Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Ναι μωρο μου,αυτο ψηφιζουμε.Παντως ανεβαινεις και εσυ στην ψηφοφορια και μου αρεσει παρα πολυ αυτο.Ξερεις τον λογο που ανεβαινεις,δεν χρειαζεται να στον πω ;) ;) ;).
gia pio logo moro anebeno kai gw exo mini piso malon  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Εσυ πας κανονι, αλλη έχει μείνει πίσω....
Αυτο το μπιμπελό τη Βιβιαν την ξεχάσατε μωρέ?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Το blog γιατι μας άφησε χρόνους? :o :o :o

δεν ξερω μαναρι :huh:
μαλλον την επιασαν την google τα σπαστικα της :-
αν σε 1-2 μερες δεν το ξανανεβασουν και δεν το διαγραψαν μονιμα θα το ξαναφτιαξουμε αλλου ;)
ετσι κι αλλιως χαρη τους καναμε :cheesy:

Το βράδυ στο studio Ελένη + Νεφέλη  :smitten: :smitten:
www.imagerous.com/] [/URL]

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
Εδω εισαι λαθος Μαρινα,το θεμα της ψηφοφοριας ειναι ποια εχει την πιο σεξυ κωλαρα ;) ;) ;).
:huh:

εσύ μάλλον δεν πρόσεξες τι γράφουμε επειδή λες αυτό που λέω και εγώ...... απλά θες να είσαι αντιπολίτευση όπως δήποτε...

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Μαρινάκι,

τα Ελληνικά τα γράφεις μόνη σου? Γιατί αν ναι, θα μας τρελάνεις τελείως .........
Ειναι τέλεια......

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Μαρινάκι,

τα Ελληνικά τα γράφεις μόνη σου? Γιατί αν ναι, θα μας τρελάνεις τελείως .........
Ειναι τέλεια......

Μπα φιλαρακι δεν παιζει κατι τετοιο,ας ειναι καλα το translate.google.Σιγα σιγα ομως θα τα γραφει μονη της,μαθαινει ευκολα ;) ;) ;) ;).Τα λεω σωστα Μαρινα????

Alikh

Ιερόδουλη
Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
0
Καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολους! Μολις γυρισα απο διακοπουλες...κλαψ!..λυγμ! Κ ειπα να δω τι κανετε..?

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολους! Μολις γυρισα απο διακοπουλες...κλαψ!..λυγμ! Κ ειπα να δω τι κανετε..?
[
καλα ειμαστε καυλα μου μασ ελιψεσ πολι  :-* :-* :-* :-* :-*

aoratos13

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
γεια σ βρε αλικη χρονια πολλα κ σε σενα πως τα περασες???  ποτε 8α ερ8ει αυτη η ωρα να σε πετυχω σε βαρδια οποτε εχω ερ8ει για σενα η δν 8α  ησουν η 8α ειχα εγω καποιο προβλημα... αλλα οποτε εχω ερ8ει δν εβλεπα προγραμα... :uglystupid:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
γεια σ βρε αλικη χρονια πολλα κ σε σενα πως τα περασες???  ποτε 8α ερ8ει αυτη η ωρα να σε πετυχω σε βαρδια οποτε εχω ερ8ει για σενα η δν 8α  ησουν η 8α ειχα εγω καποιο προβλημα... αλλα οποτε εχω ερ8ει δν εβλεπα προγραμα... :uglystupid:
εμα αγορι μου γιαφτο εχουμε προγραμα για να βλεπετε προτα αλα δεν ειναι μονο το σαετ ειναι και το σταθτερο μια εροτισι δεν θα εχανεσ τπτ εεεεεεε

:smitten: :grouphug: :smitten:

Alikh

Ιερόδουλη
Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
0
Τα περασα φανταστικα! Παντως θελω να πιστευω αορατε οτι καποια στιγμη θα συγχρονιστουμε.. ετσι δεν ειναι? Επιβαλλεται! :tits2:

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Καλησπερα και απο μενα στα πιο ομορφα κοριτσια του στουντιο. :dancing: :dancing: :dancing:

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
και η αυριανη απογευματινη βαρδια προβλεπετε φωτια. :rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom