TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ετσι ε?παντοσ οχει παρθενα
αλα κρυοσ για φτο προσεχτε
ετσι ε?παντοσ οχει παρθενα
αλα κρυοσ για φτο προσεχτε
θα στρωσει λεμεετσι ε?
εχχχχ ναι ξερισ τι ζοδιο ειναι εεεεεεεεεετσι ε?
μωρο ξερισ ποτε στονι το κρυαρι εεεεεεεεεε μιν ξεχασισ τυχεο δεν ειμαι και γω κρυοσθα στρωσει λεμε
Εγω που ειμαι διδυμος και νευρικος και επεισης στραβοξυλο να δω ποτε θα στρωσωμωρο ξερισ ποτε στονι το κρυαρι εεεεεεεεεε μιν ξεχασισ τυχεο δεν ειμαι και γω κρυοσ
μορε με ενα :-* στρονισ αμεσοσ εσυΕγω που ειμαι διδυμος και νευρικος και επεισης στραβοξυλο να δω ποτε θα στρωσω
ενο εσυ ταφταρ για φτο υδρονισ σεινεχια φτεει το ζοδιο σουεγω ειμαι Υδροχόος πάντως
μορε με ενα :-* στρονισ αμεσοσ εσυ
Εσύ που ξέρεις ότι ιδρώνωενο εσυ ταφταρ για φτο υδρονισ σεινεχια φτεει το ζοδιο σου
ειναι δυνατον να μιν σε ξερο σε εχο μαθι σαν το πιμα με κλιστα ματια εσεναΠως με ξερεις
εμμμμμμμμμμμ τα ξεχασεσ υδη νομιζο να σου θιμιζο τοτε οταν καναμεΕσύ που ξέρεις ότι ιδρώνω
Δεν φταίω εγώ ήσασταν δυο και εγώ έναςεμμμμμμμμμμμ τα ξεχασεσ υδη νομιζο να σου θιμιζο τοτε οταν καναμε
;) ;) ;) ;) ;) αφτα ειναι τα ωρεα τισ ζωησ ομοσ μινΔεν φταίω εγώ ήσασταν δυο και εγώ ένας
ειναι δυνατον να μιν σε ξερο σε εχο μαθι σαν το πιμα με κλιστα ματια
Για αυτό τα ωραία πράγματα πρέπει να επαναλαμβάνονται συνεχεία;) ;) ;) ;) ;) αφτα ειναι τα ωρεα τισ ζωησ ομοσ μιν
ειναι υδι σαν να το εχο δοκιμασι δεν θελο και πολα πολα να καταλαβοΑαα τοσο καλα δλδ , που να με μαθεις και στο
πεστα πεστα ασε ι αλι να λενε στουσ να σκανε απο τιν ζυλια τουσΓια αυτό τα ωραία πράγματα πρέπει να επαναλαμβάνονται συνεχεία
;) ;) ;) ;)πεστα πεστα ασε ι αλι να λενε στουσ να σκανε απο τιν ζυλια τουσ
καλημέρα παίδες!!! τι νέα?? άντε πλησιάζουν και οι διακοπούλες μας!!!Oπως βλεπω, το γλεντησατε παλι !!!
Βεβαια ειχατε και μια απο τις καλυτερες οικοδεσποινες, του studio της Φυλης 104 !!!
Ποτε φευγεις νεε μου ???καλημέρα παίδες!!! τι νέα?? άντε πλησιάζουν και οι διακοπούλες μας!!!