sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
γιασου μορο σιμερα δεν εχο καφε τιν υπια πριν τιν ορα και εχο κορονα οτι ορα μποροΚαλα βρε μωρο στο μαγαζι δεν εχει Κορονα?
γιασου μορο σιμερα δεν εχο καφε τιν υπια πριν τιν ορα και εχο κορονα οτι ορα μποροΚαλα βρε μωρο στο μαγαζι δεν εχει Κορονα?
καλώς την τσούπραγιασου μορο σιμερα δεν εχο καφε τιν υπια πριν τιν ορα και εχο κορονα οτι ορα μπορο
αχχχχχχχχχχ λαγονισιε σε χαλασαμε και σενα βλεπο δεν μπορισ χορισ τιν παρεα μασκαλώς την τσούπρα
μιν μου πισ λουτσεντ οτι τα ιπιεσ ολα μονοσ σου δεν εβαλεσ καμια γουλια στο τσεπι για μεναΑσε ο ουμαναχολικ δεν κανει για μπαρμαν!
Ειναι λιγο του
Ο σταμ ομως ειναι αλλο πραγμα! Μπορει και να δουμε κανενα διπλο ποτο απο αυτον!
Είμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα ε κουκλα μου?αχχχχχχχχχχ λαγονισιε σε χαλασαμε και σενα βλεπο δεν μπορισ χορισ τιν παρεα μασ
είδς τι παθαίνει κανείς όταν κάνει παρέα με τα κλύτερα παδιά? ταφτάρ για σένα το κομπλιμέντο...κ συ ελένάκι έχεις τον τρόπο σου όμως να ξεσηκώνεις τα πλήθη...Είμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα ε κουκλα μου?
Είμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα ε κουκλα μου?
τα εχουμε ολα παρεα και καρδιεσ τι έγινε μας χτύπησε όλους η οικονομική κρίση? είναι δυνατόν να μην έχει ουρά τέτοια ώρα το στούντιο?? ελένη τι συμβαίνει?? να έρθω να βοηθήσω??
Ολοι μαζί ενωμένη και δεν φοβόμαστε κανέναν
τα εχουμε ολα παρεα και καρδιεσ
τι να κανουμε για φτο ειμαστε γενιμενι γινεκεσ να ξεσικοσουμε τα πλιθι σασ τι να κανουμε σασ λιπομαστε καμια φορα...κ συ ελένάκι έχεις τον τρόπο σου όμως να ξεσηκώνεις τα πλήθη...
σε ευχαρηστω φιλε μου...είδς τι παθαίνει κανείς όταν κάνει παρέα με τα κλύτερα παδιά? ταφτάρ για σένα το κομπλιμέντο...κ συ ελένάκι έχεις τον τρόπο σου όμως να ξεσηκώνεις τα πλήθη...
την αλήθεια λέγω...μαζί τα φάγαμε...μαζί θα τις <<τιμήσουμε!!!!>>σε ευχαρηστω φιλε μου...
τι έγινε ρε παιδιά, τέτοια ώρα κ το στούντιο είναι άδειο? ελενάκι να έρθω να σου κάνω σεφτέ???γιασου μορο σιμερα δεν εχο καφε τιν υπια πριν τιν ορα και εχο κορονα οτι ορα μπορο
Γιατι δεν μας το λες τοσο καιρο?
Διπλα στο μαγαζι σχεδον ειναι, να περασουμε απο εκει πρωτα πριν ερθουμε!
Να βλουμε και μια λιστα το τι πινουν τα μωρα.
Ελενακι........................Κορονα
Κελλακυ......................Βοτκα
Αλεξανδρα....................?
Μαρινακι.....................Ολα, δεν εχει προτιμιση!
Αναστασια....................Δεν πινει?
Γιασμιν.....................Εδω σε θελω Ουμαναχολικ! Ωρα για ανακριση
για βοιθο ελα αλα πρεπι να ξερισ να κανισ και καλο αλιοσ δεν θα μου κανισ για βοιθοτι έγινε ρε παιδιά, τέτοια ώρα κ το στούντιο είναι άδειο? ελενάκι να έρθω να σου κάνω σεφτέ???
τι θα τον φάω κ από πάνω?? έλεγα να κάναμε παιχνίδι μεταξύ μας...για βοιθο ελα αλα πρεπι να ξερισ να κανισ και καλο αλιοσ δεν θα μου κανισ για βοιθο
αμεσως εσυ....μην χασεις ....για βοιθο ελα αλα πρεπι να ξερισ να κανισ και καλο αλιοσ δεν θα μου κανισ για βοιθο
δώσε την ελένη στο λαό της!!!