You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
LEON13 για παραλια δεν ξέρω αλλα εδώ και δυο εβδομάδες σκεφτούμε να διαλέξουμε με τα κορυτσά ένα club και να βγούμε όλες... να σας πούμε που θα είμαστε και θα μπορούμε να κάνουμε λίγο παρεούλα και με εσάς που θέλητε να περάσετε λίγες στιγμές μαζί μας και εκτος το μαγαζί ... καλή ιδέα μου φαίνεται
kisses by marina
και εγώ θέλω, και εγώ θέλω!!!!!
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
ολι θα παμε μορο να ειστε σιγουρι απλα αυτι ι εβδομαδα ειμαστε λιγο φορτομενεσ απο τιν αλι σιγουρα θα τα σπασουμε ολακαι εγώ θέλω, και εγώ θέλω!!!!!
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
κοριτσακι μου τι κανισΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...........
Γεια σου ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ μου !!!ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...........
Ειμαι θυμωμενος ομως, γιατι δεν μου εγραψες που πας για μπανιο ???
Περιμενω εστω και τωρα, για να ξερω που θα σε βρω την επομενη φορα, που θα μας πεις οτι θα πας για μπανιο !!!
Στειλε μου και με Π/Μ, αν δεν θες να το γραψεις εδω !!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ......ΕΣΥ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑκοριτσακι μου τι κανισ
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
χαχαχαχαχαχα καλα λεσ μορο δεν ντρεπετε που δεν σου λεει σιγα εισα εισα θα περναγατε και καλα πντοσ εγο εχο καιρο που δεν εχο παειΓεια σου ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ μου !!!
Ειμαι θυμωμενος ομως, γιατι δεν μου εγραψες που πας για μπανιο ???
Περιμενω εστω και τωρα, για να ξερω που θα σε βρω την επομενη φορα, που θα μας πεις οτι θα πας για μπανιο !!!
Στειλε μου και με Π/Μ, αν δεν θες να το γραψεις εδω !!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αν θελει και μου πει, τοτε να παμε μαζι !!!χαχαχαχαχαχα καλα λεσ μορο δεν ντρεπετε που δεν σου λεει σιγα εισα εισα θα περναγατε και καλα πντοσ εγο εχο καιρο που δεν εχο παει
Ο.Κ ???
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΜΕ......ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑΑν θελει και μου πει, τοτε να παμε μαζι !!!
Ο.Κ ???
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
δεν μπορο να σου υποσχεφτομε μορο απλοσ αν μπορεσο γιατι θα λιποΑν θελει και μου πει, τοτε να παμε μαζι !!!
Ο.Κ ???
Που θα πας μωρο μου???δεν μπορο να σου υποσχεφτομε μορο απλοσ αν μπορεσο γιατι θα λιπο
Διακοπες !!!
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
ε ναι μορο ειναι ι ορα να παο να παο και γω να περνο καλα ε αν θεσ προσ τα γουμενιτσα θα παο και μετα κριτιΠου θα πας μωρο μου???
Διακοπες !!!
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Δεν παιζεστε ρε τυποι
Να πας στα ΣΥΒΟΤΑ και στην Πρεβεζα (ΓΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ) !!!ε ναι μορο ειναι ι ορα να παο να παο και γω να περνο καλα ε αν θεσ προσ τα γουμενιτσα θα παο και μετα κριτι
Στην Κρητη γραψε μου που θα πας (νομο) και θα σε στειλω σε φοβερα μερη, εκτος και εαν εχεις μαζι σου κανενα κρητικο, η κρητικια που οτι και να σου πω αυτοι ξερουν καλυτερα !!!
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ..........ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ.......ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ?Την καλησπερα μου στην Κελυ και τα υπολοιπα κοριτσια του Φ104.
Δεν καναμε και κανα εγκλημα !!!Η σελίδα του στούντιο δεν ανοίγει με αυτά που κάνετε
και κουτσομπολιο !!!