KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
καλως το μωρουλινη μου καρδουλινη μου αγαπουλινη μου.....
καλως το μωρουλινη μου καρδουλινη μου αγαπουλινη μου.....
Μολις γυρισω απο διακοπες η πρωτη μας δουλεια.χαχαχαχαχαχα....εισαιεναςμία εσυ.
να ρωτήσω τον συνάδελφο ινδιάνο....αν μπορεί...θα θέλει;;; ο καναπές θα δέχεται;;;απ΄ την πόρτα χωράει;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λες αύριο το απόγευμα να είναι καλά;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χι χι χι
Δεν μπορω να βρω απαντηση, με πιανει αμηχανιακαλως το μωρουλινη μου καρδουλινη μου αγαπουλινη μου.....
θα θελει ο "καναπες" θα θελει.....χαχαχαχαχαχα....εισαιεναςμία εσυ.
να ρωτήσω τον συνάδελφο ινδιάνο....αν μπορεί...θα θέλει;;; ο καναπές θα δέχεται;;;απ΄ την πόρτα χωράει;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λες αύριο το απόγευμα να είναι καλά;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χι χι χι
εννοειται οτι το καψαμε κουκλινη μουΔεν μπορω να βρω απαντηση, με πιανει αμηχανια
υγ πως περασες κελακυ μου? :-* :-*
Το καψατε το μαγαζι ε?![]()
Ντοκουμεντα θελουμε... το απαιτει το μισο σαιτεννοειται οτι το καψαμε κουκλινη μου
Μολις γυρισω απο διακοπες η πρωτη μας δουλεια.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα φερω και το http://[URL unfurl="true"]www.survival.gr/images/45.jpg[/img[/URL]] μηπως και χρειαστει.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν θέλει κόπο και με εκρηκτικά ας πούμε ένα δίλιβρο C4 γίνεται.
Γιατί θυμάται νομίζεις με τόσο που ήπιε?Ντοκουμεντα θελουμε... το απαιτει το μισο σαιτ![]()
![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλοοοοοοοο........αυτη ειναι η σωστη απαντηση.....Γιατί θυμάται νομίζεις με τόσο που ήπιε?![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλοοοοοοοο........αυτη ειναι η σωστη απαντηση.....
σκιαχτηκα με τα τσεκουρια και τα πριονια......δεν μπορω εγω τετοια ειμαι τρυφερο πλασματακι....KELAKY έχετε και κείνη τη σιδερένια πόρτα, θα χωράει; μήπως χρειάζεται να κάνουμε σήμερα αναγνώριση του χώρου;
μήπως χρειαστεί να φέρουμε το εργαλείο:
σκιαχτηκα με τα τσεκουρια και τα πριονια......δεν μπορω εγω τετοια ειμαι τρυφερο πλασματακι....
KELAKY έχετε και κείνη τη σιδερένια πόρτα, θα χωράει; μήπως χρειάζεται να κάνουμε σήμερα αναγνώριση του χώρου;
μήπως χρειαστεί να φέρουμε το εργαλείο:
:'( :'( :'( ....ετσι μπλαβο.... :- :- :-είσαι.
το ερώτημα τροποποιήθηκε.
:'( :'( :'( ....ετσι μπλαβο.... :- :- :-
![]()
![]()
![]()
οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιη χαρά σας, χαρά μας.
η ερώτηση έμεινε χωρίς απάντηση, η πόρτα θέλει μέτρημα;![]()
οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Κανόνισε να κανείς φασαρία και με ξυπνήσειςκαλώς, λέω να σου δείξω εμπιστοσύνη και να μην έρθω σήμερα να μετρήσω.
απομένει το κόψιμο του, να μου πεις λεπτομέρειες, πόσα κομμάτια; που να πάω να τον πετάξω; τι ώρα για μην ενοχλούμε τους γείτονες;