You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
Καλησπέρα Νεφέλη και καλωσόρισεςΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΙΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ :-* :-* :-* :-*
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΙΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα κοριτσαρα καλως ηρθες ;)
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΙΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ :-* :-* :-* :-*
γεια σου ομορφη!!! τι εγινε δεν εχεις δουλεια τωρα?
δεν τα εχουμε πει απο κοντα αλλα μπορει να γινει και αυτο.
βεβαια εισαι τωρα μαζι με την μεγαλη μου αμαρτια... την οποια ομως δεν την βλεπω να ειναι μεσα εδω. γιατι?
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
να την και αλλη η γυναικαρα!!!!!!
μονο η Ελενιτσα μου λειπει!!!!!
να την και αλλη η γυναικαρα!!!!!!
μονο η Ελενιτσα μου λειπει!!!!!
Ειναι συνδεδεμενη ηδη
ναι αλλα δεν μιλαει το μωρο μου!!
μπορει να ειχε λιγη δουλιτσα,ΛΕΝΙΩ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΣΕ ΔΙΑΤΑΖΩ
ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
τι κανεις καυλα :-* :-* :-* :-* :-*
ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
αχχχχχχχχχχχ μωρο τιν δικιασου σου τον κλεψαν για λιγογεια σου ομορφη!!! τι εγινε δεν εχεις δουλεια τωρα?
δεν τα εχουμε πει απο κοντα αλλα μπορει να γινει και αυτο.
βεβαια εισαι τωρα μαζι με την μεγαλη μου αμαρτια... την οποια ομως δεν την βλεπω να ειναι μεσα εδω. γιατι?
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
αχχχχχχχχχχχ μωρο τιν δικιασου σου τον κλεψαν για λιγο![]()
ποιος? να ερθω να κανω σαματα?
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
Στα οπλα στα οπλααγαπουληδες ενωθειτε..
Δεν θα σπασουν τον ζυγο μας οι αναισθητοι αντρες![]()
![]()
![Mrs Uzi :uzi: :uzi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_uzi_qleft1.gif)
![Mrs Uzi :uzi: :uzi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_uzi_qleft1.gif)
ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
τι νεα ρε μωρο τα ιδια :-* :-* :-* :-* :-* :-*αχχχχχχχχχχχ μωρο τιν δικιασου σου τον κλεψαν για λιγο![]()
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
τι νεα ρε μωρο τα ιδια :-* :-* :-* :-* :-* :-*
απαντας σε εσενα?