KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
χαχαχαχαχαχα....εισαι ενας εσυ.....![]()
![]()
δεν είναι ο ίδιος και στις τρεις εικόνες;;;
αν δεν...θα ξεκινήσουμε το σπάσιμο με τον δεξιά.
χαχαχαχαχαχα....εισαι ενας εσυ.....![]()
![]()
δεν είναι ο ίδιος και στις τρεις εικόνες;;;
αν δεν...θα ξεκινήσουμε το σπάσιμο με τον δεξιά.
αρε ομορφια μου και τους καναπεδες κάνετε να ζηλεψουμε...χαχαχαχαχαχα....εισαι ενας εσυ.....
ποτε θες???πότε; το απόγεμα; το βράδυς; αύριος; πότες;
ποτε δεν κανω μαλαγανιες;άσε τις μαλαγανιές κελλάκο!!!! όλη τη δουλειά εσύ την έκανες...
χαχαχαχαχαχα....εισαι ενας εσυ.....
και εγω.....οχι φυσικα,ηθελα να σε δοκιμασω αλλα τελικα σε προδιδει το ζωδιο σου,εισαι πιο σκληρη απο τις αλλες αλλα εγω συνεχιζω να σ'αγαπω![]()
γιγαντα τα σεβη μου
καλησπεραγιγαντα τα σεβη μου![]()
καλησπερα κυριε κωνσταντινε....τι κανετε? πως εισται? πως τη εχετε τη υγεια σας?Καλησπεραααα σε ολους,τι κανουμε?Καλησπερα ωραια μου κυρια Κελλυ,τι κανετε?Πως τα περασατε στο παρτυ σας ;) ;)?
ποτε θες???
Ενδιαφέρονκαλησπερα κυριε κωνσταντινε....τι κανετε? πως εισται? πως τη εχετε τη υγεια σας?
περασαμε υπεροχα....θεσπεσια....φανταστηκα....πανεμορφα....μοναδικα.....καταπληκτικα
Είσαι πολύ περιγραφική το ξέρεις?περασαμε υπεροχα....θεσπεσια....φανταστηκα....πανεμορφα....μοναδικα.....καταπληκτικα
Πολυ καλα ωραια μου κυρια,λιγο ταλαιπωρημενος απο την δουλεια αλλα χαλαρωνω οταν συζηταω μαζι σας.Για την υγειακαλησπερα κυριε κωνσταντινε....τι κανετε? πως εισται? πως τη εχετε τη υγεια σας?
περασαμε υπεροχα....θεσπεσια....φανταστηκα....πανεμορφα....μοναδικα.....καταπληκτικα
ταφταρ ενταξει..σταμουλη πες αλευρι ο ταφταρακος σε γυρευει![]()
![]()
![]()
ταφταρ ενταξει..
ο χολικ ειναι εχθρος
ΧΟΛΙΚ >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>![]()
![]()