- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.084
- Πόντοι
- 17.085
Νέες φωτός www.filis104.com/nikol]Nikol[/url] στη σελίδα του Στούντιο...
σωστά μιλάςκαλημερα στα κοριτσια που αν δεν τισ ειχαμε τι θα καναμε :-* :-* :-*
Α και κατι αλλο μαναρακια
απο χθες το βραδυ το σταθερο τηλ του μαγαζιου εχει βλαβη :-
το ποτε θα το φτιαξει ο ΟΤΕ αγνωστο :- (μαλλον απο Δευτερα :-)
λειτουργουμε κανονικα ομως στα γνωστα ωραρια και με τις βαρδιες που ειναι στο ;)
πολλα πολλα φιλακια
επιτελουασ.αυριο εχει λα'ι'κη στιν φυλησ
ειστε το μονο διαφημιζομενο εδω studio με φωτο απο ολα τα κοριτσια και με χρεωσεις απο 30 ευρω!!!
νομιζω ειστε οι καλυτεροι
Πες τα ρε Άντζελα! Μπράβο σου ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ για τον σεβασμό στους πελάτες!!! Να τα βλέπουν για να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι οίκοι... (κάτι είπα τώρα...)Για τις τιμες-προγραμματα εχουμε μεγαλη ποικοιλια και διαφορες επιλογες απλα εχουμε κρατησει το απλο προγραμμα στα 30ε γιατι κακα τα ψεματα οι καιροι ειναι εξαιρετικα δυσκολοι και [glow=red,2,300]οσα βγαζουμε εμεις οι κοπέλες σε 10-15 λεπτα σε ενα δωματιο με εναν πελατη ο πελατης μας χρειαζεται ενα ολοκληρο 8ωρο εργασιας για να τα βγαλει ;)[/glow]
πολλα φιλια
Ευχαριστουμε μαναρακι μου γλυκο ;) :-*
Το αν ειμαστε οι καλυτεροι ή οχι δεν μας ενδιαφρει και τοσο, αυτο που μας ενδιαφερει ειναι να ειστε εσεις ευχαριστημενοι απο εμας και σαν συνεπεια να ειμαστε και εμεις ε... τα ψεματα δεν θα αξιζε και δεν θα υπηρχε και λογος να μπουμε σε αυτη την διαδικασια ;)
Για τις τιμες-προγραμματα εχουμε μεγαλη ποικοιλια και διαφορες επιλογες απλα εχουμε κρατησει το απλο προγραμμα στα 30ε γιατι κακα τα ψεματα οι καιροι ειναι εξαιρετικα δυσκολοι και [size=12pt]οσα βγαζουμε εμεις οι κοπέλες σε 10-15 λεπτα σε ενα δωματιο με εναν πελατη ο πελατης μας χρειαζεται ενα ολοκληρο 8ωρο εργασιας για να τα βγαλει [/size];)
πολλα φιλια
Για τις τιμες-προγραμματα εχουμε μεγαλη ποικοιλια και διαφορες επιλογες απλα εχουμε κρατησει το απλο προγραμμα στα 30ε γιατι κακα τα ψεματα οι καιροι ειναι εξαιρετικα δυσκολοι και οσα βγαζουμε εμεις οι κοπέλες σε 10-15 λεπτα σε ενα δωματιο με εναν πελατη ο πελατης μας χρειαζεται ενα ολοκληρο 8ωρο εργασιας για να τα βγαλει ;)
πολλα φιλια
Μπααα....μια εξυπνη επαγγελματιας απλα τιποτε αλλοΈνα κορίτσι με εργατική συνείδηση. Τι άλλο καλυτερο μπορώ να πω;
Μπααα....μια εξυπνη επαγγελματιας απλα τιποτε αλλο
Μπααα....μια εξυπνη επαγγελματιας απλα τιποτε αλλο
Σιγουρα με παρεξηγησες...αυτα ακριβως που ειπες εσυ με 100 λεξεις ,εγω τα ειπα με 10..αυτα ακριβως πιστευω και εγω και αυτο και μονο επισημανα..οτι εισαι εξυπνη και σωστη επαγγελματιας..τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω..στις μερες μας μαναρακι μου γλυκο για να προοδευσεις σε οτι κανεις πρεπει να εισαι πια και τα 2. Και εξυπνος ανθωπος και σωστος επαγγελματιας με σεβασμο παντα στον πελατη σου ;)
Οι μερες που μπορουσες να επιβιωσεις με μονο ενα χαρακτηριστικο ή δηλ να εισαι σωστος επαγγελματιας και χαζος ή να εισαι εξυπνος αλλα αναξιος επαγγελματιας εχουνε πια περασει ;)
Οποτε δε το βρισκω καθολου μα καθολου κακο κουκλι μου ομορφο το να ειναι καποιος εξυπνος (αλλα και σωστος)επαγγελματιας, καθε αλλο μαλλον προτερημα το βρισκω.
Αν και δεν ειπα πιστευω κατι το τρομερα εξυπνο απλα ειπα την λογικη πραγματικοτητα.
Και απο τη στιγμη που κανουμε αυτο το επαγγελμα πρεπει και να το τιμαμε αλλα και να συμβαδιζουμε με την γενικοτερη οικονομικη κατασταση ;)
πολλα φιλακια
Για τις τιμες-προγραμματα εχουμε μεγαλη ποικοιλια και διαφορες επιλογες απλα εχουμε κρατησει το απλο προγραμμα στα 30ε γιατι κακα τα ψεματα οι καιροι ειναι εξαιρετικα δυσκολοι και οσα βγαζουμε εμεις οι κοπέλες σε 10-15 λεπτα σε ενα δωματιο με εναν πελατη ο πελατης μας χρειαζεται ενα ολοκληρο 8ωρο εργασιας για να τα βγαλει ;)
πολλα φιλια