petroskal69
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
για σου κ σε σενα τατιανακι :-* :-* :-* :-* :-*
Να σε πληροφορησω οτι η Αμερικη ανακαλυφθηκε. φιλαρακι παντα υπαρχει η επιλογη να μη πας σε τετοια μαγαζια οποτε δεν εχεις προβλημα τιμων. τι θα θεωρουσες εσυ λογικη τιμη για αυτου του επιπεδου μαγαζια, τα 12 ή τα 7 €; σπαω τον κουμπαρα μου και ερχομαι; ευχομαι να εχεις και αλλες εναλλακτικες λυσεις πλην αυτων των κοριτσιων διοτι διαφορετικα το μελλον της σεξουαλικης ζωης σου ειναι ζοφερο. βεβαια αν νομιζεις, μαλλον λογω ζηλειας, οτι ριχνοντας και μια σταλα δηλητηριο κατι θα γινει, για να μην σε προσβαλλω, θα πω μονο οτι εισαι βαθια νυχτωμενος.
ΥΓ: στην περιπτωση που απαντησεις, την δικη μου δευτερη απαντηση θα λαβεις το απογευμα λογω απουσιας μου στη δουλεια μου.
δεν επιασα μια απο οτι εγραψες...
Εγω δε μιλησα για το αν παιρνουν 10 20 30 50 ή 100 ποσος με ενδιαφερει στο κατω κατω
Εγω δεν καταλαβα που κολλαγανε τα μπραβο των συναγωνιστών!!!
Γραφει παιρνουμε 30 στο 10 λεπτο και καποιοι χρειαζονται ολοκληρο μεροκαματο για αυτο...
ΟΚΑΥ... συμφωνουμε
ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΩΣ?
ΥΓ...Ελα ρε ανακαλυψαν την Αμερική...? Ειδικά εκει Οταν εσυ ερχόσουν εγώ τα μαζευα και εφευγα...
Φιλάκια
ασε τουλαχιστον να περασει λιγη ωρα να ηρεμησω και μετα σβησε οτι θες (εκτος απο τις ωδες στην Μουσα μου). τι κανεις εισαι καλα;Σβήστηκαν μερικά μανουρο-post. Συνεχίστε κανονικά...
καλησπερα,εχετε την καλοσυνη να μου πειτε ποια κοπελα κανει το καλυτερο προγραμμα με τα ποδια?εχω ακουσει πολλα και θα ερθω να παρω το προγραμμα με τα 90.θα περασω καλα η θα ?
δεν ζητησα να ασχοληθεις με μενα. αν φρικαρες, φιλικα παντα, καταλαβαινεις...ετσι; μεγαλο παιδι εισαι..κανε μου την χαρη, δεν θα ηθελα να ασχοληθω μαζι σου.αδελφε osie πρεπει επειγοντως να βρεις γυναικα.μην μασας δεν ειναι δυσκολο.με εχεις φρικαρει ρε φιλε.
Η Νάνσυ τι λέει; Εχει εμπειρία κάποιος μαζί της; κάποια περιγραφή της;
μαναρακι μου γλυκο η Νανσυ ειναι γυρο στα 25-26 μετριου αναστηματος καστανη με 3αρι στηθος και Ελληνιδα ;)
στις επομενες μερες τις θα υπαρξουν και foto της Νανσυς :-*
πολλα πολλα φιλακια
ετοιμάστε πρωινό καφεδάκι και κάποια να πεί στην Τζενούλα να έχει ζεστάνει τα ποδαράκια της γιατι αυριο παίζει να περάσω για σπέσιαλ κατάθεση~!!