Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
η σουζανα τι λεει ?
η Σουζανα ειναι απο την Πολωνια , 23 χρονων, ξανθια με αδυνατο ωραιο σωμα και ομορφο προσωπο ενω κανει και πρωκτικο προγραμμα ;)
πολλα φιλακια
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
η σουζανα τι λεει ?
Πρωκτικό γιατί δεν κάνουν όλες οι κοπέλες σε όλα τα μαγαζιά;;;η Σουζανα ειναι απο την Πολωνια , 23 χρονων, ξανθια με αδυνατο ωραιο σωμα και ομορφο προσωπο ενω κανει και πρωκτικο προγραμμα ;)
πολλα φιλακια![]()
![]()
![]()
Πρωκτικό γιατί δεν κάνουν όλες οι κοπέλες σε όλα τα μαγαζιά;;;
Το έχω καιρό τώρα απορία κούκλα μου,ποια είσαι αλήθεια;!![]()
Α οκ φίλε!!!Η Άντζελα είναι.
Όσο για την άλλη ερώτηση, μπορώ να σου απαντήσω εγώ: Γιατι πονάει και πολλές κοπέλες, δεν θέλουν γιατι φοβούνται ή δεν θέλουν να ζορίζονται, κάτι που φυσικά είναι δικαίωμα τους.
thanks for information.η Σουζανα ειναι απο την Πολωνια , 23 χρονων, ξανθια με αδυνατο ωραιο σωμα και ομορφο προσωπο ενω κανει και πρωκτικο προγραμμα ;)
πολλα φιλακια![]()
![]()
![]()
thanks for information.
Βραδιατικα μας εκανες πυραυλους!!!!!!!
Ωραίο μαύρισμα Άντζελα!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-*
πες μου ποια μέρα και θα έρθω...!!!!Ευχαριστω κουκλί ;)
και που να με δεις απο κοντα μαναρακι, το φλάς απ τη μηχανη με ασπριζει κιάλλο ενω ειμαι κατάμαυρη
πολλα φιλακια![]()
![]()
![]()
πες μου ποια μέρα και θα έρθω...!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Τι φωτογραφιες μας εβαλες αποψε Ατζελα?Θα τρελαθουμε βραδυατικα και εχουμε δουλεια το πρωι!!!
ατελείωτα πόδια.... σε συνδιασμό με καυλιάρικα μαυρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.....
Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑ....![]()
![]()
![]()
;) ;) ;) ;) ;)την τεταρτη και την κυριακη δουλευω και θαμαι συγουρα στο μαγαζι, αν μπορεσεις περνα για ενα γεια![]()