osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
καλα να περασεις.....ευχαριστουμε ;)....ελα ομως γριγορα εεεε
γύρισααααααααααααα.
ακυρώθηκαν οι μπύρες αλλά....
η ζωή είναι ωραίααααααααααααααα.
καλα να περασεις.....ευχαριστουμε ;)....ελα ομως γριγορα εεεε
Τυχεροι αυτοι που θα πανε να ,θα περασουν καλα...Έχει πέσει δουλεία σήμερα άσε δεν παίρνουν ανάσα
Τωρα με μπερδεψες ακομα περισσοτερο :- :-,η γνωμη μου ειναι πως το δευτερο εγινε,κατι αλλο μπηκε σφηνα και σε τραβηξε,αυτο δεν ειναι????? ;) ;) ;) ;)Μαλιστα,το διαβασα φιλε Γιωργο το κειμενο σου και σε πολλα εχεις πεσει μεσα,τωρα ομως περιμενεις να σου απαντησω στην ερωτηση σου ετσι??Τι να σου πω μπορει και να το καταφερε ο Womanaholic και να με απεσπασε απο το club των αγαπουληδων η να εγινε κατι αλλο .Σε καλυψα????
Τωρα με μπερδεψες ακομα περισσοτερο :- :-,η γνωμη μου ειναι πως το δευτερο εγινε,κατι αλλο μπηκε σφηνα και σε τραβηξε,αυτο δεν ειναι????? ;) ;) ;) ;)
Δυστυχως φιλαρακι δεν μπορω να σου πω κατι παραπανω ανωτερα βια βλεπεις ,μπορει και να εχεις δικιο....Τωρα με μπερδεψες ακομα περισσοτερο :- :-,η γνωμη μου ειναι πως το δευτερο εγινε,κατι αλλο μπηκε σφηνα και σε τραβηξε,αυτο δεν ειναι????? ;) ;) ;) ;)
Εσεις δεσποινις γιατι γελατε,μηπως γνωριζεται κατι για την συγκεκριμενη υποθεση????
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΣ ΛΙΓΑΚΙΕσεις δεσποινις γιατι γελατε,μηπως γνωριζεται κατι για την συγκεκριμενη υποθεση????
Μαλιστα,οκ Κωστα δεν επιμενω αλλωστε εσυ ξερεις καλυτερα την απαντηση και για να μην θελεις να την πεις θα το σεβαστουμε.Παντως αν σε καταφερε ο τυπος και σου αλλαξε γνωμη να αντισταθεις ,ειναι πολυ ομορφη κοπελα η Ελενη και ειναι κριμα να χασει τον αγαπουλη της .Δυστυχως φιλαρακι δεν μπορω να σου πω κατι παραπανω ανωτερα βια βλεπεις ,μπορει και να εχεις δικιο....
taftar το τραγουδι σου
τιτανομεγιστεΚαλησπερα σας!
Σας ελλειψα?
ΚΥΡΙΕ ΡΑΝΤΕΟΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ??/ ΕΜΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΗ ΜΟΝΟ Ο ΤΑΦΤΑΡ ΕΧΗ :'( :'(
taftar το τραγουδι σου
Nαι αλλα το υπερβολικο γελιο βγαινει και ξινο μερικες φορες ;) ;) ;) ;) ;).ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΣ ΛΙΓΑΚΙ
ΕΞΑΛΟΥ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΦΕΡΝΙ ΧΑΡΑ ΓΙΑΦΤΟ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΣΙΧΝΑ ;)
Καλησπερα σας!
Σας ελλειψα?
που εισαι αρχηγε μου!?τιτανομεγιστε
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΥΚΡΟΥΛΙΚαλησπερα σας!
Σας ελλειψα?
Διακοπουλες!
...ενδέχεται να σε απογοητεύσει η απάντηση.
αλλά...άντε.
που ήσουν ρε ψυχή;
ΚΥΡΙΕ ΡΑΝΤΕΟΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ??/ ΕΜΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΗ ΜΟΝΟ Ο ΤΑΦΤΑΡ ΕΧΗ :'( :'(
Γεια σου μιλφονι!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΥΚΡΟΥΛΙ