KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
kala ime isi pos ise? :-*Αλεξανδρα τι κανεις????
καληνυχτα Κωστη μου....καλο ταξιδι να εχεις....φιλια πολλα :-* :-* :-*Δυστυχως εγω θα πρεπει να σας αφησω γιατι αυριο το πρωι εχω ταξιδι για δουλεια στα πανεμορφα Ιωαννινα,λενε οτι ειναι ωραια ελπιζω να εχουν δικιο.Καληνυχτα Κελλυ,καλη βαρδια να εχεις και αυριο θα τα ξαναπουμε το απογευματακι θα ειμαι πισω. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* και φρονιμα ετσι
Ευχαριστω κουκλα μου,να εισαι καλα....καληνυχτα Κωστη μου....καλο ταξιδι να εχεις....φιλια πολλα :-* :-* :-*
kala ime isi pos ise? :-*
ke mono me ides moromu gliko?Καλα ειμαι,ειχα ερθει στο στουντιο πριν κανα μηνα και σε ειδα...
πες τα χρυσοστομη......ke mono me ides moromu gliko?
λαθος του...ke mono me ides moromu gliko?
ke mono me ides moromu gliko?
ke se xanaperimeno opote tes moromu glikoλαθος του...
εγω που εκανα και τα υπολοιπα δε το μετανιωσα...
εννοειταιke se xanaperimeno opote tes moromu gliko
oso ke na pis bori na ine eti. omos san to filis 104 den iparhi ke to xerete oli ine to kalitero studio ke mis sas perimenume panda me diatesiΔουλευες με τη Στελλα εκεινη τη μερα αλλα δεν περασα γιατι 1)δεν ειχα πολλα φραγκα μαζι μου και 2)καναμε μια βολτα με τον ξα μου,βασικα πηγαμε σε ολα απο φωκαιας,ολη τη φυλης,περασαμε απο 104,πηγαμε μεταξουργειο και μετα σε 2-3 στουντιο στη Κασσανδρας,βολτα καναμε ηταν η ωρα 11:30 το βραδυ,παντως ενταξει εισαι ομορφη κοπελα..αλλη φορα θα δουμε.....
Βασικα απο φυλης μονο το 104 αξιζει κι ας δινεις 50αρικο
Και κασσανδρας ειναι καλα,κυριλε
αντε παλι με τον ξα......ξεκολα επιτελους......Δουλευες με τη Στελλα εκεινη τη μερα αλλα δεν περασα γιατι 1)δεν ειχα πολλα φραγκα μαζι μου και 2)καναμε μια βολτα με τον ξα μου,βασικα πηγαμε σε ολα απο φωκαιας,ολη τη φυλης,περασαμε απο 104,πηγαμε μεταξουργειο και μετα σε 2-3 στουντιο στη Κασσανδρας,βολτα καναμε ηταν η ωρα 11:30 το βραδυ,παντως ενταξει εισαι ομορφη κοπελα..αλλη φορα θα δουμε.....
Βασικα απο φυλης μονο το 104 αξιζει κι ας δινεις 50αρικο
Και κασσανδρας ειναι καλα,κυριλε
πες τα χρυσοστομη......
oso ke na pis bori na ine eti. omos san to filis 104 den iparhi ke to xerete oli ine to kalitero studio ke mis sas perimenume panda me diatesi
αντε παλι με τον ξα......ξεκολα επιτελους......