You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μην λες μαλακιες !!!Δεν ξερω ρε,παντως εισαι βαζελος.
ΑΕΚΑΡΑ, απο την ημερα που θυμαμαι τον εαυτο μου !!!
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑ ΗΡΘΑ ......ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ? ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ.......Μην λες μαλακιες !!!
ΑΕΚΑΡΑ, απο την ημερα που θυμαμαι τον εαυτο μου !!!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Εγω ειμαι στο πλοιο,ελα να σε παω ταξιδι.ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑ ΗΡΘΑ ......ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ? ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ.......
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΑΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ?Εγω ειμαι στο πλοιο,ελα να σε παω ταξιδι.
Εχει μποφορια και φοβαμαι !!!Εγω ειμαι στο πλοιο,ελα να σε παω ταξιδι.
Εμεις εδω ειμαστε, εσυ που ησουν ???ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑ ΗΡΘΑ ......ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ? ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ.......
Στα παλουκια !!!ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΑΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
λιγο μακρια,λεμεσσο και μετα τελ αβιβ.ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΑΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ?
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ SEX......ΠΗΔΙΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ.........ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ?Εχει μποφορια και φοβαμαι !!! Εμεις εδω ειμαστε, εσυ που ησουν ???
Ωπα !!!λιγο μακρια,λεμεσσο και μετα τελ αβιβ.
Σε εμενα που με ξερεις τοσο καιρο, ουτε στα παλουκια δεν μα εχεις παει !!!
ΚΕΛΛΥ, αυτο σου φαινεται ωραιο ???
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ SEX......ΠΗΔΙΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ.........ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ?
[/quoteΣτην ΣΑΛΑΜΙΝΑ γλυκεια μου !!!
Ο πελατης εφυγε ορθιος, η τρικλιζωντας ???ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ SEX......ΠΗΔΙΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ.........ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ?
Εμεις να δεις, τετοια ωρα τι καβλες εχουμε !!!Καλημέρα
Πολλές καύλες θα έχητε μαζέψει για να μην κοιμάται μέχρι τώρα ... άντε για Κελί ξέρω που έτσι και αλλιώς πάντα καυλωμένη είναι ...εσείς αγόρια;
kisses by marina
KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
Ο πελατης εφυγε ορθιος, η τρικλιζωντας ???
[/quo
Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΕΚΑΝΑ......ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ. ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΙ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΤΑΙ ΦΟΒΕΡΟΙ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ. ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ
marinaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2009
- Like
- 114
Ο πελατης εφυγε ορθιος, η τρικλιζωντας ???
[/quo
Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΣΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΕΚΑΝΑ......ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΥΚΛΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ. ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΙ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΤΑΙ ΦΟΒΕΡΟΙ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ. ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ
Άντε καλή σου μέρα και πρόσεχε εκεί στη παραλια να μην χωρίζεις ζευγάρια... OK?
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ SEX......ΠΗΔΙΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ.........ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ?
ihihihihihihihi
το λες έτσι το σαν ... που ξέρουμε ποσο τρελή είσαι ... τρελή για δέσιμο :-*
kisses by marina
Καρδια μου, πες μου που θα πας, για να ερθω και εγω !!!Ο πελατης εφυγε ορθιος, η τρικλιζωντας ???
[/quo
marinaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2009
- Like
- 114
Καρδια μου, πες μου που θα πας, για να ερθω και εγω !!!
LEON13 για παραλια δεν ξέρω αλλα εδώ και δυο εβδομάδες σκεφτούμε να διαλέξουμε με τα κορυτσά ένα club και να βγούμε όλες... να σας πούμε που θα είμαστε και θα μπορούμε να κάνουμε λίγο παρεούλα και με εσάς που θέλητε να περάσετε λίγες στιγμές μαζί μας και εκτος το μαγαζί ... καλή ιδέα μου φαίνεται
kisses by marina
Ενημερωστε και να εισαστε σιγουρες οτι θα ερθουμε παρα πολλοι !!!LEON13 για παραλια δεν ξέρω αλλα εδώ και δυο εβδομάδες σκεφτούμε να διαλέξουμε με τα κορυτσά ένα club και να βγούμε όλες... να σας πούμε που θα είμαστε και θα μπορούμε να κάνουμε λίγο παρεούλα και με εσάς που θέλητε να περάσετε λίγες στιγμές μαζί μας και εκτος το μαγαζί ... καλή ιδέα μου φαίνεται
kisses by marina
Εκτος και αν προτιμησεται να στειλετε Π/Μ και η ολη κατασταση να ειναι PRIVE !!!