Αυτο ειναι γεγονως,βεβαια αναλογως την περιπτωση και τον χαρακτηρα της γυναικας,οι περισσοτερες ζουνε για τα φραγκα και η αληθεια ποναει.......δεν απευθυνομαι μονο στις ιεροδουλες αλλα και σε καποιες αλλες εξω,εαν δουν οτι δεν εχεις στον ηλιο μοιρα δε θα κατσουν να ασχοληθουν μαζι σου,η αληθινη αγαπη εχει εξαλειφθει....
Καθε μικροχωρος ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας στην οποια ζουμε. Ενα κλειστο κλαμπ ειναι μικρογραφια της κοινωνιας οπως και οι κοπελες και οι πελατες που ειναι σε αυτο τον χωρο εκφραζουν ενα υποσυνολο το οποιο ειναι μια μικρογραφια της κοινωνιας. Υπαρχουν οι καλες, οι κακες οι ασχημες και λοιπα οπως υπαρχουν και στον εξω κοσμο. Μπορει ο χωρος του μπουρδελου να εχει τις ιδιομορφιες του αλλα υπαρχουν και εκει τα κοριτσια με ψυχη και με καρδια και υπαρχουν και τα κοριτσια που θα σε δουν σαν πενηνταευρω (οπως και στην υπολοιπη ζωη) ....
Εγω πιστευω πως οι κοπελες αυτες οι τελεπωρημενες απο την ζωη οπως εχεται πει και το δεχομαι εχουν καρδια και μαλιστα μεγαλυτερη απο καποιες αλλες που κανουν αυτη την δουλεια ερασιτεχνικα πονταροντας στο πορτοφολι καποιου αλλου που τους πηρε επιτελους το μονοπετρο...
Η αληθινη αγαπη δεν εχει εξαφανιστει, μπορεις να την νοιωσεις μεσα απο αυτες τις κοπελες που ορισμενες αναζητουν που θα την δωσουν. ειναι οι κοπελες της διπλανης πορτας που κανουν αυτη την δουλεια χωρις κανεις να το ξερει που θα σου χαμογελασουν θα ποιουν εναν καφε μαζι σου χωρις να σε αγγιξουν και χωρις να τις αγγιξεις θα σε κανουν ομως να θες να τις κανεις χαρουμενες.....
Για εμενα που εχω μαθει να βλεπω κατω απο τις μασκες και να διαβαζω κατω απο τις γραμμες εχουν βρεθει τετοιες γυναικες και ναι τις αγαπω και θελω να ειναι παντα χαρουμενες και ευτυχισμενες και ναι ειναι μια δουλεια σαν ολες τις αλλες που δεν θα ειχα προβλημα να την κανει η μητερα μου, η γυναικα μου ή η αδελφη μου...
Καλημερα!