Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
καλησπέρα και απο μένα στην ομορφότερη κυρία που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα την Αντζελα!!!! και το εννοώ ωραία μου κυρία.
Εσένα πότε θα σε δούμε? φυσικά τώρα που είμαι Αθήνα θα περάσω για κανένα καφε αρκέι πάλι να μην χάσω τα λόγια μου οταν σεδω Αντζελα!!! Και το εννοώ αυτό που λέω γιατί έιναι η 3-4η φορά που το παθαίνω στην ζωή μου γλυκό μου μωράκι. φιλάκια και θα τα πούμε σύντομα απο κοντά
:knockinb: :knockinb: :knockinb:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
καλησπέρα και απο μένα στην ομορφότερη κυρία που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα την Αντζελα!!!! και το εννοώ ωραία μου κυρία.
Εσένα πότε θα σε δούμε? φυσικά τώρα που είμαι Αθήνα θα περάσω για κανένα καφε αρκέι πάλι να μην χάσω τα λόγια μου οταν σεδω Αντζελα!!! Και το εννοώ αυτό που λέω γιατί έιναι η 3-4η φορά που το παθαίνω στην ζωή μου γλυκό μου μωράκι. φιλάκια και θα τα πούμε σύντομα απο κοντά

ευχαριστω πολυ μωρακι :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Σχεδον καθημερινα βρισκομαι για καποια ωρα στο μαγαζι, οποτε αν με δεις μιλησε μου ή απλα ζηταμε απ την υπηρεσια ;) :cheesy:

φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
173
Πόντοι
16
Σήμερα δοκίμασα και την Τατιάνα. Ευγενέστατη κοπέλα.
Στόχος μου ειναι οι άλλες 3 Ελληνίδες του στούντιο και κυρίως η Άντζελα. Δεν ξέρω αλλά εμένα και μόνο το ότι η άλλη είναι Ελληνίδα με φτιάχνει παραπάνω:)

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
173
Πόντοι
16
Θα πω κάτι που ίσως στεναχωρέσει την Αντζελα απο μία άποψη, αλλά έτσι είναι.
Συναγωνιστές και με το πρόγραμμα των 30 ευρώ οι κοπέλες δεν έχουν καμία βιασύνη τουλάχιστον αν κρίνω απο την Τατιάνα. Αρα προσωπικά νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ακριβότερα πρόγραμμα αλλά να παιρνεις των 30 και να πηγαίνεις πιο συχνά!!

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστές και με το πρόγραμμα των 30 ευρώ οι κοπέλες δεν έχουν καμία βιασύνη τουλάχιστον αν κρίνω απο την Τατιάνα. Αρα προσωπικά νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να πάρεις ακριβότερα πρόγραμμα αλλά να παιρνεις των 30 και να πηγαίνεις πιο συχνά!!

θα σου πω εγω φιλε την αποψη μου..η οποια πιστευω οτι βρισκει συμφωνους πολλους....οταν ψιλοξεκινησε η κριση κολωσα...οχι γιατι εχασα τη δουλεια μου...αλλα φοβηθηκα και φοβαμαι να ξοδεψω με τη λογικη...ας εχω καμια καβαντζα για καμια ''περιεργη στιγμη''....

με τις τιμες ομως του εν λογω στουντιο παλι ξοδυεις αλλα εχεις τη δυαντοτητα εκει που αλλου θα πηγαινες μια...να πας 2...

βεβαια θα το τιμουσα ακομη περισσοτερο αν οι κοπελες ηταν του γουστου μου...ελπιζω στο μελλον να βελτιωθει περισσοτερο....

εχω ξαναπει τη γνωμη...ασχετα με το πως μιλαει και συμπεριφερεται η Αντζελα..εχει πιασει το νοημα των καιρων...

Αλλωστε οπως ειχε πει και ενας μεγαλος Αμερικανος πολιτικος....The secret to succeed in that period is...to become responsive to change...''

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Γιατι να με στεναχωρησεις ματακια? :cheesy: :cheesy: :cheesy:
ισα ισα αυτο που λες ειναι κατι το οποιο και αληθεια ειναι αλλα και ειναι καλο για το μαγαζι ;) :cheesy:
Χιλιες φορες να ερθει καποιος με το απλο προγραμμα και να μηνει ευχαριστημενος με το μαγαζι και τις κοπέλες και ανα διαφορα διαστηματα τακτα ή οχι να ερχετε και να μας επισκευτετε παρα να ερθει καποιος και να πληρωσει 80-90ε αμεσως την πρωτη φορα και να μην μας ξαναερθει ποτε ;)
Εγω παντα σε ολα τα παιδια εδω μεσα που με ρωτανε για προγραμματα κτλ τους λεω ας κανουν μια δοκιμη πρωτα με τα 30 και αν τους αρεσει και θελουν κατι παραπανω ας το πληρωσουν καποια αλλη φορα ;) :cheesy:

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
ευχαριστω πολυ μωρακι :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Σχεδον καθημερινα βρισκομαι για καποια ωρα στο μαγαζι, οποτε αν με δεις μιλησε μου ή απλα ζηταμε απ την υπηρεσια ;) :cheesy:

νασαι σίγουρη μωρό μου
μου επιτρέπεις να σε αποκαλώ ετσι?

