thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πρεπει να σπασω τον κουμπαρα μου και να παμε να γνωρισουμε αλεξανδρα και κελλυ!Κι Αλεξάνδρα να δώσει ένα σε μένα!
εγω παντως κελλυ
Πρεπει να σπασω τον κουμπαρα μου και να παμε να γνωρισουμε αλεξανδρα και κελλυ!Κι Αλεξάνδρα να δώσει ένα σε μένα!
Πρεπει να σπασω τον κουμπαρα μου και να παμε να γνωρισουμε αλεξανδρα και κελλυ!
εγω παντως κελλυ
εεεεε μα......το αξιζανε........ποιος εισαι εσυ καλο μου?ΚΕΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΑΤΑΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ;)
Αντζελα σε ευχαριστω για της φωτο απο μερικα κοριτσια που εχουν βαλει και face
να βαζαν αλικη και νεφελη καλα θα ταν...
Εντυπώσεις..
Η μπετυ εξωτικη ομορφια οπου βγάζει αγριάδα...
Η αλεξάνδρα παλι kinky..
και την μεγαλύτερη εντυπωση μου την εχει κανει η κελυ
εχει και κατι μαγουλάκια
Ψιτ αγαπουλη μακρια απο την κελλυ ε!
αααααααααααααααααχ κελλυ!
Το νου σου!!!θα σφαχτουμε
Το νου σου!!!
κελακυ παντρεψου με! αστον αυτον! εγω ειμαι περισσοτερο αγαπουλης, αυτος βαραει κιολας!
10 χρονια κικ μποξιν..!!θα σε περιμένω αυριο στης 10 το βραδυ εξω απ το στουντιο
ενας θα γινεις γαμπρος, και αλλος μακαρίτης
4 χρονια κουνγκ φου εξιδικευση... Κουβαλαω αντικειμενα οπως σπαθια και αστεράκια..10 χρονια κικ μποξιν..!!
Με τον Σταμ μην ξεχάσεις το στραπ ον,είναι κίνκυ αγόρι!!!!ετσι ετσι εεεεεετσιιιιιιι τα αγορια μου.......σφαχτητε για μενα.......ηρεμηστε εχω μεγααααααλη καρδια.....θα σας παντρεφτω και τους δυο.....σταμ με σενα θα ειμαι δευτερα τριτη τεταρτη......και με σενα θαναση θα ειμαι πεμπτη παρασκευη σαββατο....και την κυριακη θα εχω ρεπο......
αγαπουλη θα της φας! θα σου φερω παρεα! (spiderman, spongebob κ.τ.λ)4 χρονια κουνγκ φου εξιδικευση... Κουβαλαω αντικειμενα οπως σπαθια και αστεράκια..
και 5 χρονια μποντιμπίλντινγκ
σας βαζω ολους κατωαγαπουλη θα της φας! θα σου φερω παρεα! (spiderman, spongebob κ.τ.λ)
Οχι σε θελω ολη τη βδομαδα δικια μου! βασιλισσα θα σε εχω! δεν θελω να σε μοιραζομαι με τον αγαπουλη τον σταμ!ετσι ετσι εεεεεετσιιιιιιι τα αγορια μου.......σφαχτητε για μενα.......ηρεμηστε εχω μεγααααααλη καρδια.....θα σας παντρεφτω και τους δυο.....σταμ με σενα θα ειμαι δευτερα τριτη τεταρτη......και με σενα θαναση θα ειμαι πεμπτη παρασκευη σαββατο....και την κυριακη θα εχω ρεπο......