TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 802
- Πόντοι
- 86
η Βανεσουλα ιστορια αμαρτια, νομιζατε οτι εκανε το εκανε επειδη γουσταρε η ητανε νορμαλ ?? εξαρτημενο ηταν το κοριτσακι, φουλ πιωμα
αν δεν κανω λαθος απο 80 μεχρι 100 αναλογα το προγραμμα.Καλημέρα επειδή θα είμαι σήμερα προς εκεί ποσό κοστίζει το αυταρχικό με την Μπετυ ξέρει κανεις;
η Βανεσουλα ιστορια αμαρτια, νομιζατε οτι εκανε το εκανε επειδη γουσταρε η ητανε νορμαλ ?? εξαρτημενο ηταν το κοριτσακι, φουλ πιωμα
Δηλαδή; Δεν είναι στάνταρ;αν δεν κανω λαθος απο 80 μεχρι 100 αναλογα το προγραμμα.
Πηγές τελικά φίλε;Καλημέρα επειδή θα είμαι σήμερα προς εκεί ποσό κοστίζει το αυταρχικό με την Μπετυ ξέρει κανεις;
Αύριο θα πάω να με στραπωναρουν σήμερα θα δοκιμάσω ένα live εργαλείοΠηγές τελικά φίλε;
Σήμερα πήδηξα αυτήν την Μαργαρίτα. Στο σαλονάρισμα καλή αλλά στο κρεβάτι φολάρα. μου ήρθε βαριεστημένη και πιθανώς μαστουρωμένη. Κλάιω το 50άρικο.τελικα με αυτη την Μαργαριτα εχει περασει κανενας να μας πει πως ειναι?
περιεγραψε την λιγο...Σήμερα πήδηξα αυτήν την Μαργαρίτα. Στο σαλονάρισμα καλή αλλά στο κρεβάτι φολάρα. μου ήρθε βαριεστημένη και πιθανώς μαστουρωμένη. Κλάιω το 50άρικο.
Πηγές τελικά φίλε;Αύριο θα πάω να με στραπωναρουν σήμερα θα δοκιμάσω ένα live εργαλείο
εγω την ειχα παρει παλαιοτερα. εκανε τα παντα για να με ικανοποιησει. ειχα μεινει ευχαριστημενος. αλλα ξαναλεω ηταν πριν χρονιαΤην Άντζελα Ζήση την έχει δοκιμάσει κάνεις;;; αξίζει η το παιζει ντίβα;
Το αντιθετο απο ντιβα. Εισαι σουπερ ορεξατη και ασχολειτε με τον πελατη. *φανταζομαι πως ξερεις οτι καποτε ηταν αντραςΤην Άντζελα Ζήση την έχει δοκιμάσει κάνεις;;; αξίζει η το παιζει ντίβα;
Έχει κάνε όμως ωραία δουλειά Ε ??Το αντιθετο απο ντιβα. Εισαι σουπερ ορεξατη και ασχολειτε με τον πελατη. *φανταζομαι πως ξερεις οτι καποτε ηταν αντρας
Ρε τύπε, εσύ που είσαι παλιός, ποιος ήταν εδώ μέσα που τη δούλευε και της χωνόταν, έβαζε φώτο τη φάτσα της μέσα σε κάμπριο κλπ και μετά έβαζε τον Γαλάτη στο προφίλ της Άντζελας ????;;;;;Έχει κάνε όμως ωραία δουλειά Ε ??
Καζαμπλάνκα είναι αυτή όχι παίξε γέλασε.
Δεν μπορώ να πω.....Ρε τύπε, εσύ που είσαι παλιός, ποιος ήταν εδώ μέσα που τη δούλευε και της χωνόταν, έβαζε φώτο τη φάτσα της μέσα σε κάμπριο κλπ και μετά έβαζε τον Γαλάτη στο προφίλ της Άντζελας ????;;;;;