teo21

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
0
για το προγραμμα με τα ποδαρακια μπορεις κουκλι μου να δοκιμασεις καποια απο τις Τζενη-Τατιανα-Νικολ ;) :-*
Και το συγκεκριμενο προγραμα κοστιζει 60ε και οχι 90 κουκλι μου ;)
Αν θελεις βεβαια να περασεις με 90ε για το προγραμμα με τα ποδαρακια αλλα και να εχεις πολυ περισσοτερη ανεση χρονου θα μπορουσες να δοκιμασεις τη Νικολ η οποια κανει παραλληλα και πρωκτικο προγραμμα μεσα στο δωματιο  ;)
Το αν περασεις καλα ή οχι δεν ειναι σωστο να στο πω ή να στο προβλεψω εγω μαναρακι ;)
Εσυ θα μας το πεις αφου μας επισκεφτεις ;)
Αν και πιστευω οτι δεν θα εχεις κανεναν προβλημα σε οτιδηποτε, εχουμε ολη τη καλη διαθεση ολες οι κοπέλες να προσπαθουμε να περνατε καλα ;) :-*
φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:
ευχαριστω πολυ!!!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Τα ποδαρακια μας :smitten:

Νικολ :smitten:

Κατερινα :smitten:

Τατιανα :smitten:

Τζενη :smitten:

Αλινα :smitten:

Ατζελα :smitten:

πολλα μακια  :smitten: :grouphug: :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Σημερα Σαββατο :cheesy:

πρωι η Τζενη :smitten:

απογευμα η Τατιανα :smitten:

πολλα πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Φοβερές και High Class Super!!!!  :birdman:
Να ρίξω μια ιδέα-πρόταση?
Αν γινόταν να υπήρχαν στο site και κάποια videάκια......  :rockon:  :thumbsup:

Καλημερα :cheesy:
Το εχω σκεφτει εδω και καιρο μαναρακι :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
απλα προς το παρον η μονη videocamera που εχουμε ειναι απο κινητα τηλ :- :- :-
πραγμα που δεν θα ειχε καλη αναλυση-εικονα :-
και ενα αλλο που με απασχολει ειναι οτι στο video δε μπορεις να αλιωσεις ευκολα καποια προσωπικα χαρακτηριστικα οπως πχ το προσωπο της κοπέλας :-
Αλλα να εισαι συγουρος μαναρακι οτι το εχω στο μυαλο μου και μελλοντικα μπορει και να το κανουμε :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

lostson

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ε καλά για τα πρόσωπα μπορούν να φορεθούν και μάσκες................

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Ε καλά για τα πρόσωπα μπορούν να φορεθούν και μάσκες................

μμμμμμ..........
δε μπορω να πω μαναρακι μου οτι προσωπικα (αλλα και οσο το εχω συζητησει) μου αρεσει το αποτελεσμα αισθητικα με τις μασκες :- :- :-
Συγουρα θα προτιμουσα απλα η εικονα να δειχνει απ το κεφαλι και κατω, ή οταν θα δειχνει κεφαλι να πεφτουν τα μαλλια μπροστα και να κρυβεται το προσωπο ;) :cheesy:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καλημερα :cheesy:
Το εχω σκεφτει εδω και καιρο μαναρακι :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
απλα προς το παρον η μονη videocamera που εχουμε ειναι απο κινητα τηλ :- :- :-
πραγμα που δεν θα ειχε καλη αναλυση-εικονα :-
και ενα αλλο που με απασχολει ειναι οτι στο video δε μπορεις να αλιωσεις ευκολα καποια προσωπικα χαρακτηριστικα οπως πχ το προσωπο της κοπέλας :-
Αλλα να εισαι συγουρος μαναρακι οτι το εχω στο μυαλο μου και μελλοντικα μπορει και να το κανουμε :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Αφού το βλέπεις θετικά, ξανασκέψου το!
Νομίζω με τα video, θα είσαστε μίλια μπροστά!  ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Τωρα με το νεο νομο υπαρχει ο κινδυνος να τις συλλαβουν.

:huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
ποιο νομο μαναρακι μου?
μεχρι στιγμης δεν υπαρχει κανενας νομος που να μας απαγορευει να εμφανιστουμε σε μια φωτογραφιση κτλ (ακομα και με προσωπο) για λογους διαφιμιστικους.
Στο λεω κουκλι μου γλυκο γιατι πριν κανω αυτο το βημα εγω και οι κοπέλες του μαγαζιου συμβουλευτηκαμε αρκετους δικηγορους ;)
Γιατι δηλ ο οποιοσδηποτε πχ μαγειρας απο την τηλεοραση μπορει να εμφανιζεται, να προωθει τον εαυτο του, τις συνταγες του το βιβλιο του κτλ και να μην μπορουμε και εμεις να το κανουμε αυτο ακομα και μεσω internet?
Νομιμος επαγγελματιας ειναι αυτος, νομιμες επαγγελματιες ειμαστε και εμεις ;)
Και τα αναλογα παραγειγματα ειναι παρα πολλα.
Τωρα αν μαναρακι μου ετοιμαζεται καποιος καινουργιος νομος ειδικα για εμας δεν το ξερω αλλα πολυ θα ηθελα αν ξερεις κατι να μου το πεις ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom