stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εδω ειμαισταμ εισε δω
εδω ειμαισταμ εισε δω
ζιλεπσε ο ζιλιαρισ μαλονΜην χάσεις και εσύ
ζιλεπσε ο ζιλιαρισ μαλον
τι ειναι αγαπι μου δεν εχισ καιφια η εχασεσ κατι
Οχι μια χαρα ειμαι.. Εσενα πως θα σε βαλω στο κλαμπ των αγαπουληδων δεν ξερωτι ειναι αγαπι μου δεν εχισ καιφια η εχασεσ κατι
Θα στρώσει με τον καιρόΟχι μια χαρα ειμαι.. Εσενα πως θα σε βαλω στο κλαμπ των αγαπουληδων δεν ξερω
Ολοι κολησανε τον ιο, εσυ μας βγηκες σκληρο καρυδι τελικα
λάθος εδώ ... έχω δει όλες κοπέλες να πίνουν διαφορα ποτά και εγώ είμαι η μονη που δεν αλλάζω το ποτό μου ... με έγραψες "Ολα, δεν εχει προτιμιση"
φαίνεται που λείπεις όταν βγαίνουμε και κάνουμε πάρτι :-
παντα το σκλιρο καριδι γινετε μαλακο μονο αν το φασ και γω ετσι ειμαι οπιοσ με κιταει και δεν με ωαει με το στομα δεν μπορο να γινο μαλακοΟχι μια χαρα ειμαι.. Εσενα πως θα σε βαλω στο κλαμπ των αγαπουληδων δεν ξερω
Ολοι κολησανε τον ιο, εσυ μας βγηκες σκληρο καρυδι τελικα
Μη γλυφετε παρακαλωΕ αφου δεν με εχεις προσκαλεσει που να ξερω ο κακομοιρης!
Ενοια σου ο ιος μου εχει πολυ σκληρα δοντια, θα υποκηψεις και εσυ, που θα παειπαντα το σκλιρο καριδι γινετε μαλακο μονο αν το φασ και γω ετσι ειμαι οπιοσ με κιταει και δεν με ωαει με το στομα δεν μπορο να γινο μαλακο
γιασου μορο σιμερα δεν εχο καφε τιν υπια πριν τιν ορα και εχο κορονα οτι ορα μπορο
Μη γλυφετε παρακαλω
Μην κορδώνεσαι αγαπουληΕνοια σου ο ιος μου εχει πολυ σκληρα δοντια, θα υποκηψεις και εσυ, που θα παει
Μην κορδώνεσαι αγαπουλη
παντα το σκλιρο καριδι γινετε μαλακο μονο αν το φασ και γω ετσι ειμαι οπιοσ με κιταει και δεν με ωαει με το στομα δεν μπορο να γινο μαλακο
Πάντως αγνοείται η τύχη του λες να του έκανε κάτι η ΓιασμινΥπαρχει και αλλος τροπος! Να σου στειλω τον ουμαναχολικ και μετα τα λεμε!
ασε ο οουμοναχολικ δεν εχει σινερθι ακομα απο τα βιζια τισ γιαζμιν τον ιδα στο δρομο και φοναζε ακομα για τα βιζια τισ γιαζμιν δεν μΥπαρχει και αλλος τροπος! Να σου στειλω τον ουμαναχολικ και μετα τα λεμε!
Πάντως αγνοείται η τύχη του λες να του έκανε κάτι η Γιασμιν
το ιδιο ειπαμεασε ο οουμοναχολικ δεν εχει σινερθι ακομα απο τα βιζια τισ γιαζμιν τον ιδα στο δρομο και φοναζε ακομα για τα βιζια τισ γιαζμιν δεν μ
ασε ο οουμοναχολικ δεν εχει σινερθι ακομα απο τα βιζια τισ γιαζμιν τον ιδα στο δρομο και φοναζε ακομα για τα βιζια τισ γιαζμιν δεν μ