thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν υποβαθμιζεται η θεικη υποσταση! ;)Ημιθεα!
Δεν υποβαθμιζεται η θεικη υποσταση! ;)Ημιθεα!
;)
Υποσχεση...
Βασιλισσα θα σε εχω!
Πριγκιπισσα!
Υπεφερα αρκετα αν και μικρος οπως λετε ολοι!Μικρε μην ενθουσιαζεσαι ευκολα με τις γυναικες,θα υποφερεις στη ζωη σου......
Πονηρουλη!Εγω κουμπαρος........
Ετσι με ειπε και η Ελενη χθες σε καποια φαση......Πονηρουλη!
Ετσι με ειπε και η Ελενη χθες σε καποια φαση......
Μαλλον θα πρεπει να αρχισω να συνηθιζω τον χαρακτηρισμο........
τι ανοιχτομυαλος ΑΝΤΡΑΣ που εισαι.....για αυτο μ'αρεσεις....Εγω κουμπαρος........
αντρουλη μου εσυ μην ακους κανεναν...μονο εμενα ακου....μονο εγω θελω το καλο σουΥπεφερα αρκετα αν και μικρος οπως λετε ολοι!
Δεν πειραζει ομως! αφου ζω ακομα σημαινει πολλα..!
standardαντρουλη μου εσυ μην ακους κανεναν...μονο εμενα ακου....μονο εγω θελω το καλο σου
αμφιβαλεις???standard
Μετραει η γνωμη μου?αμφιβαλεις???
εφοσων ηρθες και εσυ στην παρεα μας....ναι μετραειΜετραει η γνωμη μου?
Με συγχωρεις, δεν ηθελα να δημιουργησω αναστατωση.. Ισως εσφαλα που συνεκρινα την δικη μου εμπειρια με τη δικη σας..εφοσων ηρθες και εσυ στην παρεα μας....ναι μετραει
δεν χρειαζετε να μου ζιτας συγγνωμη....δεν με εβρισες ουτε με προσβαλες... ;)Με συγχωρεις, δεν ηθελα να δημιουργησω αναστατωση.. Ισως εσφαλα που συνεκρινα την δικη μου εμπειρια με τη δικη σας..
Δεν εχει σχεση ο χωρος, το ειδος εχει σχεση.. Κ εννοω το γυναικειο ειδος.. Ειστε πλανευτρες..δεν χρειαζετε να μου ζιτας συγγνωμη....δεν με εβρισες ουτε με προσβαλες... ;)
τα δαχτυλα δεν ειναι ολα ιδια.....
εδω ειμαστε μια ωραια παρεα που περναμε καλα γιατι οπου και να βρισκεσε πρεπει να περνας καλα...ακομα και εγω που ειμαι στον συγκεκριμενο χορο.... :-*
Εξαρταται...Δεν εχει σχεση ο χωρος, το ειδος εχει σχεση.. Κ εννοω το γυναικειο ειδος.. Ειστε πλανευτρες..
κανεις λαθος καλο μου....δεν ειμασται ολες πλανευτρες και ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι....Δεν εχει σχεση ο χωρος, το ειδος εχει σχεση.. Κ εννοω το γυναικειο ειδος.. Ειστε πλανευτρες..
Δεν εχει σχεση ο χωρος, το ειδος εχει σχεση.. Κ εννοω το γυναικειο ειδος.. Ειστε πλανευτρες..