου ειναι μαναρι μου (την οποια εφαρμοζω και στις φωτος που βγαζουμε) οτι το ντυμενο ή εστω το μισοντυμενο ειναι πολυ πιο προκλητικο απο το τελειως γυμνο ;)
Και αυτο γιατι σου αφηνει τη φαντασια ελευθερη σε σχεση με μια εικονα που στα δινει ολα ;)
Καλημέρα Άντζελα!καλημερα σε ολα τα αγορακια :-* :-*
τωρα και μεχρι της 5 η Νικολ
μακια μακια
Άντζελα εγώ λειτουργώ ανάποδα. Μου αρέσει να φαντασιώνομαι τις γυναίκες με ρούχα. Οπότε βάλτε τελείως γυμνές φωτογραφίες , για να λειτουργήσει η φαντασία μου
Καλημέρα Άντζελα!
καθε μερα το μαγαζι θα ανοιγει τα πρωινα στις 09:00 αντι για τις 10:00
ενω τα ξεμερωματα θα κλεινουμε στις 06:00 αντι στις 05:00 ;) ;) ;)
πολλα φιλια
Ααα αυτό το 9:00 για τους πρωινούς με αυτήν την ζέστη είναι ότι πρέπει. Οι κοπέλες θα ξυπνάνε? (Η Νανά πάντως όχι ε? :'( :'()
Η Νανα δεν εχει προβλημα βρε, απλα μεχρι στιγμηςσυνηθοςμονο απογευματινα δουλευει ;)
πολλα φιλακια
τα χαιρετισματα μου...μολις επεστρεψα απο 10ημερες διακοπες κ πεμπτη μωρακι κανονιζω ν ερθω....ποιες θα δουλευουν τοτε αντζελα???σορυ για τ μικρο μνμ αλλα θα σ στειλω π.μ γιατι διαβασα κατι π μ ενδιαφερουν.... ;) ;)