Καλησπερα σε ολους.Βλεπω πως η παραδοση συνεχιζεται οι νεες κοπελες ειναι ακομα πιο ομορφες,πιο εξελιγμενες(εχουν λογαριασμο στο σαιτ) και πολλα αλλα καλα.Αξιες αντικαταστατριες των Νανα,Νανσυ,Σοφια και Αλινα τις οποιες εχω τιμησει στο παρελθον και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος,ασχετα το αν ποτε δεν εγραψα κριτικη για καμια απο αυτες,οι λογοι ειναι προσωπικοι.Παρακολουθω το φορουμ και οφειλω να ομολογησω βλεπω
πολλους συναγωνιστες να εχουν γινει οι αγαπουληδες των κοριτσιων .Αυτο ειναι πολυ καλο γιατι ετσι αναπτυσσεται μια ιδιαιτερη σχεση μεταξυ τους και μπορουν να εκφραζονται ελευθερα.Οι πιο μεγαλοι αγαπουληδες πρεπει να ειναι οι Stam_90 της Κελλυς,Kostas99 της Ελενης,Radeon μαλλον αναποφασιστος
γιατι ειναι μεταξυ Ελενης και Μαρινας αλλα τον βλεπω πιο πολυ να κλεινει στην Μαρινα,TAFTAAR μεγαλη καρδια που χωραει ολες τις γυναικες και ειναι και αλλοι πολλοι οι οποιοι μπορει να μην θελουν να αποκαλυφθουν
.Ειδα ομως οτι υπαρχει καποιος που κυνηγαει τους αγαπουληδες,ο Womanaholic να τους .Και μαλλον πρεπει να τα εχει καταφερει με εναν απο αυτους ;) ;),τον Kostas99 γιατι καιρο εχω να τον δω να στελνει
και :-* στην Ελενη.Φιλαρακι Kosta99 τελικα τα καταφερε και σε επανεφερε ο τυπος(Womanaholic)
?
.Μπορει να σας κουρασα με αυτα που εγραψα οποτε ζηταω συγγνωμη αλλα ηθελα να πω την αποψη μου και εγω.Φιλε Kosta99 περιμενουμε να μας πεις τι εγινε τελικα και εχεις υποχωρηση απο το club των αγαπουληδων
.Τα σεβη μου μου σε ολους και ολες....