Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Όσον αφορά τώρα το ερώτημά σου, πήγαινε στην Αλεξάνδρα με κλειστά μάτια, είναι όπως τη βλέπεις στις φωτογραφίες και ακόμη καλύτερη.

Στις νεες της φωτογραφιες θα φαινεται και το προσωπο της Αλεξανδρας ;)
οπως επισης με προσωπο θα ειναι και οι φωτογραφιες Μπετυς, Γιασμιν, Αναστασιας ;)
και υπαρχει περιπτωση να υπαρξει και 5η κοπελα με φωτογραφιες προσωπου :cheesy: ;)
θα ειμαστε πια studio με "προσωπο"  :sunglasses:

Το απόγευμα Μαρίνα-Μπέτυ-Γιασμίν :smitten: :smitten: :smitten:
www.imagerous.com/] [/URL]

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Στις νεες της φωτογραφιες θα φαινεται και το προσωπο της Αλεξανδρας ;)
οπως επισης με προσωπο θα ειναι και οι φωτογραφιες Μπετυς, Γιασμιν, Αναστασιας ;)
και υπαρχει περιπτωση να υπαρξει και 5η κοπελα με φωτογραφιες προσωπου :cheesy: ;)
θα ειμαστε πια studio με "προσωπο"  :sunglasses:

Μόνο εσύ μωρό τέτοιες "προχω" καταστάσεις, μόνο εσύ!

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Ελενη, εσυ τελικα δεν θα εφευγες διακοπες ???
καλισπερα σε  ολουσ θα καθιστερισο μορο γιατι ιδει θα λιπουν μερικεσ σεχεφτομε και εσασ να μιν σασ αφινουμε μονουσ εγω θα λιπο αυγουστο παντοσ  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Την πιο γλυκια Καλημερα στο πιο hot στουντιο και στις σεξυ κουκλαρες του.Εννοειτε και στην ιδιοκτητρια του την Αντζελα ;) ;) ;) ;). :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Συνημμένα

• Wallpapers-Of-Flowers.jpg
    Wallpapers-Of-Flowers.jpg
    37,9 KB · Εμφανίσεις: 25

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Την πιο γλυκια Καλημερα στο πιο hot στουντιο και στις σεξυ κουκλαρες του.Εννοειτε και στην ιδιοκτητρια του την Αντζελα ;) ;) ;) ;). :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα και απο μας μωρο μου......

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425

Μια χαρα και εγω,τελεια η φωτο στο avatar σου.Αντε να δουμε και τις νεες φωτο που θα βγαλετε,πλεον με την νεα φωτογραφηση που θα κανετε θα ειναι και ολοκληρωμενη η εικονα το τι σεξυ κουκλαρες εχει το συγκεκριμενο μαγαζι.

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Μια χαρα και εγω,τελεια η φωτο στο avatar σου.Αντε να δουμε και τις νεες φωτο που θα βγαλετε,πλεον με την νεα φωτογραφηση που θα κανετε θα ειναι και ολοκληρωμενη η εικονα το τι σεξυ κουκλαρες εχει το συγκεκριμενο μαγαζι.
η φωτογραφηση εγινε την κυριακη καιοι φωτο ειναι υπεροχες.....απο τον καλυτερο φωτογραφο της αθηνας.....για περισσοτερα απο την επομενη εβδομαδα

Συνημμένα

• 12022011160-003.jpg
    12022011160-003.jpg
    304,3 KB · Εμφανίσεις: 30

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Χαιρετώ όλες τις κουκλάρες του Φ104 και φυσικά την Αντζελα ξεχωριστά!

Κορίτσια μου λείψατε πολύ!
Μάλλον έχω χάσει επεισόδια, γιατί βλέπω καινούργιες παρουσίες (ενώ κάποιες παλιότερες έφυγαν...πχ η βίβιαν?)
Οταν έρθω θα γίνει κόλαση!
(μόνο που δεν ξέρω πότε θα είναι ακριβώς αυτό...μπορεί και τον άλλον μήνα)

Φιλιά ιδιαιτέρως σε Μπέτυ, Μαρίνα, Αλίκη, Κέλλυ, Ελένη (θα γνωρίσω και τις υπόλοιπες...)

Τα σέβη μου και στα μέλη του thread!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Μάλλον έχω χάσει επεισόδια, γιατί βλέπω καινούργιες παρουσίες (ενώ κάποιες παλιότερες έφυγαν...πχ η βίβιαν?)

Φιλιά ιδιαιτέρως σε Μπέτυ, Μαρίνα, Αλίκη, Κέλλυ, Ελένη (θα γνωρίσω και τις υπόλοιπες...)

τι κανεις μωρο
πως τα παιρνας?
ναι η Βιβιαν δεν ειναι πια μαζι μας ;)
και η μπετυ ομως φευγει σε 1-2 εβδομαδες για διακοπες ομως, τελη Σεμπτεμβρη θα μας γυρισει πισω ;)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Φιλακια και στην Κελλυ, αν και πρεπει να εχει φυγει !!!  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6

Welcome Back Sarouman

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
τι κανεις μωρο
πως τα παιρνας?
ναι η Βιβιαν δεν ειναι πια μαζι μας ;)
και η μπετυ ομως φευγει σε 1-2 εβδομαδες για διακοπες ομως, τελη Σεμπτεμβρη θα μας γυρισει πισω ;)

Δεν πειράζει ...με το καλό να πάει διακοπές και να ξεκουραστεί...όπως και όλα τα κορίτσια... το αξίζουν.
Εγώ ίσως στα τέλη του μήνα τελειώσω με τη δουλειά μου (για παράταση δε βλέπω να την εγκρίνουν...δύσκολοι καιροί)
Θα σου στείλω πμ με λεπτομέρειες...
Κατά τα άλλα δουλειά και κούραση!
Α! 1 μπάνιο έκανα μόνο...δε βλέπω να μαυρίζω (απ'το κακό μου ίσως να μαυρίσω...χιχι)

Μακάρι όταν έρθω να σε πετύχω σε καμιά βάρδια ρε Αντζελα! Εχω να σε δω πολύ καιρό!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom