Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
επειδη η αποκρυψη των χαρακτηριστικων του προσωπου ειναι απαραιτητη πλην ομως ενοχλητικη,
επειδη επρεπε να κανω τεχνη, παραθετω την παρακατω εικονα της Μουσας μου, ελπιζω βελτιωμενη:
καλησπέρα και απο μένα. Αντζελα σε είδα σήμερα όταν άλλαξε η βάρδια και ανέλαβε η Τζένη. Ήσουνα μέσα με τις υπηρεσίες. Καλά παίδες!!!! Είναι το κάτι άλλο απο κοντά!!!! Είναι φωτιά η γυναίκα λέμε!!! πότε θα δουλέψεις μωρό μου?
Ελπίζω να είμαι εδώ και να μην λέιπω. Η τζένη έιναι καλή στο δωμάτιο και συγχαρητήρια Αντζελα για τις καλές κοπέλες που έχεις. Η υπηρεσία με χάλασε λίγο, χωρίς παρεξήγηση. Μπορέι να έιναι ο τρόπος της έτσι. Εκέινο που με χάλασε έιναι όταν βγήκα απο το δωμάτιο να φύγω ουτε απαντησε οταν είπα καληνύχτα
καλησπέρα και απο μένα. Αντζελα σε είδα σήμερα όταν άλλαξε η βάρδια και ανέλαβε η Τζένη. Ήσουνα μέσα με τις υπηρεσίες. Καλά παίδες!!!! Είναι το κάτι άλλο απο κοντά!!!! Είναι φωτιά η γυναίκα λέμε!!! πότε θα δουλέψεις μωρό μου?
Ελπίζω να είμαι εδώ και να μην λέιπω. Η τζένη έιναι καλή στο δωμάτιο και συγχαρητήρια Αντζελα για τις καλές κοπέλες που έχεις. Η υπηρεσία με χάλασε λίγο, χωρίς παρεξήγηση. Μπορέι να έιναι ο τρόπος της έτσι. Εκέινο που με χάλασε έιναι όταν βγήκα απο το δωμάτιο να φύγω ουτε απαντησε οταν είπα καληνύχτα
Παιδια θελω να μαθω ποια κοπελα απο αυτες σε αυτο το studio κανει πρωκτικο....
πρωκτικο προγραμμα μαναρακι μου κανουμε η Ευα, η Νικολ και εγω
μακια μακια
ναι αλλα εσυ δεν δουλευεις εδω κ καιρο.
ποτε θα αρχισεις παλι?
ματια μου γλυκα ηδη δουλεψα 2 φορες τη περασμενη εβδομαδα Δευτερα και Παρασκευη πρωι ;)
και μεχρι το τελος του μηνα λογικα θα κανω τουλαχιστον αλλη μια μπορει και 2 βαρδιες ;)
μακια μακια
Αυτη η Τζενη ρε παιδες ειναι καλή? σκεφτομαι να την τιμήσω αποψε...και να τιμησω και την Αντζελα για τη αψογ συμπεριφορα της?Τα ειναι φυσικα?
αντζελα κ τις πατουσες σου τις θεϊκεσ βαλε να δουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!