stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
σε τσάκωσα αλητηΛενιω εχω μια φαντασιωση,θελω να ντυθω φαραω και να το κανουμε μεσα σε μια πυραμιδα...
Αιγυπτιακο λεγετε
σε τσάκωσα αλητηΛενιω εχω μια φαντασιωση,θελω να ντυθω φαραω και να το κανουμε μεσα σε μια πυραμιδα...
Αιγυπτιακο λεγετε
:'( :'( :'(εσυ ειησαι το καρδουλινι μου το μωρουλινι μου......οχου το μωλο μου μολε μολε που μου κανει παλαπονακια
ζουλεψαμε?:'( :'( :'(
ζουλεψαμε?
σε τσάκωσα αλητη
κελλυ πες και του σταμ κανενα γλυκολογο γιατι θα μας Γκρινιάζει όλη την ώρα
:'( :'( :'(
Κοριτσακι μου γλυκο!! ομορφια μου!εσυ ειησαι το καρδουλινι μου το μωρουλινι μου......οχου το μωλο μου μολε μολε που μου κανει παλαπονακια
μια χαρα ειναι ο σταμ μου....και αυτα που θα κανουμε θα ειναι υπεροχα....μαγικα.....θεσπεσια....τρελλα....Μην τον αφησεις αυριο να παρει αναπνοη,ειναι υποχθονιος
Παω να ντυθω να παρω το τουτου μου και να φυγω!!!μια χαρα ειναι ο σταμ μου....και αυτα που θα κανουμε θα ειναι υπεροχα....μαγικα.....θεσπεσια....τρελλα....
Ελα γιγαντα μου μην μασας... καλη συνεχεια να εχεις....Παω να ντυθω να παρω το τουτου μου και να φυγω!!!
ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
Καλη συνεχεια σε ολους σας εκτος απο τον σταμ!
Παω να ντυθω να παρω το τουτου μου και να φυγω!!!
ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
Καλη συνεχεια σε ολους σας εκτος απο τον σταμ!
Εγω δε ζηλευω γιατι αλλο ειναι το μωρο μου απο δω και περα,περιμενω να μπει καποια στιγμη....
http://[URL unfurl="true"]www.filis104.com/images/stories/koritsia/marina/a216.jpg[/img[/URL]]
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
[/quote]νομίζεις :cool2: :cool2: :cool2: :2funny: :2funny:
Εγω δε ζηλευω γιατι αλλο ειναι το μωρο μου απο δω και περα,περιμενω να μπει καποια στιγμη....
http://[URL unfurl="true"]www.filis104.com/images/stories/koritsia/marina/a216.jpg[/img[/URL]]
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
[/quote]
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Καλησπερα κοριτσαρα μου :-* :-* :-*kalispera ;)ti kanete? :-* :-* :-* :-*