sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
ΜΟΥ ΓΕΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ الإتي ΑΛΗΤΗ
ΜΟΥ ΓΕΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ الإتي ΑΛΗΤΗ
ΟΝΤΟΣ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΦΤΟ ΚΙ ΕΓΩΜπράβο βρε Λενάκι που μας σκέφτεσαι. πάντως 10 με 5 πως την πάλεψες τόσες ώρες στην παραλία
Για μένα είναι οι χειρότερες ώρες
Με βρίζεις και στα αραβικά να μην σε καταλαβαίνω ε …φταίω εγώ να αρχίσω τα αρβανίτικα εδώ μέσαΜΟΥ ΓΕΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ الإتي ΑΛΗΤΗ
ΣΩΣΤΟΣ ΚΥΡΙΕ ΟΣΙΕ ;) ;)αν πρέπει ναι.
κοίτα υπάρχουν γενικά δυο εκδοχές.
1η. αν γίνεται για λόγους αύξησης του πελατολογίου της κι οι δυο μια χαρά θα αντέξουμε μακριά. η μελισσούλα και ο μέλισσος θα πετάξουν σε άλλα λουλουδάκια.
2η. αν γουστάρει και κάτι άλλο, θα θέλει αυτό που είμαι (που δεν γουστάρω τιμωρίες και θέλω τις γυναίκες θηλυκά) έτσι αν θέλει να με αλλάξει και δεν το δέχομαι αλλά και να το δεχόμουν δεν θα ήμουν ο εαυτός μου.
ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΕΛΕΝΙΚΑ ΤΙ ΓΛΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΥΛΑΣ ΠΡΟΤΙ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΟΜε βρίζεις και στα αραβικά να μην σε καταλαβαίνω ε …φταίω εγώ να αρχίσω τα αρβανίτικα εδώ μέσα
ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΧΝΙΣ ΜΑΙ ΣΤΑΜ
εγώ αν τύχει να βρεθώ στην παραλία τέτοιες ώρες μάλλον θα μείνω κυρίως κάτω από μια ομπρέλα γιατί αλλιώς από άσπρος θα γίνω κόκκινος από το κάψιμοΟΝΤΟΣ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΦΤΟ ΚΙ ΕΓΩ
ΕΙΜΟΥΝ ΟΛΙ ΤΙΝ ΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ
Με βρίζεις και στα αραβικά να μην σε καταλαβαίνω ε …φταίω εγώ να αρχίσω τα αρβανίτικα εδώ μέσα
τοπικη διαλεκτος-γλωσσα της Ελλάδος σαν τα ποντιακα παράδειγμα αντε Τελικά μαθαίνεις πολλά από εμέναΣΟΥ ΤΟ ΛΕΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΕΛΕΝΙΚΑ ΤΙ ΓΛΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΥΛΑΣ ΠΡΟΤΙ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΟ
ΧΑΧΑΧΑ ΕΣΥ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΊΣΕΙς ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΙ ΜΕΤΑεγώ αν τύχει να βρεθώ στην παραλία τέτοιες ώρες μάλλον θα μείνω κυρίως κάτω από μια ομπρέλα γιατί αλλιώς από άσπρος θα γίνω κόκκινος από το κάψιμο
καλησπέρα παιδιά, γεια σου ελενίτσα!!! το μπανάκι σήμερα άξιζε...δεν είχε κόμο η παραλία, ο βυθός καθαρός...το μπιτς βόλλευ μς διέλυσε λίγο αλλά είμαι δυνατός!!τοπικη διαλεκτος-γλωσσα της Ελλάδος σαν τα ποντιακα παράδειγμα αντε Τελικά μαθαίνεις πολλά από εμένα
ΧΑΧΑΧΧΑ ΟΝΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ι ΠΑΡΙΜΙΑ > >τοπικη διαλεκτος-γλωσσα της Ελλάδος σαν τα ποντιακα παράδειγμα αντε Τελικά μαθαίνεις πολλά από εμένα
μέχρι ναπεάνουμε έχουμε να μάθουμε παααααάρα πολλάα...η ζωή είναι ωραία, αλλά τα έχει με άλλον!!!ΧΑΧΑΧΧΑ ΟΝΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ι ΠΑΡΙΜΙΑ > >
ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΜΩΡΟ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΣ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΑΥΤΙ ΤΩΡΑ :-* :-*καλησπέρα παιδιά, γεια σου ελενίτσα!!! το μπανάκι σήμερα άξιζε...δεν είχε κόμο η παραλία, ο βυθός καθαρός...το μπιτς βόλλευ μς διέλυσε λίγο αλλά είμαι δυνατός!!
μην ανυσυχείς τα καμπανέλια είναι πάντα καλυμένα εκεί δεν κινδυνεύουμε να καούμεΧΑΧΑΧΑ ΕΣΥ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΊΣΕΙς ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΙ ΜΕΤΑ
Το φαντάζομαιτο μπιτς βόλλευ μς διέλυσε λίγο αλλά είμαι δυνατός!!
ποιο από τα 2? ότι είμαι δυνατός ή ότι με διέλυσε????Το φαντάζομαι
ναι αλλα η δασκαλες μου θα ειστε εσεις ξερεις εσυ ;)ΧΑΧΑΧΧΑ ΟΝΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ι ΠΑΡΙΜΙΑ > >
ΤΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑμην ανυσυχείς τα καμπανέλια είναι πάντα καλυμένα εκεί δεν κινδυνεύουμε να καούμε
Διαλέγεις και παίρνειςποιο από τα 2? ότι είμαι δυνατός ή ότι με διέλυσε????
στο πρώτο σετ οκ, στο δεύτερο ειδικά μετά τον 10 πόντο άρχισα να σέρνομαι...επανέκαμψα στο 3ο σετ έπειτα και από μια μικρή βουτιά!!!Διαλέγεις και παίρνεις