απαντας σε εσενα?
Αστην τωρα ισως να μαθαινει το κοριτσι.....
απαντας σε εσενα?
κοιτα 16061 posts σε 5 χρονια ειναι περιπου 9 την ημερα!Κάτι μου λέει ότι αυτό το thread θα ξεπεράσει το chat ΣΕ σελιδες ε ΣΤΑΜ?![]()
ελα να το κανουμε μαζι να μη μασ τιν κλεπσυ τιν ελενακιτι νεα ρε μωρο τα ιδια :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μετα την συνευρεση μαλλονΚάτι μου λέει ότι αυτό το thread θα ξεπεράσει το chat ΣΕ σελιδες ε ΣΤΑΜ?![]()
τι εννοεις μαζι? εμεις οι 2 ή τριο?ελα να το κανουμε μαζι να μη μασ τιν κλεπσυ τιν ελενακι![]()
![]()
![]()
Ε μετά το ερώτημα θα είναι πόσες καρδούλες θα ποστάρεις το λεπτό στην κελλυ ή το αντίθετο μήπως γίνει?Μετα την συνευρεση μαλλον![]()
![]()
Μετα θα βλεπεις ερωτικες εξομολγησεις εδω περαΕ μετά το ερώτημα θα είναι πόσες καρδούλες θα ποστάρεις το λεπτό στην κελλυ ή το αντίθετο μήπως γίνει?![]()
![]()
![]()
ή Πολεμικές σύγκρουσης με το Θανάση …μην ξεχνάς το μικρό πόνυ…Μετα θα βλεπεις ερωτικες εξομολγησεις εδω περα![]()
![]()
![]()
μια χαρα τα πας...ασε να λενεελα ρε μωρο τωρα το ανοιξα μεχρι να το μαθω σ
ελα ρε μωρο τωρα το ανοιξα μεχρι να το μαθω σ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΙΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ :-* :-* :-* :-*
http://[URL unfurl="true"]www.filis104.com/images/stories/koritsia/marina/a263.jpg[/img[/URL]]
Κι αυτη ειναι ωραια....μοντελακι - - - - -
[/quote]
και σε σένα ... είσαι πολύ μέσα στο παιχνίδι από τι βλέπω ;),πάντως να γίνεις αγαπουλις μου :smitten: :smitten: :smitten: είναι πανεύκολο και εγώ θα σε στηρίξω για αυτό :headbang3: :headbang3: :headbang3:
:smitten: :grouphug: :smitten:
kisses by marina
αντε παω για υπνοκαληνυχτα σε ολους Νεφελη καλη συνεχεια Ελενη μωρο μου κοιτα to PM
Καλησπέρα σε όλους![]()
![]()
και σε σένα .... μαυρομάλλα μου :-* :-* :-* τρελάρα
καλός ήρθες![]()
![]()
και σε σένα ... είσαι πολύ μέσα στο παιχνίδι από τι βλέπω ;),πάντως να γίνεις αγαπουλις μου![]()
![]()
είναι πανεύκολο και εγώ θα σε στηρίξω για αυτό
![]()
![]()
![]()
![]()
kisses by marina
Μαρινακι κουκλαρα μου εγω ειμαι αγαπουλης της Ελενης αλλα πολυ θα ηθελα να σας εχω 1 φορα και τις 2 αφου σας αρεσει και εσας
ναι αλλα εμεις οι 2 κανουμε τρελες... εσυ θα μπορεις?ναι ...; δεν πειράζει μωρό μούαφού είσαι αγαπουλης σε προσέχουμε εμείς ;) τώρα σε πια
... δεν είναι τόσο σημαντικό ...
είμαστε καλο δυο με το ελενάκι