Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε ταφταρ νηκο για πεσ που ανικισ γιατι σε εχουν μπερδεψι μαλον δεν τα εκφραζισ καλα :P ι δεν σε επιασε οφυλοσ μασ ο γιογωσ :grin: :grin:
Αφού το ξέρεις ότι σας αγαπάω όλες  :smitten: :smitten: :2funny:Δεν κάνω διακρίσεις  :2funny:αλλά έχω και εγώ τις αδυναμίες μου  :cool2:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Αφού το ξέρεις ότι σας αγαπάω όλες  :smitten: :smitten: :2funny:Δεν κάνω διακρίσεις  :2funny:αλλά έχω και εγώ τις αδυναμίες μου  :cool2:
μαλον για φτο σε μπερδεψε επιδι τισ αγαπασ ολεσ  :Pτελικα μασ βγενισ σκλιρο καριδι  :grin: η καρδια σου τισ χοραη ολεσ ;) ;)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ωραία μέρα σήμερα. :happy:
πάω να πιω 2-3-13-23-33 μπύρες στην υγεία όλων των ωραίων ανθρώπων (και ιδιαίτερα για μια ψυχή...). ;)
bye-bye :dancing:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
μαλον για φτο σε μπερδεψε επιδι τισ αγαπασ ολεσ  :Pτελικα μασ βγενισ σκλιρο καριδι  :grin: η καρδια σου τισ χοραη ολεσ ;) ;)
Σου έμοιασα αφού και εσύ σκληρό καρύδι είσαι   :cool2:

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
πάω να πιω 2-3-13-23-33 μπύρες στην υγεία όλων των ωραίων ανθρώπων (και ιδιαίτερα για μια ψυχή...). ;)
καλα να περασεις.....ευχαριστουμε  ;)....ελα ομως γριγορα εεεε

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
:2funny: :2funny: :2funny: τρεξε να μιν τα προλαβι ο ταφταρ :2funny: :2funny: :2funny: γιατι δεν θα βρισ τπτ μετα :grin:

Επισκέπτης
Καλησπερα σε ολους.Βλεπω πως η παραδοση συνεχιζεται οι νεες κοπελες ειναι ακομα πιο ομορφες,πιο εξελιγμενες(εχουν λογαριασμο στο σαιτ) και πολλα αλλα καλα.Αξιες αντικαταστατριες των Νανα,Νανσυ,Σοφια και Αλινα τις οποιες εχω τιμησει στο παρελθον και εμεινα απολυτα ικανοποιημενος,ασχετα το αν ποτε δεν εγραψα κριτικη για καμια απο αυτες,οι λογοι ειναι προσωπικοι.Παρακολουθω το φορουμ και οφειλω να ομολογησω βλεπω πολλους συναγωνιστες να εχουν γινει οι αγαπουληδες των κοριτσιων :cheesy: :cheesy: :cheesy:.Αυτο ειναι πολυ καλο γιατι ετσι αναπτυσσεται μια ιδιαιτερη σχεση μεταξυ τους και μπορουν να εκφραζονται ελευθερα.Οι πιο μεγαλοι αγαπουληδες πρεπει να ειναι οι Stam_90 της Κελλυς,Kostas99 της Ελενης,Radeon μαλλον αναποφασιστος  :cheesy: :cheesy: :cheesy:  γιατι ειναι μεταξυ Ελενης και Μαρινας αλλα τον βλεπω πιο πολυ να κλεινει στην Μαρινα,TAFTAAR μεγαλη καρδια που χωραει ολες τις γυναικες και ειναι και αλλοι πολλοι οι οποιοι μπορει να μην θελουν να αποκαλυφθουν  :2funny: :2funny:.Ειδα ομως οτι υπαρχει καποιος που κυνηγαει τους αγαπουληδες,ο Womanaholic να τους  :s&m_2: :s&m_2:  :2funny: :2funny: :2funny:.Και μαλλον πρεπει να τα εχει καταφερει με εναν απο αυτους ;) ;),τον Kostas99 γιατι καιρο εχω να τον δω να στελνει  :smitten: και  :-* στην Ελενη.Φιλαρακι Kosta99 τελικα τα καταφερε και σε επανεφερε ο τυπος(Womanaholic)  :s&m_2: :s&m_2:? :2funny: :2funny: :2funny:.Μπορει να σας κουρασα με αυτα που εγραψα οποτε ζηταω συγγνωμη αλλα ηθελα να πω την αποψη μου και εγω.Φιλε Kosta99 περιμενουμε να μας πεις τι εγινε τελικα και εχεις υποχωρηση απο το club των αγαπουληδων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Τα σεβη μου μου σε ολους και ολες....
ελιοσααααααααααααααααααααααα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom