Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

petroskal69

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
για σου κ σε σενα τατιανακι :-* :-* :-* :-* :-*

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Να σε πληροφορησω οτι η Αμερικη ανακαλυφθηκε. φιλαρακι  παντα υπαρχει η επιλογη να μη πας σε τετοια μαγαζια οποτε δεν εχεις προβλημα τιμων. τι  θα θεωρουσες εσυ λογικη τιμη για αυτου του επιπεδου μαγαζια, τα 12 ή τα 7 €; σπαω τον κουμπαρα μου και ερχομαι; ευχομαι να εχεις και αλλες εναλλακτικες λυσεις πλην αυτων των κοριτσιων διοτι διαφορετικα το μελλον της σεξουαλικης ζωης σου ειναι ζοφερο. βεβαια αν νομιζεις, μαλλον λογω ζηλειας, οτι ριχνοντας και μια σταλα δηλητηριο κατι θα γινει, για να μην σε προσβαλλω, θα πω μονο οτι εισαι βαθια νυχτωμενος.

ΥΓ: στην περιπτωση που απαντησεις, την δικη μου δευτερη απαντηση θα λαβεις το απογευμα λογω απουσιας μου στη δουλεια μου.

δεν επιασα μια απο οτι εγραψες...

Εγω δε μιλησα για το αν παιρνουν 10 20 30 50 ή 100 ποσος με ενδιαφερει στο κατω κατω

Εγω δεν καταλαβα που κολλαγανε τα μπραβο των συναγωνιστών!!!

Γραφει παιρνουμε 30 στο 10 λεπτο και καποιοι χρειαζονται ολοκληρο μεροκαματο για αυτο...

ΟΚΑΥ... συμφωνουμε

ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΩΣ?

ΥΓ...Ελα ρε ανακαλυψαν την Αμερική...?  Ειδικά εκει Οταν εσυ ερχόσουν εγώ τα μαζευα και εφευγα...

Φιλάκια

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
δεν επιασα μια απο οτι εγραψες...

Εγω δε μιλησα για το αν παιρνουν 10 20 30 50 ή 100 ποσος με ενδιαφερει στο κατω κατω

Εγω δεν καταλαβα που κολλαγανε τα μπραβο των συναγωνιστών!!!

Γραφει παιρνουμε 30 στο 10 λεπτο και καποιοι χρειαζονται ολοκληρο μεροκαματο για αυτο...

ΟΚΑΥ... συμφωνουμε

ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΩΣ?

ΥΓ...Ελα ρε ανακαλυψαν την Αμερική...?  Ειδικά εκει Οταν εσυ ερχόσουν εγώ τα μαζευα και εφευγα...

Φιλάκια

1. με δεδομενο οτι αλλοι τα επιασαν, εσυ ομως οχι δεν ευθυνομαι εγω. την αιτια μπορεις να αναζητησεις στην φυση.
2. τα μπραβο αρχιζουν και τελειωνουν καταλαβαινοντας -αν μπορεις- οτι στο συγκεκριμενο μαγαζι δεν υφισταται η λογικη της ξεπετας.
3. πριν την αναρτηση των λεγομενων σου ΕΙΔΕΣ μια απαντηση παραπανω οτι ημουν συνδεδεμενος- ενα κανονικο αγορακι που σεβεται αυτα που του εδωσε η φυση περιμενει απαντηση και δεν την κανει τρεχοντας.
4. γιατι να υπαρχεις; με χαλαει που ασχολιεμαι μαζι σου, κάνεις κακο στην αισθητικη μου- συμβουλη:τιμα τα @@ σου δεν ειναι μονο οργανα αναπαραγωγης...
5. τελικα μηπως ζηλευεις;   

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.084
Πόντοι
17.085
Σβήστηκαν μερικά μανουρο-post. Συνεχίστε κανονικά...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Σβήστηκαν μερικά μανουρο-post. Συνεχίστε κανονικά...
ασε τουλαχιστον να περασει λιγη ωρα να ηρεμησω και μετα σβησε οτι θες (εκτος απο τις ωδες στην Μουσα μου). τι κανεις εισαι καλα;

teo21

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα,εχετε την καλοσυνη να μου πειτε ποια κοπελα κανει το καλυτερο προγραμμα με τα ποδια?εχω ακουσει πολλα και θα ερθω να παρω το προγραμμα με τα 90.θα περασω καλα η θα  :headbang:    ?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
καλησπερα,εχετε την καλοσυνη να μου πειτε ποια κοπελα κανει το καλυτερο προγραμμα με τα ποδια?εχω ακουσει πολλα και θα ερθω να παρω το προγραμμα με τα 90.θα περασω καλα η θα  :headbang:    ?

για το προγραμμα με τα ποδαρακια μπορεις κουκλι μου να δοκιμασεις καποια απο τις Τζενη-Τατιανα-Νικολ ;) :-*
Και το συγκεκριμενο προγραμα κοστιζει 60ε και οχι 90 κουκλι μου ;)
Αν θελεις βεβαια να περασεις με 90ε για το προγραμμα με τα ποδαρακια αλλα και να εχεις πολυ περισσοτερη ανεση χρονου θα μπορουσες να δοκιμασεις τη Νικολ η οποια κανει παραλληλα και πρωκτικο προγραμμα μεσα στο δωματιο  ;)
Το αν περασεις καλα ή οχι δεν ειναι σωστο να στο πω ή να στο προβλεψω εγω μαναρακι ;)
Εσυ θα μας το πεις αφου μας επισκεφτεις ;)
Αν και πιστευω οτι δεν θα εχεις κανεναν προβλημα σε οτιδηποτε, εχουμε ολη τη καλη διαθεση ολες οι κοπέλες να προσπαθουμε να περνατε καλα ;) :-*

φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
αδελφε osie πρεπει επειγοντως να βρεις γυναικα.μην μασας δεν ειναι δυσκολο.με εχεις φρικαρει ρε φιλε.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
αδελφε osie πρεπει επειγοντως να βρεις γυναικα.μην μασας δεν ειναι δυσκολο.με εχεις φρικαρει ρε φιλε.
δεν ζητησα να ασχοληθεις με μενα. αν φρικαρες, φιλικα παντα, καταλαβαινεις...ετσι; μεγαλο παιδι εισαι..κανε μου την χαρη, δεν θα ηθελα να ασχοληθω μαζι σου.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Σημερα Παρασκευη

Πρωι η Νανσυ  :smitten: (αφου επεστρεψε απ την αδεια της :cheesy: :cheesy:)

απογευμα η Τατιανα  :smitten:

μακια μακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
173
Πόντοι
16
Η Νάνσυ τι λέει; Εχει εμπειρία κάποιος μαζί της; κάποια περιγραφή της;

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
The masturbation goes cloud......

Και για οσους δεν το πιασαν.... Η  :jerking: πάει σύννεφο στα ποσταρισματα

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Η Νάνσυ τι λέει; Εχει εμπειρία κάποιος μαζί της; κάποια περιγραφή της;

μαναρακι μου γλυκο η Νανσυ ειναι γυρο στα 25-26 μετριου αναστηματος καστανη με 3αρι στηθος και Ελληνιδα  ;)
στις επομενες μερες τις θα υπαρξουν και foto της Νανσυς :-*

πολλα πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μουναρες ειναι ολες ΤΕΛΟΣ! :boobies:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
μαναρακι μου γλυκο η Νανσυ ειναι γυρο στα 25-26 μετριου αναστηματος καστανη με 3αρι στηθος και Ελληνιδα  ;)
στις επομενες μερες τις θα υπαρξουν και foto της Νανσυς :-*

πολλα πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Καλό θα ήταν να δουμε περισσότερες φωτο της Νανσυ!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ετοιμάστε πρωινό καφεδάκι και κάποια να πεί στην Τζενούλα να έχει ζεστάνει τα ποδαράκια της γιατι αυριο παίζει να περάσω για σπέσιαλ κατάθεση~!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ετοιμάστε πρωινό καφεδάκι και κάποια να πεί στην Τζενούλα να έχει ζεστάνει τα ποδαράκια της γιατι αυριο παίζει να περάσω για σπέσιαλ κατάθεση~!!

Για σενα τα παντα μωρακι μου ;) :-*
Την Τζενη την εχω ενημερωσει ηδη :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

μακια μακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom