Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.928
- Πόντοι
- 2.476
Ο BigJay μας τρολαρει δεν εξηγείται αλλιώς!
Μπορεί να κάνει τρολ δεν πάει να δει αν έρχεται το τρόλεϊ τοτεΟ BigJay μας τρολαρει δεν εξηγείται αλλιώς!
Ο BigJay μας τρολαρει δεν εξηγείται αλλιώς!
Εργάζεται κανονικά;Τώρα δουλευη πάντως τράβα να την δεις
Ναι είναι στο δωματιακι μέχρι της 03Εργάζεται κανονικά;
ειμαι αρκετα σιγουρος πως ειναι μια που εχει εξαφανιστει χρονια και γυρισε. Αν ειναι αυτη ειναι ΣΟΥΠΕΡ!Η τζοβανα ειναι καλη;;
Όντως κατέβηκαν φωτός και κριτικές της .Έφυγε η παολα η σταμάτησε;
εγω την πηρα προσφατα στο αριστοτελους 6. Στο προγραμμα την βλεπω στο deluxe αυτη την κυριακη. Λογικά ή δουλεύει και στο 104 και στο deluxe ή στο deluxe θα έχει αλλάξει το προγραμμα μέχρι κυριακή. Πάντως είναι η ίδια Τζοβάνα σίγουρα. Είναι η παλιά Τζοβάνα και είναι σούπερ στο πρόγραμμα!Η τζοβανα από τηλ που εκανα σήμερα στο στούντιο είναι η παλιά τζοβανα και είναι καταπληκτική.Δεν ξέρω αν είναι η ίδια που δουλεύει και στο deluxe
Top! Εάν πηγαίνεις στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν "επιτρέπεται" να μην την έχεις δοκιμάσει.Η Άντζελα από υπηρεσίες τι λεει;
εγω την πηρα προσφατα στο αριστοτελους 6. Στο προγραμμα την βλεπω στο deluxe αυτη την κυριακη. Λογικά ή δουλεύει και στο 104 και στο deluxe ή στο deluxe θα έχει αλλάξει το προγραμμα μέχρι κυριακή. Πάντως είναι η ίδια Τζοβάνα σίγουρα. Είναι η παλιά Τζοβάνα και είναι σούπερ στο πρόγραμμα!
το σκετοΛες για την ξανθιά η τη μελαχρινη; εχει 2..μια σα Λιλυ(τζοβανα) και μια σκέτο τζοβανα
Ωραιος...ευχαριστω.το σκετο