Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Εξαρταται...

μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι..!

η πλειοψοφια ομως αυτο ειναι....
θανασακο μου αυτο που μου εστειλες δεν μπορεσα να το ακουσω ολο....δεν ειμαι σε φαση και το ξερεις...

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Τουλαχιστον οι ιεροδουλες το χουν επαγγελμα,καποιες το κανουν απο αναγκη για να επιβιωσουν,αυτες δικαιολογουνται,οι αλλες ομως εξω ειναι αδικαιολογητες (οι περισσοτερες) ετσι οπως λειτουργουν.....

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Αυτο ειναι γεγονως,βεβαια αναλογως την περιπτωση και τον χαρακτηρα της γυναικας,οι περισσοτερες ζουνε για τα φραγκα και η αληθεια ποναει.......δεν απευθυνομαι μονο στις ιεροδουλες αλλα και σε καποιες αλλες εξω,εαν δουν οτι δεν εχεις στον ηλιο μοιρα δε θα κατσουν να ασχοληθουν μαζι σου,η αληθινη αγαπη εχει εξαλειφθει....
κανεις λαθος....υπαρχει η αληθινη....δεν εχει εξαλειφθει....
την εχω νοιωσει προσφατα....

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Τουλαχιστον οι ιεροδουλες το χουν επαγγελμα,καποιες το κανουν απο αναγκη για να επιβιωσουν,αυτες δικαιολογουνται,οι αλλες ομως εξω ειναι αδικαιολογητες (οι περισσοτερες) ετσι οπως λειτουργουν.....
Επειδη ομως οι κοπελες του χωρου ειναι αρκετα ταλαιπωρημενες, για χιλιους δυο λογους, ξερουν να εκτιμουν το ξεχωριστο κατα την γνωμη μου! χωρις να ισχυει παντα αυτο!

σε ολα τα υπολοιπα που ειπες συμφωνω απολυτα!

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Επειδη ομως οι κοπελες του χωρου ειναι αρκετα ταλαιπωρημενες, για χιλιους δυο λογους, ξερουν να εκτιμουν το ξεχωριστο κατα την γνωμη μου! χωρις να ισχυει παντα αυτο!

συμφωνω απολυτα....

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66

Ξερουν ομως και πολυ καλα να εκμεταλευονται αυτο που εσυ ονομαζεις ξεχωριστο...

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Ξερουν ομως και πολυ καλα να εκμεταλευονται αυτο που εσυ ονομαζεις ξεχωριστο...
Περνας στο δευτερο σκελος της πρωτης παραγραφου!
Μιλησα για την εξαιρεση του κανονα!  :)

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Παω για υπνο,την καλημερα μου σ'ολους,Κελλακι να σαι καλα!!!  ;)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Αυτο ειναι γεγονως,βεβαια αναλογως την περιπτωση και τον χαρακτηρα της γυναικας,οι περισσοτερες ζουνε για τα φραγκα και η αληθεια ποναει.......δεν απευθυνομαι μονο στις ιεροδουλες αλλα και σε καποιες αλλες εξω,εαν δουν οτι δεν εχεις στον ηλιο μοιρα δε θα κατσουν να ασχοληθουν μαζι σου,η αληθινη αγαπη εχει εξαλειφθει....

πάντα θα υπάρχουν οι άνθρωποι που ξεφεύγουν από τους κανόνες, γι αυτό και στη ζωή  τίποτα δεν είναι δεδομένο.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606

Καθε μικροχωρος ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας στην οποια ζουμε. Ενα κλειστο κλαμπ ειναι μικρογραφια της κοινωνιας οπως και οι κοπελες και οι πελατες που ειναι σε αυτο τον χωρο εκφραζουν ενα υποσυνολο το οποιο ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας. Υπαρχουν οι καλες, οι κακες οι ασχημες και λοιπα οπως υπαρχουν και στον εξω κοσμο. Μπορει ο χωρος του μπουρδελου να εχει τις ιδιομορφιες του αλλα υπαρχουν και εκει τα κοριτσια με ψυχη και με καρδια και υπαρχουν και τα κοριτσια που θα σε δουν σαν πενηνταευρω (οπως και στην υπολοιπη ζωη) ....

Εγω πιστευω πως οι κοπελες αυτες οι τελεπωρημενες απο την ζωη οπως εχεται πει και το δεχομαι εχουν καρδια και μαλιστα μεγαλυτερη απο καποιες αλλες που κανουν αυτη την δουλεια ερασιτεχνικα πονταροντας στο πορτοφολι καποιου αλλου που τους πηρε επιτελους το μονοπετρο...

Η αληθινη αγαπη δεν εχει εξαφανιστει, μπορεις να την νοιωσεις μεσα απο αυτες τις κοπελες που ορισμενες αναζητουν που θα την δωσουν. ειναι οι κοπελες της διπλανης πορτας που κανουν αυτη την δουλεια χωρις κανεις να το ξερει που θα σου χαμογελασουν θα ποιουν εναν καφε μαζι σου χωρις να σε αγγιξουν και χωρις να τις αγγιξεις θα σε κανουν ομως να θες να τις κανεις χαρουμενες.....

Για εμενα που εχω μαθει να βλεπω κατω απο τις μασκες και να διαβαζω κατω απο τις γραμμες εχουν βρεθει τετοιες γυναικες και ναι τις αγαπω και θελω να ειναι παντα χαρουμενες και ευτυχισμενες και ναι ειναι μια δουλεια σαν ολες τις αλλες που δεν θα ειχα προβλημα να την κανει η μητερα μου, η γυναικα μου ή η αδελφη μου...

Καλημερα!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Tωρα και μέχρι τις 17:00 Γιασμίν-Αναστασία-Νεφέλη στο studio  :smitten: :smitten: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom